...ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ - ΑΥΤΟ ΔΕ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΤΙΣ ΥΙΟΘΕΤΟΥΜΕ Η ΟΤΙ ΣΥΜΠΙΠΤΟΥΝ ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ....
...ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ....

ΡΟΗ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΩΝ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πέμπτη, 3 Μαΐου 2018

Συμμαχικό χτύπημα από το ΝΑΤΟ: Δεν μπλεκόμαστε στα ζητήματα Ελλάδας-Τουρκίας (Βίντεο)

Συμμαχικό χτύπημα από το ΝΑΤΟ: Δεν μπλεκόμαστε στα ζητήματα Ελλάδας-Τουρκίας (Βίντεο)
Του Γιώργου Φαρμάκη
Ο Γενικός Γραμματέας του ΝΑΤΟ κ.Στόλντεμπεργκ, πολλές φορές το τελευταίο διάστημα, έχει δηλώσει ότι το ΝΑΤΟ δεν ασχολείται με τα ελληνοτουρκικά....
Μάλιστα, σε πολλές περιπτώσεις έχει αφήσει να εννοηθεί ότι δεν τον ενδιαφέρουν οι αψιμαχίες Ελλάδας-Τουρκίας.

Η Τουρκία αγνοεί το Διεθνές Δίκαιο της Θάλασσας, δεν αναγνωρίζει Διεθνής συνθήκες κ.α αλλά το ΝΑΤΟ δεν ενδιαφέρεται για αυτό. Η Τουρκία αμφισβητεί την Ελληνική κυριαρχία, έχει στρατό κατοχής πάνω στην Κύπρο, διεκδικεί την «κυριότητα» Ελληνικών βραχονησίδων και νησιών αλλά οι «σύμμαχοί» μας δεν δίνουν καμία σημασία.

Η Ελλάδα έχει δώσει βάσεις σημαντικές στο ΝΑΤΟ, έχει κάνει τα πάντα για την Ατλαντική συμμαχία και τι παίρνει πίσω;

Πήραμε την στήριξή του ποτέ;

Φυσικά και όχι, είναι η απάντηση η οποία βγαίνει «αβίαστα» από το στόμα μας. Δεν υπάρχει λόγος να περιμένουμε ότι το ΝΑΤΟ θα επέμβει σε περίπτωση που η Τουρκία μας επιτεθεί. Υποτίθεται ότι θα έπρεπε να υπάρχει κάποιου είδους στήριξης από τους συμμάχους, αφού οι Τούρκοι καταπατούν όλες τις βασικές αρχές του Διεθνούς Δικαίου.

Δύο Έλληνες στρατιωτικοί βρίσκονται αιχμάλωτοι στην Τουρκία αλλά δεν έχει κινηθεί τίποτα. Η Ελληνική πολιτική ηγεσία περιμένει  την βοήθεια της ΕΕ και του ΝΑΤΟ σε όλα τα κρίσιμα Εθνικά θέματα αλλά κάνει λάθος (που περιμένει).

Η Ελλάδα είναι μόνη της όπως πάντα και θα πρέπει να σταθεί στα πόδια της όσο είναι καιρός. Κανονικά θα έπρεπε να κοιτάξουμε να αλλάξουμε τις συμμαχίες μας αλλά δυστυχώς αυτό δεν μπορεί να γίνει γιατί έχουμε φτιάξει μια χώρα δορυφόρο των ΗΠΑ και της ΕΕ.

Οι μεγάλες χώρες μας θεωρούν μια Ευρωπαϊκή επαρχία, προβληματική και πολύ μικρή για να ασκεί την δική της Εθνική Οικονομική πολιτική.

Η Ελλάδα είναι αδύναμη και εντελώς μόνη της ΑΛΛΑ:

Έχει πολύ ισχυρό στρατό για τα δεδομένα της και αυτό δεν περνά απαρατήρητο. Η χώρα μας υπάρχει ακόμα, επειδή έχουμε ισχυρές Ένοπλες Δυνάμεις!