...ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ - ΑΥΤΟ ΔΕ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΤΙΣ ΥΙΟΘΕΤΟΥΜΕ Η ΟΤΙ ΣΥΜΠΙΠΤΟΥΝ ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ....
...ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ....

ΡΟΗ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΩΝ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πέμπτη, 17 Μαΐου 2018

» ΘΑ ΣΑΣ ΕΚΤΕΛΕΣΩ ΟΛΟΥΣ».

mairi-panagakou3
» ΘΑ ΣΑΣ ΕΚΤΕΛΕΣΩ ΟΛΟΥΣ». ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΗΡΕΙΑ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΓΥΘΕΙΟΥ:....
«Ο ΑΛΒΑΝΟΣ ΚΑΚΟΠΟΙΟΣ ΠΥΡΟΒΟΛΗΣΕ ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥ Κ΄ΤΟΥ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑ ΑΛΛΑ ΤΟ ΟΠΛΟ ΔΕΝ ΔΟΥΛΕΨΕ». ΜΑΝΑ ΕΝΟΣ 5ΧΡΟΝΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ Η ΦΡΟΥΡΟΣ ΠΕΤΑΞΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΗΣ ΟΠΛΟ ΣΤΟ ΠΑΤΩΜΑ. ΑΠΟ ΤΥΧΗ ΑΠΟΦΕΥΧΘΗΚΕ Η ΑΙΜΑΤΟΧΥΣΙΑ.

Σοκ σε δίκη στο Γύθειο, όταν ο Αλβανός μάρτυρας Ντριτάν Μουλαχού, ο οποίος έχει καταδικαστεί σε φυλάκιση για αρπαγή ανηλίκου στο παρελθόν και για παράνομη μεταφορά λαθρομεταναστών, απείλησε με όπλο τον μηνυτή Αντώνη Παναγάκο.

Στη συνέχεια η αστυνομικός που βρισκόταν στην αίθουσα, μητέρα ενός 5χρονου αγοριού, ψύχραιμα άφησε το όπλο της στο πάτωμα μακριά του, ενώ στη συνέχεια ο δράστης πήρε το όπλο της αστυνομικού. Αυτόπτες μάρτυρες υποστηρίζουν πως ο δράστης πυροβόλησε δύο φορές κατά της αστυνομικού, αλλά το όπλο ευτυχώς δεν εκπυρσοκρότησε..

Σημειώνεται, ότι εκδικαζόταν υπόθεση συκοφαντικής δυσφήμισης και ψευδούς καταμήνυσης που είχε υποβάλλει η οικογένεια Παναγάκου. Ο δράστης υπό την απειλή όπλου κλείδωσε στην αίθουσα το ακροατήριο, ενώ οι δικαστές κατάφεραν να  διαφύγουν. Η γνωστή μαγείρισσα και μητέρα του Αντώνη Παναγάκου, Μαίρη Παναγάκου, κατέρρευσε λιπόθυμη. Τον ένοπλο αφόπλισε ο πρώην νομαρχιακός σύμβουλος Παναγιώτης Μπογέας που βρισκόταν στην αίθουσα.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ

Κατά την έναρξη της συγκεκριμένης δίκης η δικηγόρος  Ειρήνη Χιώτη  εκπροσωπούσε τον Αντώνη Παναγάκο, την μητέρα του Μαίρη Παναγάκου γνωστή σεφ. Η άλλη πλευρά εκπροσωπούνταν απο τον δικηγόρο Στ.Αργειτάκο και είχαν μάρτυρα τον εν λόγω Αβανό υπήκοο ο οποίος όμως έτρεφε πολύ μίσος για την οικογένεια Παναγάκου από παλιά ( για άσχετο λόγο με την σημερινή δίκη ).

Ο Αλβανός  μάρτυρας  μπαινοέβγαινε διαρκώς στην αίθουσα ,εμφανώς αναστατωμένος, και οι πελάτες του  Αργειτάκου τον ρωτούσαν :

—-<<Είσαι καλά; >> . 

Ξαφνικά ο Αλβανός βγάζει όπλο , γεμάτο με σφαίρες απ’ότι μάθαμε αργότερα, στον Αντώνη Παναγάκο που βρίσκονταν κοντά στα έδρανα φωνάζοντάς του ότι θα τον σκοτώσει. Πατάει την σκανδάλη και το όπλο δεν επυρσοκροτεί. Η μητέρα Παναγάκου  φωνάζει

—-<<Μου σκοτώνει το παιδί!!!>>

Στρέφει το όπλο του μια στον γιο και μια στην μάνα,  πατάει πάλι την σκανδάλη και πάλι τίποτα.Η μάνα λιποθυμάει.   Αμέσως η αστυνομικός που ήταν στην αίθουσα ενήργησε με ψυχραιμία και προσπάθησε να διαχειριστεί την επικίνδυνη κατάσταση Κολλάει δίπλα στον Αλβανό και προσπαθώντας να τον παραπλανήσει, και του λέει:

—<< Ηρέμησε .  Πες μου τι συμβαίνει  κι εγώ θα τους συλλάβω.( εννοούσε τον Παναγάκο ).

Ακουμπάει το όπλο του στον κρόταφό της  αστυνομικού ενώ αυτή κατεβάζει το όπλο της στο πάτωμα και το κλωτσάει μακρυά . Ξανατραβάει την σκανδάλη  κατά της Αστυνομικού και πάλι τίποτα. .  Αμέσως μετά ο δράστης παίρνει από κάτω  το πιστόλι της αστυνομικού .  Εκείνη τη στιγμή σηκώνεται η δικηγόρος Χιώτη να πάει νερό  στην πεσμένη μάνα. Ο δράστης  στρέφει το όπλο του κατά της δικηγόρου ενώ αυτή του φωνάζει

<< Άσε με να της δώσω νερό ,θα πεθάνει!!!>>

—-Να πεθάνει της απαντάει και συνεχίζει προς τη δικηγόρο

—-<< Θα σε σκοτώσω κι εσένα μωρή>> και στρέφει το όπλο πάνω της.            

Μέσα στο χαμό 2 άνδρες ο κ.Μπογέας και ο κ.Κοιλάκος  διακριτικά έφθασαν πίσω από τον δράστη και τον αφόπλισαν.  Η αστυνομικός του αφαίρεσε το όπλο και ο δράστης συννελήφθη.

Σήμερα της Αναλήψεως στο Δικαστήριο Γυθείου είχαν  τους Αγγέλους και το Χριστό δίπλα τους.

από lakonikos.gr