...ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ - ΑΥΤΟ ΔΕ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΤΙΣ ΥΙΟΘΕΤΟΥΜΕ Η ΟΤΙ ΣΥΜΠΙΠΤΟΥΝ ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ....

'' ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ''

Που εισαστε ακομα πολιτες που σεβεστε τον νομο οταν ξεκαθαρα στον πολεμο υπαρχει μονο ενας νομος … η πατριδα και η σωτηρια του εθνους !

Ποτε θα αποφασισετε να δειτε την αληθεια για το τι μας εκαναν οι 300 προδοτες ;

Σας κανουν εντυπωση τα γερμανικα περιπολικα σε ελληνικη πολη εεε; Το βλεπεται και λετε μπα ειναι ψεμα εε;

Και αυριο θα πας να ριξεις την ψηφο σου δημοκρατικα εε; Για να ψηφισεις ποιον; Το νεο υπαλληλο της Μερκελ;

Εφοριά πληρώνεις; Σε ποιον ανήκει αυτη η Ιδιωτικη επιχειρηση που δεν δίνει λόγο σε κανέναν;

Θα πεις δεν το γνωριζαμε;

Και στην κατοχη καποιοι ελεγαν οι γερμανοι ειναι φιλοι μας !!!ΡΟΗ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΩΝ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Τετάρτη, 30 Μαΐου 2018

Ελληνικά μαχητικά θα περιπολούν και στον εναέριο χώρο του Μαυροβουνίου

Το ΝΑΤΟ, στέλνει Ελλάδα – Ιταλία σε ειδική αποστολή από τον ερχόμενο Ιούνιο στο Μαυροβούνιο...

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Βορειατλαντικής Συμμαχίας: οι σύμμαχοι του ΝΑΤΟ, Ελλάδα και Ιταλία θα ξεκινήσουν τις εναέριες περιπολίες για λογαριασμό της βορειατλαντικής συμμαχίας στο Μαυροβούνιο στις 5 Ιουνίου 2018. Το Μαυροβούνιο προσχώρησε στο ΝΑΤΟ τον περασμένο Ιούνιο. Με δεδομένο ότι η χώρα δεν διαθέτει δικά της μαχητικά αεροσκάφη, ζήτησε από τους Συμμάχους να βοηθήσουν στην εξασφάλιση του εναέριου χώρου της. Οι αποστολές αστυνόμευσης του ΝΑΤΟ προστατεύουν τον εναέριο χώρο όσων δεν έχουν τη δική τους αεροπορία. Επί του παρόντος υπάρχουν πολλές αποστολές αστυνόμευσης σε όλη την Ευρώπη.

Το Μαυροβούνιο συμβάλλει στην κοινή ασφάλεια της Συμμαχίας παρέχοντας στρατεύματα στην εκπαιδευτική αποστολή του ΝΑΤΟ στο Αφγανιστάν και στη χρηματοδοτική στήριξη των δυνάμεων ασφαλείας του Αφγανιστάν. Σε ένδειξη αλληλεγγύης των Συμμαχικών, η Ιταλία και η Ελλάδα θα βοηθήσουν τώρα στην προστασία του εναέριου χώρου του Μαυροβουνίου. Τα ιταλικά και τα ελληνικά μαχητικά αεροσκάφη θα συνεχίσουν να εδρεύουν στις χώρες καταγωγής τους, αναλαμβάνοντας δράση όταν είναι απαραίτητο.

Η αεροπορική αστυνομία του ΝΑΤΟ είναι μια μακρόχρονη και συνηθισμένη αποστολή για τη διασφάλιση της ακεραιότητας του εναέριου χώρου της Συμμαχίας, βασικό καθήκον της συλλογικής άμυνας του ΝΑΤΟ. Η αεροπορική αστυνομία δεν αποτελεί απάντηση σε καμία συγκεκριμένη απειλή, αλλά ουσιαστική συνιστώσα του τρόπου με τον οποίο το ΝΑΤΟ παρέχει ασφάλεια στα μέλη του.

Σύμφωνα με τους κανονισμούς του ΝΑΤΟ, οι συμμαχικές αεροπορικές δυνάμεις πρέπει να διαθέτουν τουλάχιστον δύο μαχητικά αεροσκάφη σε ετοιμότητα 24 ώρες το εικοσιτετράωρο και σε κάθε δεδομένη στιγμή τα μαχητικά αεροσκάφη είναι σε υψηλή ετοιμότητα σε όλη την Ευρώπη. Εναλλακτικά, σύμμαχοι χωρίς αεροπορική δύναμη μπορούν να αναζητήσουν πολυεθνικές λύσεις για την προστασία του εναέριου χώρου τους.

Η Ισπανία, η Πορτογαλία και η Γαλλία αποτελούν επί του παρόντος μέρος της “Αεροπορικής Αστυνόμευσης” της Βαλτικής πάνω από Λιθουανία, Λετονία και Εσθονία. Η Ιταλία βοηθά επίσης στην προστασία του σλοβενικού εναέριου χώρου, ενώ η Βασιλική Πολεμική Αεροπορία υποστηρίζει αεροπορικές περιπολίες στη Ρουμανία.

iellada.gr