...ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ - ΑΥΤΟ ΔΕ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΤΙΣ ΥΙΟΘΕΤΟΥΜΕ Η ΟΤΙ ΣΥΜΠΙΠΤΟΥΝ ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ....

ΡΟΗ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΩΝ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Τετάρτη, 2 Μαΐου 2018

Αποκαλύπτουμε , ενεργοποιήθηκε το σχέδιο ανταλλαγής των δύο Ελλήνων στρατιωτικών με τρεις από τους οκτώ Τούρκους .

​Επικαλούμαστε πληροφορίες μας που δεν μας έχουν εκθέσει ποτέ . Το λόγο αυτής της αποκάλυψης θα τον καταλάβετε παρακάτω.....


Χάρη ζήτησε ο Ερντογάν , χρειάζεται όλες τις ομηρίες μέχρι τις εκλογές . «Οι άλλοι είναι χειρότεροι από εμένα και ποιο επικίνδυνοι είπε » σύμφωνα με υποκλοπή .

Μέχρι τότε , οι οκτώ Τούρκοι ¨πραξικοπηματίες κατά τους Τούρκους ¨ θα αφεθούν με «δρακόντεια μέτρα από την ΕΛ.ΑΣ τάχα μου ελεύθεροι » λόγο παρέλευσης 18αμηνου και βάσει της ισχύουσας Συνταγματικής διάταξης . Σιγή ιχθύος στα ΜΜΕ.

Μετά , και αφού θα έχει «κλειδώσει» από Τούρκους πράκτορες της ΜΙΤ η δυνατότητα απαγωγής τριών εξ αυτών και αφού ¨περάσει¨ στην Κοινή γνώμη η πληροφορία ότι κάποιοι από τους οκτώ ( λόγο φόβου απαγωγείς τους έφυγαν για Γερμανία ) θα απαχθούν εντός Ελληνικού εδάφους «χωρίς να ανοίξει ρουθούνι» όπως στο Κόσοβο .

Στην φάση αυτή η Ελληνική δικαιοσύνη θα αποδεχτεί ότι τουλάχιστον για έναν εκ των οκτώ υπάρχουν σοβαρές υποψίες ότι συμμετείχε ενεργά στο πραξικόπημα και συγκεκριμένα  κατά την προετοιμασία του .

Στην φάση αυτή , ο Τούρκος αξιωματικός θα εκδοθεί στην Τουρκία , αφού θα επιτρέψει ευρωπαίους παρατηρητές στην δίκη , για μια δίκαιη δίκη .

Τότε ο Ερντογάν θα επιτρέψει την επιστροφή μόνο τους ενός εκ των δύο Ελλήνων σε 1η φάση .

Γιατί αποκαλύπτουμε το σχέδιο για όσους δεν κατάλαβαν ;

Για να συνειδητοποιήσουμε τα παιχνίδια που παίζονται  σε βάρος των δύο αυτών παιδιών στον βωμό των σκοπιμοτήτων .

Οι Έλληνες στρατιωτικοί Άγγελος Μητρετώδης και Δημήτρης Κούκλατζης θα μπορούσαν χθες να βρισκόταν στα σπίτια τους …. Κύριε Κοτζιά που έχετε πείσει την οικογένεια ότι «κερδίζει η Ελλάδα με την κράτησή τους »

Πως ; Η λύση εν περιέχεται στα ανωτέρω .

Δεν είναι σοβαρές ενέργειες ενός σοβαρού κράτους αυτές , κύριοι της ΕΥΠ .

ΟΜΑΔΑ ΥΨΗΛΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΕΥΣΗΣ

omada.h.policing@gmail.com