...ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ - ΑΥΤΟ ΔΕ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΤΙΣ ΥΙΟΘΕΤΟΥΜΕ Η ΟΤΙ ΣΥΜΠΙΠΤΟΥΝ ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ....
...ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ....

ΡΟΗ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΩΝ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Τετάρτη, 16 Μαΐου 2018

«ΒΟΜΒΑ»: Με δάκρυα στα μάτια παραιτήθηκε ο Πρόεδρος του ΣτΕ για τον Νόμο Κατρούγκαλου (ΒΙΝΤΕΟ)

Αυτό συνέβη για πρώτη φορά στα χρονικά – Αιχμές κατά της κυβέρνησης και του τρόπου προώθησης σκληρών και αντισυνταγματικών μέτρων....

Εξέφρασε τη διαμαρτυρία του για τις διαρροές ότι η Ολομέλεια του Συμβουλίου της Επικρατείας έκρινε ως αντισυνταγματικό τον νόμο Κατρούγκαλο με τον οποίο περικόπτονται οι συντάξεις και καταστρέφονται οι ελεύθεροι επαγγελματίες.

«Αδιανόητη η παραβίαση του δικαστικού απόρρητου τόνισε».

Η παραίτηση του έγινε δεκτή από τον υπουργό Δικαιοσύνης, κ. Κοντονή.

Με μια βαρυσήμαντη δήλωση η οποία μεταδόθηκε σε απ’ευθείαε τηλεοπτική μετάδοση, ο πρόεδρος του ΣτΕ προειδοποίησε ότι είναι ορατός ο κίνδυνος περαιτέρω μείωσης των συντάξεων που όπως είπε ο κ. Σακελλαρίου θα έχει αποτέλεσμα «την πλήρη εξαθλίωση όλων των συνταξιούχων».

Με μια αιχμηρή αναφορά, ο κ. Σακελλαρίου επέκρινε την πολιτική ηγεσία της χώρας επειδή, όπως εξήγησε, μετακυλίει παγίως στην δικαιοσύνη την επίλυση των πιο δυσεπίλυτων προβλημάτων της χώρας.

Με άλλα λόγια είπε πως η κυβέρνηση μεταφέρει την ευθύνη νομιμοποίησης, όσων σκληρών και πολλές φορές αντισυνταγματικών μέτρων εκείνη αποφασίζει και παίρνει, στην Δικαιοσύνη.

Ο απερχόμενος, πλέον, πρόεδρος του ΣτΕ ζήτησε από τους πολίτες να εξακολουθήσουν να έχουν εμπιστοσύνη στους δικαστές επισημαίνοντας: «Υπάρχουν δικαστές εις τας Αθήνας.