...ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ - ΑΥΤΟ ΔΕ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΤΙΣ ΥΙΟΘΕΤΟΥΜΕ Η ΟΤΙ ΣΥΜΠΙΠΤΟΥΝ ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ....
...ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ....

ΡΟΗ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΩΝ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πέμπτη, 3 Μαΐου 2018

Ο πλανήτης βρίσκεται στα "χέρια" του διπλωμάτη Τραμπ (Βίντεο)

Ο πλανήτης βρίσκεται στα "χέρια" του διπλωμάτη Τραμπ (Βίντεο)
Ο Τραμπ ακολουθεί την διπλωματική οδό της Ισορροπίας.
 Τι δήλωσε ο Αμερικανός Πρόεδρος μέσω Twitter....

Η σπουδαία εμπορική μας ομάδα είναι στην Κίνα για να προσπαθήσει να διαπραγματευτεί ισότιμους όρους ανταγωνισμού στο εμπόριο. ανυπομονώ να βρεθώ με τον πρόεδρο Κίνας Σι στο άμεσο μέλλον. Έχουμε μια σπουδαία σχέση.

Σχόλιο: Ο Τραμπ είναι πανέξυπνος, αφού καταφέρνει να «τουμπάρει» διπλωματικά ακόμα και αυτούς στους οποίους επιτίθεται. Μπορεί λοιπόν ο Τραμπ να επέβαλε δασμούς αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι θα σταματήσουν οι διπλωματικές σχέσεις μεταξύ της Κίνας και των ΗΠΑ. Η Κίνα είναι το μέλλον, είναι η μελλοντική Οικονομική υπερδύναμη του πλανήτη και ο Τραμπ το γνωρίζει πολύ καλά.

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Αμερικανός Πρόεδρος «παίζει» τέτοιου είδους παιχνίδια.

Πριν κάποιες μέρες, η κυβέρνηση του Ντόναλτ Τράμπ όπως διαβάσατε στο el, αποφάσισε να παρατείνει την επιβολή δασμών μέχρι την 1 Ιουνίου.

Η παράταση αφορά τον Καναδά, την ΕΕ και το Μεξικό.

Η κυβέρνηση (του Ντόναλντ Τραμπ) παρέτεινε για 30 ημέρες τις διαπραγματεύσεις με τον Καναδά, το Μεξικό και την Ευρωπαϊκή Ένωση. Παραμένουμε επικεντρωμένοι στις ποσοστώσεις που θα περιορίσουν τις εισαγωγές και θα προφυλάξουν την εθνική ασφάλεια.

Βλέπουμε λοιπόν ότι η Αμερικανική εξωτερική πολιτική είναι πολύ έξυπνη, Ο ίδιος άνθρωπος που μέχρι πριν λίγο καιρό έβγαζε «φωτιά» από το στόμα του για τον Καναδά, την ΕΕ και τον Καναδά, τώρα ξαφνικά έγινε πιο συγκαταβατικός.


Ο Αμερικανός Πρόεδρος πάνω από όλα βάζει το συμφέρον της χώρας του και όχι τις μικροπολιτικές του σκοπιμότητες, αφού δεν είναι πολιτικός αλλά επιχειρηματίας.

Για πιο λόγο ο Τραμπ κάνει «πισωγυρίσματα»

Η διπλωματία δεν είναι κάτι «στάνταρ» ούτε κάτι απόλυτο πάντα. Ο Τραμπ έχει ένα πολύ καλό λόγο για τον οποίο την μια εμφανίζεται οργισμένος και την άλλη χαλαρό και έτοιμος για διάλογο. Δείχνει στους ομολόγους του ότι δεν φοβάται να πάει σε πόλεμο αν χρειαστεί αλλά επιθυμεί τον δρόμο της ειρήνης.

Για αυτό άλλωστε έδωσε διορία στην ΕΕ, στον Καναδά και στο Μεξικό,ώστε να σκεφτούν τι έχουν να χάσουν αν δεν ακολουθήσουν τον δρόμο που επιθυμεί η Ουάσινγκτον.

Σημείωση

Αν χρειαστεί, ο Τραμπ δεν θα διστάσει να χρησιμοποιήσει ακόμα και βία ώστε:

1.Να εφαρμόσει την πολιτική του Ατζέντα.

2.Να προάγει τα συμφέροντα των ΗΠΑ.

3.Να φοβίσει τα «άτακτα» παιδιά που ξεφεύγουν από την Αμερικανική επιρροή.

Συμπέρασμα

Υπάρχουν πρόσωπα τα οποία δουλεύουν για την χώρα τους. Πολλές φορές παίζουν «βρώμικα» αλλά πάντα φέρνουν καλά αποτελέσματα. Μακάρι να υπήρχαν τέτοιου είδους άνθρωποι και στην ηγεσία της Ελλάδας αλλά δυστυχώς δεν υπάρχουν.