...ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ - ΑΥΤΟ ΔΕ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΤΙΣ ΥΙΟΘΕΤΟΥΜΕ Η ΟΤΙ ΣΥΜΠΙΠΤΟΥΝ ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ....
...ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ....

ΡΟΗ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΩΝ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πέμπτη, 3 Μαΐου 2018

Μπράβο στους Anonymous Creece . Διαλύστε τους , μας βοηθάτε στο σχέδιο «Δούρειος Ίππος »

Ο Πόλεμος στον Κυβερνοχώρο Ελλάδας – Τουρκίας μόλις ξεκίνησε , όμως ...

Σοκ στην κοινή γνώμη προκαλεί το γεγονός ότι Τουρκόφιλα ΜΜΕ δεν πρόβαλαν ( στον σωστό χρόνο )  την αντεπίθεση των Anonymous Creece  που είχε σαν αποτέλεσμα  εκατοντάδες χιλιάδες νεκρά Τουρκικά router ,Ιστοσελίδες και το Channel24TV.

Κάνανε το λάθος οι Τούρκοι χάκερ ( τους οποίους εντοπίσαμε , blokers  από την Πόλη Μπεσίκτας και τη συνοικία Γιλντίζ ) και επιτέθηκαν με τις ευλογίες του Τούρκικου παρακράτους και συγκεκριμένα του προσωπάρχη της αστυνομίας πληροφοριών της Τουρκίας ( υπάρχει έντονη διαμάχη με την ΜΙΤ που κατηγορείται πλέον  ότι συνεργάζεται με Αμερικανικές μυστικές υπηρεσίες )

Η κίνηση των Anonymous Creece απελευθερώνει την δυναμική του άρθρου 4 παρ 120 του Ελληνικού Συντάγματος και  υλοποιεί  ότι δεν τόλμησαν οι ¨προσκυνημένοι ¨ και οι φαφλατάδες έως τώρα .

Ο Πόλεμος με την Τουρκία που ξεκίνησε στον κυβερνοχώρο είναι η συνέχεια αυτού που ξεκινήσαμε ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ πριν μερικές εβδομάδες για την απελευθέρωση των δύο στρατιωτικών .

Εμπιστευτείτε τους ΦΥΛΑΚΕΣ και αφήστε τους «εθνοπατέρες» να χάνουν και να νικούν στα λόγια . Η Εκλογές στην Τουρκία θα γίνουν ο εφιάλτης της , ως αντίποινα

Μανώλη Κωστίδη , φύγε από την Τουρκία !!

ΟΜΑΔΑ ΥΨΗΛΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΕΥΣΗΣ

omada.h.policing@gmail.com