...ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ - ΑΥΤΟ ΔΕ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΤΙΣ ΥΙΟΘΕΤΟΥΜΕ Η ΟΤΙ ΣΥΜΠΙΠΤΟΥΝ ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ....

ΡΟΗ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΩΝ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Κυριακή, 20 Μαΐου 2018

Aν δεν μπορώ να δείρω έναν αρνητη της ιστορίας μου..

Aν δεν μπορώ να υπερασπίσω  το συνταγματικό δικαίωμα μου να προφυλάσσω την ιστορία της πατρίδας μου….


Tότε άμεσα μου δίνεται το δικαίωμα να αμφισβητήσω οποιαδήποτε γενοκτονία μου έχει  επιβάλλει το πολιτικώς ορθό  της παγκόσμιας χεστρας..

Aν ο πρωθυπουργός της χώρας μου  με ονομάζει φασίστα επειδή  προστατεύω την ιστορία μου… τότε η λέξη ρατσισμός παίρνει νέα διάσταση  και επιβάλλει νέους ηθικούς κανόνες  στις επόμενες πράξεις μου!


Αν δεν μπορώ να σταματήσω,  συγκεκριμένες φυλές  από το να αλλοιώνουν την αλήθεια τότε έχω κάθε δικαίωμα να μην δέχομαι την δική τους αλήθεια μέσα στην ιστορία..

Εάν οι πολιτικοι της χώρας μου  έχουν το δικαίωμα να λένε ότι χέστηκαν αν ο Κεμάλ είχε σκοτώσει ομοεθνής μου…. εχω δικαίωμα κι εγώ να λέω ότι Χέστηκα  αν ο Χίτλερ σκότωσε εκατομμύρια εβραίους….. Αν λένε ότι ήτανε ένας συνωστισμός που οδήγησε σε πτώση μέσα στη θάλασσα  τότε και εγώ μπορεί να λέω ότι οι φούρνοι ήταν απλά μία φαντασίωση της ιστορίας!


Δεν μπορείς να έχεις και το σκύλο χορτάτο και την πίτα ολόκληρη και μάλιστα αυτοί που δημιουργούν αυτό το κλίμα να είναι υποτελής οι και οι ίδιοι να έχουν αίμα συγκεκριμένης Φυλής που μέσα στα χρόνια της ιστορίας στην ανθρωπότητα επέβαλε και επιβάλλει την δική της ιστορία με το ζόρι!

Αν με λες φασίστα Επειδή έτσι θέλεις, Επειδή σου δόθηκε από χαζομάρα του λαου και με το 15% το δικαίωμα μιας θέσης που σου δίνει τη δυνατότητα να είναι γνωστή η οποία μ****** ανακοινώσεις  τότε έχω κάθε δικαίωμα να σε λέω ρατσιστή και μάλιστα να μπορώ να το αποδείξω με βάση τις πράξεις σου ακόμα και σε δικαστήριο!

Όχι μόνο είναι δικαίωμα κάθε λαού στον πλανήτη γη  να υπερασπιζαται την ιστορία του  αλλα είναι ηθικό καθήκον να φάνε πολύ ξύλο όλοι όσοι συνεχίζουν να τολμούν να αμφισβητούν την Ελληνική ιστορία και ταυτόχρονα να έχουν φορέσει το κιπά μπροστά σε Τείχος δακρύων!

Έρχεται κάποια στιγμή που η σκέψη και η άποψη των άλλων αν έχουν ξεπεράσει την κόκκινη γραμμή να μη σε ενδιαφέρει καθόλου….. προσέξτε Όλοι σας τι λέτε γιατί η κόκκινη γραμμή είναι ήδη πολύ πίσω σας….. και το ξύλο που θα φάτε θα είναι ανελέητο!

Και αυτό δεν είναι υπόσχεση…. είναι καρμικο  παρελκόμενο του ρατσισμού που δείχνετε προς την Ελλάδα…. μπορεί να είμαστε φασίστες όπως μας λες…..  αλλά τους ρατσιστές τους βαράμε πολύ….!!!

Stranger…