...ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ - ΑΥΤΟ ΔΕ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΤΙΣ ΥΙΟΘΕΤΟΥΜΕ Η ΟΤΙ ΣΥΜΠΙΠΤΟΥΝ ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ....
...ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ....

ΡΟΗ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΩΝ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Τρίτη, 8 Μαΐου 2018

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΩΡΑ Ελεύθερος και δεύτερος Τούρκος αξιωματικός από τους 8 Αναζήτηση ΕΛ ΑΡΧΙΚΗ TOP ΕΛΛΑΔΑ ΔΙΕΘΝΗ ΕΘΝΟΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΝΕΑ ΤΑΞΗ WAR ΠΑΡΑΞΕΝΑ SCIE-TECH LIFE ΥΓΕΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ SPORT AUTO ΑΠΟΨΗ Λ LIVE Κύπρος: Οι Τούρκοι συνέλαβαν Έλληνες και προκαλούν με το σήμα των Λύκων (ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ)

Κύπρος: Οι Τούρκοι συνέλαβαν Έλληνες και προκαλούν με το σήμα των Λύκων (ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ)
Ο Ελληνισμός καταπιέζεται στα εδάφη του.
Οι κατοχικές αρχές στην βόρεια σκλαβωμένη Κύπρο «συνέλαβαν» και κράτησαν.....
για περίπου 15 λεπτά εννέα άτομα που βρίσκονταν στην παραλία «Γλώσσα» στην Αμμόχωστο.

Πρόκειται για οχτώ Ελληνοκύπριους και μια Βρετανίδα υπήκοο. Η είδηση έχει γίνει θέμα και στο euronews.

Είχαν μεταβεί στην Αμμόχωστο το πρωί πριν την άφιξη αντιπροσωπείας της Επιτροπής Αναφορών του Ευρωκοινοβουλίου.

Σύμφωνα πάντα με το ρεπορτάζ, η σύλληψη έγινε με την δικαιολογία ότι πρόκειται για στρατιωτική περιοχή και πως απαγορεύονταν να βρίσκονται εκεί.

Οι κατοχικές δυνάμεις τους ζήτησαν να τους παραδώσουν φωτογραφικές μηχανές και κινητά τηλέφωνα που είχαν στην κατοχή τους.

Τα ήλεγξαν και έσβησαν κάποιες φωτογραφίες.

Τελικά τους άφησαν ελεύθερους λέγοντας τους να απομακρυνθούν από την παραλία.


Τα εννέα άτομα βρίσκονται αυτή τη στιγμή συγκεντρωμένα μαζί με τους υπόλοιπους Ελληνοκυπρίους στο δρόμο μπροστά από το ξενοδοχείο Κωστάντια και αναμένουν την άφιξη των Ευρωβουλευτών.

«Αμμόχωστος νυν και αεί παρελαύνει ζωντανή!» αναγράφεται σε πανό το οποίο κρατούν οι Ελληνοκύπριοι.

Στον χώρο βρίσκεται και ο Δήμαρχος Αμμοχώστου Αλέξης Γαλανός καθώς και τέσσερις Ελληνοκύπριοι βουλευτές, Γιώργος Γεωργίου και Γιώργος Κάρουλας του ΔΗΣΥ, Σκεύη Κουκουμά και Νίκος Κέττηρος του ΑΚΕΛ. Την εκδήλωση καλύπτουν και τ/κ ΜΜΕ.

Η αντιπροσωπεία της Επιτροπής Αναφορών του Ευρωκοινοβουλίου απαριθμεί εννέα άτομα.

Σκοπός της επίσκεψης είναι όπως επανέλθει στο προσκήνιο το θέμα της επιστροφής της Αμμοχώστου, στη βάση των προνοιών της Διακήρυξης του Ευρωκοινοβουλίου ημερομηνίας 14 Φεβρουαρίου 2012, που μεταξύ άλλων καλεί την τουρκική Κυβέρνηση να εφαρμόσει τα ψηφίσματα 550 (1984) και 789(1992) του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ.

Στον αντίποδα, Τούρκοι έποικοι και Τουρκοκύπριοι συγκεντρώθηκαν στην παραλία της κατεχόμενης Αμμοχώστου κρατώντας σημαίες της Τουρκίας και του ψευδοκράτους, για να υποδεχθούν και αυτοί με την σειρά του τους Ευρωβουλευτές που πραγματοποιούν επίσκεψη.

Δείτε φωτογραφίες από την τουρκοκυπριακή εφημερίδα Γενί Ντουζέν στην οποία δείχνει Τούρκους να κάνουν το σήμα των Γκρίζων Λύκων και Ελληνοκύπριους που αναμένουν τους Ευρωβουλευτές:Με πληροφορίες από ΚΥΠΕ, Hellasjournal και euronews