...ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ - ΑΥΤΟ ΔΕ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΤΙΣ ΥΙΟΘΕΤΟΥΜΕ Η ΟΤΙ ΣΥΜΠΙΠΤΟΥΝ ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ....
...ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ....

ΡΟΗ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΩΝ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Τετάρτη, 2 Μαΐου 2018

Τα $700 εκατομμύρια “της Μαργαρίτας Παπανδρέου” είναι τα λεφτά που πήρε ο γιός της,…ΓΙΩΡΓΟΣ, για να ξεπουλήσει την Ελλάδα στο…ΔΝΤ!

ΠΑΓΩΣΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ! Η 89χρονη μητέρα του πρώην πρωθυπουργού της Ελλάδας δήλωσε ότι έχει 700 εκατομμύρια δολάρια στον λογαριασμό της από την πολλή σκληρή δουλειά.....


123 (40)

Η 89χρονη μητέρα του πρώην πρωθυπουργού της Ελλάδας δήλωσε ότι έχει 700 εκατομμύρια δολάρια στον λογαριασμό της ελβετικής τράπεζας από την πολλή σκληρή δουλειά.


Υπήρξε μια εποχή κατά την οποία η ελβετική τραπεζική μυστικότητα ήταν το πάθος κάθε φορολογικής ολιγαρχίας στον κόσμο. Τώρα άλλαξαν τα πράγματα. Η μητέρα της θρυλικής οικογένειας Παπανδρέου, η μητέρα της πρώην πρωθυπουργού του ΠΑΣΟΚ, η Μαργαρίτα, σύζυγος του πρώην πρωθυπουργού Ανδρέα, ο οποίος σύμφωνα με το The Telegraph έχει τραπεζικό λογαριασμό ύψους 550 εκατ. Ευρώ (700 εκατ. Δολαρίων). Προφανώς, από την πολλή σκληρή δουλειά του M-Pap δημιούργησε αυτή την περιουσία !!!

Το άρθρο που αναλύει όλη την υπόθεση είναι στο zerohedge.com