...ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ - ΑΥΤΟ ΔΕ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΤΙΣ ΥΙΟΘΕΤΟΥΜΕ Η ΟΤΙ ΣΥΜΠΙΠΤΟΥΝ ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ....
...ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ....

ΡΟΗ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΩΝ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Τρίτη, 8 Μαΐου 2018

ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΙΔΗΣΗ! ΞΑΦΝΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΤΙΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ! 14 ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ-ΓΙΝΕΤΑΙ ΛΟΓΟΣ ΓΙΑ «ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ ΚΑΙ ΤΡΟΦΟΔΟΤΕΣ ΛΟΓΑΡΙAΣΜΟΥΣ» ΣΕ ΕΓΚΛΕΙΣΤΟ ΣΤΙΣ ΦΥΛΑΚΕΣ

αστυνομια1
Καίριο χτύπημα στο λεγόμενο «επαναστατικό ταμείο», ισχυρίζεται ότι κατάφερε η Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία....


«Σε μία γιγαντιαία επιχείρηση από τα ξημερώματα, που έχει πραγματοποιηθεί σε όλη την Αττική έχουν συλληφθεί, μέχρι στιγμής, δεκατέσσερα άτομα, τα οποία φέρονται να τροφοδοτούσαν με χρήματα λογαριασμούς ατόμων που έχουν εμπλακεί σε υποθέσεις τρομοκρατίας», όπως ανακοίνωσε η αστυνομία χωρίς προς το παρόν να έχει προσκομίσει αποδείξεις για όλα αυτά.

Σύμφωνα, μάλιστα, με πληροφορίες έχει βρεθεί λογαριασμός προσώπου ο οποίος είναι προφυλακισμένος για  τρομοκρατική επίθεση εις βάρος πολιτικού προσώπου και στον οποίο φαίνονται τα συγκεκριμένα άτομα να έβαζαν χρήματα.

ΑΠΟ ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΑ ΜΠΑΤΣΟ-ΜΜΕ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΤΑ ΕΞΗΣ

Κάτω από άκρα μυστικότητα και με απόλυτα στεγανά, η αντιτρομοκρατική υπηρεσία έκανε έρευνες μηνών και για πρώτη φορά σχηματίζεται δικογραφία για οικονομικά μεγέθη τα οποία φαίνεται να διοχετεύονταν στην τρομοκρατία. Η έρευνα είναι σε εξέλιξη και στελέχη της Κατεχάκη έλεγαν ότι αναμένεται να προκύψουν και άλλα πρόσωπα χωρίς να αποκλείεται αύξηση και του αριθμού των συλλήψεων.

Το Δελτίο Τύπου της Αστυνομίας:

Από την Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία (Δ.Α.Ε.Ε.Β.) συνελήφθησαν πρωινές ώρες σήμερα 8-5-2018, δεκατέσσερα (14) συνολικά άτομα (δεκατρείς ημεδαποί και ένας αλλοδαπός, έντεκα άντρες και τρεις γυναίκες) στo πλαίσιo εκτέλεσης ισάριθμων ενταλμάτων σύλληψης του Ειδικού Εφέτη Ανακριτή.

Οι συλληφθέντες κατηγορούνται για χρηματοδότηση τρομοκρατικής οργάνωσης και ξέπλυμα μαύρου χρήματος και θα οδηγηθούν στην Εισαγγελία Εφετών Αθηνών για την εκτέλεση των σε βάρος τους ενταλμάτων.

Θα δούμε το μέγεθος όλων αυτών που γράφονται για να εκτιμήσουμε τι συμβαίνει ακριβώς.