...ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ - ΑΥΤΟ ΔΕ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΤΙΣ ΥΙΟΘΕΤΟΥΜΕ Η ΟΤΙ ΣΥΜΠΙΠΤΟΥΝ ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ....
...ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ....

ΡΟΗ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΩΝ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πέμπτη, 19 Απριλίου 2018

Αυτά Κοντά στον Ήλιο Δεν Μπορεί να Είναι Τυχαία Αντικείμενα (video)

Γράφει ο Σπύρος Μακρής
Εδώ έχουμε μερικές εικόνες όπως μας τις δείχνει το video που ακολουθεί παρακάτω και οι οποίες ελήφθησαν από τη NASA: SOHO STEREO, LASCO C2, LASCO C3 και άλλα όργανα παρακολούθησης του....


ηλιακού μας συστήματος.
Μπορείτε να δείτε τους διαφορετικούς τύπους αντικειμένων τα οποία προς το παρόν δεν έχουν αναγνωριστεί, απλά είναι ευκρινές ότι έχουν διαφορετικά σχήματα και μεγέθη.

Τα ΑΤΙΑ αυτά βρίσκονται σε διάφορα σημεία κοντά στον Ήλιο. Όπως υποστηρίζεται στο βίντεο, δεν πρόκειται για παρεμβολές στον δορυφόρο, δεν είναι κατεστραμένα pixels, ούτε μετεωρίτες, ούτε ηλιακά σωματίδια, αλλά δεν είναι πάγοι ή σκόνες στον φακό και διάφορα που μας λένε κάθε φορά οι ιθύνοντες, όταν αποφασίζουν να κάνουν κάποια ανακοίνωση.

Για τον απλούστατο λόγο ότι όλα αυτά, δεν μπορεί να έχουν τις σωστές πολύπλοκες γεωμετρίες, ούτε μπορούν να ταξιδέψουν σε διαφορετικές διαδρομές με τη σωστή αλλαγή διανύσματος κίνησης, αν δεν είναι τεχνητά, κατασκευές από νοήμονα όντα.

Επιπλέον αρκετά από αυτά τα ΑΤΙΑ έχουν γύρω τους κάποιο πεδίο «ενέργειας» ή βρίσκονται γύρω από ένα τέτοιο πεδίο.

Ούτε εξαπολύουν δέσμες φωτός ή κάποιο είδος ακτίνων.

Η NASA συνήθως παραμένει σιωπηλή και δεν δίνει σαφείς απαντήσεις.

Ποιά είναι η γνώμη σας σχετικά με αυτά τα αντικείμενα που εμφανίστηκαν μεταξύ 16 και 17 Απριλίου 2018;

Δείτε το video:

Anomalies & UFOs in the solar space in the review for April 16 – April 17, 2018


diadrastika.com