...ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ - ΑΥΤΟ ΔΕ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΤΙΣ ΥΙΟΘΕΤΟΥΜΕ Η ΟΤΙ ΣΥΜΠΙΠΤΟΥΝ ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ....

ΡΟΗ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΩΝ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Κυριακή, 15 Απριλίου 2018

Τρεις Τεράστιες ΚοσμοΣφαίρες Εμφανίστηκαν να Κατευθύνονται προς την Γη (video)

Γράφει ο Σπύρος Μακρής
Δεν είναι λίγες οι φορές που έχει υποστηριχτεί ότι ο ήλιος είναι μία πύλη στην οποία εισέρχονται και εξέρχονται διαστημόπλοια από και προς άλλους κόσμους.....
Υπάρχουν αρκετές ενδείξεις που ενισχύουν αυτή την θεωρία.
Τελευταία υποστηρίζεται, επίσης, ότι πλησιάζει ο χρόνος κατά τον οποίο κάποιες εξωγήινες φυλές που ήδη ζουν ή που έρχονται από αλλού, θα εμφανιστούν και θα βοηθήσουν την ανθρωπότητα να αποδεσμευτεί από την θηλιά των επικυρίαρχων.

Ασχέτως με το αν και κατά πόσο πρέπει να δώσουμε βάση σε αυτές τις θεωρίες, να αναλύσουμε, να υπεραναλύσουμε, να υπερθεματίσουμε κλπ – κάτι που είναι εντελώς προσωπικό για τον καθένα από εμάς – ας δούμε κάτι που εμφανίζεται κοντά στον Ήλιο.

Σύμφωνα με το video που ακολουθεί, εμφανίζονται από το πουθενά τρεις τεράστιες σφαίρες, σε μέγεθος πλανήτη, κάτω από τον Ήλιο.

Μέσα από την συγκεκριμένη καταγραφή, δεν είναι σαφές αν πράγματι πρόκειται για συμπαγή στερεά αντικείμενα, ή αν βγήκαν μέσα από τον Ήλιο, ή αν πρόκειται για κάτι άλλο.

Ο ισχυρισμός που επικρατεί σε γενικές γραμμές είναι ότι πρόκειται για κοσμοσφαίρες που πλησιάζουν την Γη. Μάλιστα, αρκετοί θυμήθηκαν την περίπτωση γιγαντιαίας Γαλάζιας Σφαίρας που εθεάθη πάνω από το Merrimack  στο New Hampshire στις ΗΠΑ, όπως ειπώθηκε, αρκετά παλιότερα.

Όμως, πέρα από αυτές τις τρεις σφαίρες, αρκετά αντικείμενα εμφανίστηκαν το ίδιο χρονικό διάστημα στον Ήλιο.

Δείτε τα βιντεάκια που ακολουθούν και αφήστε μας την γνώμη σας στην συνέχεια παρακάτω:

3 Huge SPHERES – UFOs are fixed near the Sun – April 2018 (НЛО возле Солнца)


Several huge UFOs close to our Sun – April 10, 2018 (НЛО возле Солнца)


diadrastika.com