...ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ - ΑΥΤΟ ΔΕ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΤΙΣ ΥΙΟΘΕΤΟΥΜΕ Η ΟΤΙ ΣΥΜΠΙΠΤΟΥΝ ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ....
...ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ....

ΡΟΗ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΩΝ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Δευτέρα, 9 Απριλίου 2018

ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΣΟΚ! To Θηρίο Τραμπ αποκαλεί «ζώο» τον πρόεδρο Άσαντ – Απειλεί την Συρία ότι θα το πληρώσει ακριβά για την ψευδο-χημική επίθεση!

Η ρωσική και συριακή αεράμυνα τέθηκαν σ΄υψηλό συναγερμό σε όλη τη Συρία μετά τις επιθετικές δηλώσεις Τραμπ....
To ρωσικό ΥΠΕΞ αφού μιλάει για intox και πλύση εγκεφάλου για υποτιθέμενες χημικές επιθέσεις και κατασκευασμένες πληροφορίες δήλωσε ότι «πρέπει για μια αφορά ακόμη να προειδοποιήσουμε ότι μια στρατιωτική επέμβαση υπό κατασκευασμένα πλαίσια στη Συρία όπου με νόμιμο αίτημα της συριακής κυβέρνησης αναπτύχθηκαν ρώσοι στρατιώτες είναι απολύτως απαράδεκτη και μπορεί να επιφέρει πολύ σοβαρές συνέπειες».

Το πιθανότερο είναι οι αμερικανοί να χτυπήσουν με Tomahawks αλλά από που και πότε αυτό είναι άδηλον.

Ο αμερικανός πρόεδρος Τραμπ κατήγγειλε στο Twitter την υποτιθέμενη χημική επίθεση στη Ντούμα και ζήτησε ‘ »ν΄ανοίξει άμεσα η ζώνη για ιατρική βοήθεια και επαληθεύσεις ».


Ο Donald Trump κατήγγειλε μια « παράλογη χημική επίθεση » στη Συρία όπως είπε και προειδοποίησε ότι θα « πληρώσει ακριβό τίμημα « ,ρίχνοντας την ευθύνη προσωπικά στον Πούτιν , στη Ρωσία και στο Ιράν που υποστηρίζουν το « ζώο Assad » όπως εξύβρισε το σύριο πρόεδρο.

Στο Twitter ο αμερικανός πρόεδρος έγραψε « Πολλοί νεκροί συμπεριλαμβανομένων, γυναικόπαιδων, σε ανόητη χημική επίθεση στη Συρία. Η περιοχή της ακρότητας είναι κλειδωμένη και περικυκλωμένη από το συριακό στρατό ,καθιστώντας την ολοκληρωτικά απρόσιτη στον έξω κόσμο. Ο πρόεδρος Putin, η Ρωσία και το Ιράν ευθύνονται για την υποστήριξη στο ζώο Assad. Μεγάλο το τίμημα …..θα πληρώσεις »


Και συνέχισε στο Twitter ότι αν ο πρόεδρος Ομπάμα είχε καθορίσει την κόκκινη γραμμή του στην Άμμο η συριακή καταστροφή θα είχε τελειώσει εδώ και πολύ καιρό! Το ζώο Assad θα ήταν ιστορία! » Την ίδια στιγμή ο Τραμπ συγκαλεί την εθνική ομάδα ασφάλειας για να δουν πως θ΄απαντήσουν στην υποτιθέμενη χημική επίθεση.


dimpenews.com