...ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ - ΑΥΤΟ ΔΕ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΤΙΣ ΥΙΟΘΕΤΟΥΜΕ Η ΟΤΙ ΣΥΜΠΙΠΤΟΥΝ ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ....
...ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ....

ΡΟΗ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΩΝ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Κυριακή, 1 Απριλίου 2018

Tην ημέρα του τρελού τα μυστικά δραπετεύουν από την Κρύπτη

O Χριστος  Ηταν προσηλωμένος στην αποστολή του,  είχε εμμονή  να μας δώσει το λόγο του Θεού…

Ο Χριστος  μας Μίλησε και μας είπε ότι η πίστη είναι ικανή να μετακινήσει μέχρι και βουνά…

Οδηγήθηκε στην σταύρωση  για να μας δείξει  ακριβώς το σημαντικό μήνυμα του…. επέλεξε αυτήν την τιμωρία για να μας δείξει το μυστικό…

Το ουσιαστικό προσήλωση  είναι  η επικέντρωση σε συγκεκριμένο σκοπό-στόχο,  η εμμονή του να φέρεις σε πέρας την αποστολή σου…  προσηλόω   σημαίνει καρφώνω  όπου ηλος  είναι το Καρφί!

Σήμερα η πληροφορία είναι το όπλο των επικυρίαρχων για να κατορθώσουν να σε αποσπάσουν από την προσήλωσή του στόχου σου…  αυτό το οπλο ονομάζεται υπέροντότητα πληροφορίας  και σε πείθει, σε μαγεύει, σου γεμίζει το κεφάλι συνέχεια με διαφορετικούς στόχους και σκοπούς ώστε η συνείδησή σου να σταματήσει να είναι σαν καρφί (ηλος)  στοχευμένη μόνο στον σκοπό σου!
Μέσα από το μυστικό της προσήλωσης  και τον πόλεμο που κάνει η υπέροντότητα πληροφορίας για να σε απόσπασει  μπορείς να φτάσεις  να κατανοήσεις Γιατί όλα αυτά τα γεγονότα στη ζωή σου…. γιατί ο φόβος να κυριαρχεί…. γιατί τόσος αγώνας και κόπος από τη μεριά τους να σε κάνουν να σκεφτείς τα δικά τους πράγματα… την δική τους θέαση!

Στο πείραμα των δύο σχισμών η επιστήμη έχει αποδείξει ότι ο Παρατηρητής  επηρεάζει την ύλη και από κυμα την κάνει σωματίδιο….

Οποιος λοιπόν παρατηρεί αλλάζει τα δεδομένα…  αν κάποιος μπορούσε να παρατηρεί εμάς…  αν κάποιος μας είχε δημιουργήσει και έβλεπε την εξέλιξή μας… τότε η παρατήρηση του θα μπορούσε να αλλάξει τα δεδομένα… την ροή μας…. θα μπορούσε η ματιά του να φαντάζει για τα δικά μας μάτια σαν ένα ακόμα θαύμα!

Πώς λέγεται ο τρίτος έξω από ένα σύστημα που παρατηρεί κάτι;… λέγεται θεατής..Θεα..της!

Αυτό είναι η απόδειξη ότι και εμείς είμαστε μέσα στην μπάμπουσκα μιας ανώτερης νοημοσύνης… Όπως και εμείς γίναμε δημιουργοί μιας τεχνητής νοημοσύνης….  και είναι ακόμα απόδειξη ότι οι αρχαίοι πολιτισμοί γνώριζαν πολύ καλά την δύναμη του θεατή… και κατά επέκταση τη δύναμη του Θεού!
Η σκέψη σας  λογικά αυτή τη στιγμή πρέπει να οδηγηθεί στη σύνδεση τις παρατηρησης-θέασις  με την προσήλωση… 

Το ρήμα οραω  σημαίνει βλέπω..  αν το ανοίξετε  θα δείτε ο Ρα ω… Όπου εύκολα μπορούμε  κάνοντας μία λογική υπέρβαση  να θυμηθούμε ότι Ρα ήταν θεός…  που είχε θέαση του κόσμου μας!

Και μέσα από τις λέξεις λοιπόν αλλά και μέσα από τα γεγονότα όπως η σταύρωση φαίνεται ότι οι θεοί  η ο ένας θεός  που παρατηρεί  αυτόν τον κόσμο…  προσπαθούν να μας περάσουν το μήνυμα  τις θέασης που είναι στοχευμένη σαν καρφί-προσήλωση!

θα συνεχίσετε να δίνετε τη συνείδησή σας να την διαχειρίζονται άλλοι;   θα συνεχίσετε να αφήνετε  το μεγαλύτερο όπλο σας να το γεμίζουν η να το αδειάζουν  αυτοί που εκμεταλλεύονται την αστοχία της θέασης σας;

Αν η προσήλωση σας μπορεί να μετακινήσει βουνά  θα συνεχίσετε να κατηγορείτε και να ψάχνετε υπεύθυνους  για την εξέλιξη της πραγματικότητας σας;  ή θα αναλάβετε τα όπλα σας ώστε να γίνετε ξανά δημιουργοί;

Αυτά μου τα είπε ένας Δράκος να σας τα πω  και παρότι η μέρα σας έχει μάθει να Ακολουθείτε μοτίβα και συνηθειες χωρίς να αναρωτιέστε το γιατί θέλω να σας θυμίσω ότι εγώ πιστεύω στους “καθρέφτες”…  έχω μάθει να παρατηρώ την διαστρεβλωμένη παρουσία και θέαση που θέλουν τα  αόρατα αφεντικά να μας δείχνουν!
…και μπορώ να σας εγγυηθώ αυτή τη στιγμή 100%  ότι τίποτα από όλα αυτά που σας έγραψα δεν είναι ψέμα…. και μάλιστα γνωρίζω ότι σας έγραψα  μία συνταγή θεραπείας για όλα όσα σας βασανίζουν… εσείς όμως ως θεα…τες….  τι θα κάνετε;  Θα με πιστέψετε ή όχι;
Stranger…