...ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ - ΑΥΤΟ ΔΕ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΤΙΣ ΥΙΟΘΕΤΟΥΜΕ Η ΟΤΙ ΣΥΜΠΙΠΤΟΥΝ ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ....
...ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ....

ΡΟΗ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΩΝ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Δευτέρα, 23 Απριλίου 2018

Η συμμαχία Ρωσίας-Κίνας που θα "ταρακουνήσει" τον πλανήτη!

Η συμμαχία Ρωσίας-Κίνας που θα "ταρακουνήσει" τον πλανήτη!
Ο κινέζος πρόεδρος Σι Τζιπίνγκ,
πρότεινε στον ρώσο υπουργό Εξωτερικών Σεργκεί Λαβρόφ κατά τη διάρκεια της συνάντησής τους στο Πεκίνο, να εργασθούν από κοινού για να προωθήσουν την ανάπτυξη της Ευρασιατικής.....
Οικονομικής Ένωσης (EEU) και της κινεζικής πρωτοβουλίας «μια ζώνη ένας δρόμος», ανακοίνωσε το κινεζικό υπουργείο Εξωτερικών.

Ο Σι Τζιπίνγκ πρότεινε επίσης στη ρωσική πλευρά να ενεργήσουν από κοινού στην κατεύθυνση της προάσπισης των διεθνών κανόνων δικαίου.

«Πρέπει να υπερασπίσουμε από κοινού τις κοινά αποδεκτές αρχές που διέπουν τις διεθνείς σχέσεις και οι οποίες βασίζονται στους κανόνες του διεθνούς δικαίου» δήλωσε ο πρόεδρος της Κίνας.

Για να επιτευχθεί αυτό, είπε ο κινέζος πρόεδρος, θα πρέπει η Κίνα και η Ρωσία να ενισχύουν διαρκώς τη συνεργασία τους στα διεθνή φόρα όπως Οργάνωση Συνεργασίας της Σαγκάης (SOC), η BRICKS και η σύνοδος της G20.

«Πρέπει να ενώσουμε τις προσπάθειες μας με όλες τις άλλες χώρες για να διαμορφώσουμε τις διεθνείς σχέσεις νέου τύπου» κατέληξε ο Σι Τζιπίνγκ.

Ο ρώσος υπουργός Εξωτερικών πραγματοποιεί διήμερη επίσκεψη στο Πεκίνο, στο πλαίσιο της οποίας συναντήθηκε με τον κινέζο ομόλογο του Ουάνγκ Γι .

Αν τελικά προωθηθεί η ανάπτυξη της Ευρασιατικής Οικονομικής Ένωσης, η Δύση θα έχει πολύ μεγάλο πρόβλημα. Αν Ρωσία και Κίνα αποκτήσουν ακόμα πιο στενούς δεσμούς, είναι σίγουρο ότι θα αποτελέσουν την μεγαλύτερη οικονομικο-στρατιωτική δύναμη πάνω στον πλανήτη.

Αξίζει να σημειωθεί ότι Πούτιν και Σι ακολουθούν αντίθετα ιδεολογικά «χνάρια» αλλά τα πάντα αλλάζουν από στιγμή σε στιγμή και ο Κινέζος πρόεδρος, μπροστά στο συμφέρον θα αλλάξει την ιδεολογική του ταυτότητα.

Έτσι και αλλιώς ο Κινέζος Πρόεδρος, δεν ακολουθεί και πολύ Κομμουνιστική πολιτική, αφού η Κίνα είναι μια χώρα στην οποία ανθίζει η επιχειρηματικότητα.