...ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ - ΑΥΤΟ ΔΕ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΤΙΣ ΥΙΟΘΕΤΟΥΜΕ Η ΟΤΙ ΣΥΜΠΙΠΤΟΥΝ ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ....
...ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ....

ΡΟΗ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΩΝ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Κυριακή, 8 Απριλίου 2018

ΤΟ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ ΠΝΕΥΜΑ ΤΗΣ ΚΑΝΙΒΑΛΗΣ ΣΙΩΝ

Γλυκός ο Λόγος τους και ευσεβής στο στόμα, μα μαυρίζει την καρδιά και δίνει ξύδι αντί για νερό στην αλήθεια, και χολή αντί για γάλα στην ψυχή των ανθρώπων....


Ο Μέγας Λύχνος του Ναού του Σολομώντα, οι μάγοι να συνουσιάζονται στο πνεύμα της αλήθειας, να φυτεύουν με λέξεις δαιμόνια γνώση και με αόρατα ουράνια κάστρα με κρεμαστές γέφυρες και κήπους ονειρεμένους να μεταμορφώνουν τον κοσμάκη σε άλλο για γκόημ.

Με αγκάθινο στέφανο στέφουν τον ποταμό της γνώσης των ανθρώπων, με σκήπτρο μια ξερή κάλαμο, με εξουσία και νόμο να πληρώνεις και να προσκυνάς τον Καίσαρα. Και για την σταύρωσή σου με την πιο μεγάλη αγάπη που έχεις στην ψυχή, που σε αγάπησε ο Πατέρας ο Θεός αγάπη… και σε έστειλε εδώ στην γη να γεννηθείς και να αγαπήσεις θεάνθρωπος όλο τον κόσμο, βρέθηκες ως Ιούδας τους στην συκιά εσύ κρεμασμένος, με τους ιερείς να κρατάνε την άλλη άκρη του σκοινιού χριστέ… Ελλάδα μου.

Για βασιλιάδες ιπτάμενους καβάλα σε άλογα περιμένετε να σας σώσουν την ώρα που εσείς αδέλφια δεν αγαπάτε, αλλά καταριέστε ο αδελφός τον αδελφό.

Ο Έλλην με τον Χριστό σήμερα χωρίς γη, χωρίς πατρίδα· τυφλοί προσκυνάτε τον Ηρώδη σας αντί τον Χριστό, τους ραβίνους να σταυρώνουν την ψυχή των αιώνιων Ελλήνων, τους ιερείς βασιλείς του ουρανού που πρόδωσαν τα ιερά και τα όσιά μας, και όχι του ευαγγελισμού της Φωτεινότητας, της μίας εκκλησίας της ψυχής του Ελληνισμού.

Πικρό ποτήρι σπέρνουν οι άνθρωποι, με σπορά μολυσμένη από τους μάγους τσαρλατάνους του σιωνισμού ποτισμένο, με γνώση κατάρας και σκλαβιάς, αντί του Φωτός της ειρήνης και της λευτεριάς.

Ως λευκό άλλο εγώ ο κάθε εαυτός βλέπει ως μαύρα όλα τα άλλα εγώ του, τους εαυτούς Του Χριστό. Και έτσι τυφλοί και λευκοί, σπέρνουν το μαύρο στο χρώμα της ψυχής τους. Και από υιοί του Φωτός της ολύμπιας φλόγας στο πνεύμα… ως υιοί της κατάρας των κανιβάλων αθάνατοι στέκουν καρφωμένοι στον σταυρό.

Αν πιστεύατε πράγματι στην ανάσταση του Χριστού ποιος θα τολμούσε να αμαρτάνει;

Αν πράγματι πιστεύουμε σε Χριστό …. τότε γιατί δεν είστε αδελφωμένοι, αλλά σε μάζες διαμελισμένοι;
Πως γίνετε να είσαι νεκρός και σε άδειο τάφο να οικείς;
Ο παράδεισος χωρίς Χριστό είναι κόλαση…

Η Ελλάδα χωρίς το Πνεύμα της, είναι ο Χριστός μέσα στον τάφο Του και με την λέξη «αρχαίο» για ταφόπλακα κρεμάται Αιώνια επί της ξύλινης γνώσης της κατάρας και του φόβου των μάγων και αντίχριστων πατέρων του κτίσματος του σατανά.
Ο σατανάς δεν είναι θεός αλλά κτίσμα, το κούτσουρο δεν μπορείς να το πεις, «ο κούτσουρος», γιατί απλά δεν είναι πρόσωπο. Η λέξη σατανάς είναι κτίσμα… το κούτσουρο θα μπορούσε από μόνο του να σκεφτεί να σου κάνει κακό; όχι βέβαια, χέρι ανθρώπου αν το πάρει τότε ο άνθρωπος είναι ο δημιουργός του κακού, όχι ο σατανάς.