...ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ - ΑΥΤΟ ΔΕ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΤΙΣ ΥΙΟΘΕΤΟΥΜΕ Η ΟΤΙ ΣΥΜΠΙΠΤΟΥΝ ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ....
...ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ....

ΡΟΗ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΩΝ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Δευτέρα, 30 Απριλίου 2018

Η βόμβα στο αυτοκίνητο του δημοσιογράφου Ιλχάν Ταχσίν ήταν «δουλειά» της Ε.Υ.Π. του Γιάννη Ρουμπάτη.

Με κυβερνητικές εντολές και  κάλυψη η τρομοκρατική βομβιστική επίθεση κατά του δημοσιογράφου Ιλχάν Ταχσίν, αρχισυντάκτη της....
τουρκόφωνης «Birlik» και ανταποκριτή του τηλεοπτικού καναλιού TEK Rumeli TV, στο αυτοκίνητο μάρκας Opel το οποίο ήταν παρκαρισμένο έξω από το σπίτι του δημοσιογράφου, από ανθρωπάκια που αποκαλούν πράκτορες τους  στην Ε.Υ.Π. η οποία λειτουργεί παρακρατικά, παράνομα σε βάρος των συμφερόντων της χώρας μας, προδοτικά.

Το συμβάν είχε λάβει χώρα τις πρωινές ώρες της Τετάρτης 15 Φεβρουαρίου 2017 στην Κομοτηνή.

Σκοπός της βομβιστικής επίθεσης ήταν η δημιουργία «κατάλληλου κλίματος» με την προβολή της τρομοκρατίας σε βάρος της «Τουρκικής μειονοτικής κοινότητα της Θράκης», για να δώσουν προς εξυπηρέτηση των Τουρκικών φιλοδοξιών το βάθρο για βαρύγδουπες δηλώσεις περί τρομοκρατίας και καταπίεσης από τον Τούρκο πρόεδρο R.T. Erdogan σε βάρος «μειονοτικών» της Θράκης, όπως και έγινε, από τους ανθρώπους του στην χώρα μαςhttps://abttf.org/html/index.php?link=detay&id=5561&grup=-1&arsiv=1  που έλαβε μεγάλη ειδησεογραφική κάλυψη από τον τουρκικό τύπο, με προβολή και στην Ευρωπαϊκή κοινότητα.

Η επιβεβαίωση της βομβιστικής επίθεσης από πράκτορες της Ε.Υ.Π. είναι με βάση μαρτυρία «από πρώτο χέρι» και τα περισυλλεγμένα στοιχεία μιλούν από μόνα τους.

Πρώτοι τον χορό των ψεύτικων ειδήσεων και παραπλάνησης έσυραν οι άνθρωποι του άτιμου Πάνου Καμμένου στην Θράκη τα tourkikanea.grhttps://tourkikanea.gr/2017/02/lhantahsin/

Οι άνθρωποι του Καμμένου στα tourkikanea.gr φρόντισαν μάλιστα να δώσουν και την σειρά των γεγονότων, περιγράφοντας επακριβώς τον τρόπο του τρομοκρατικού χτυπήματος κατά του αυτοκινήτου του δημοσιογράφου Ιλχάν Ταχσίν, αρχισυντάκτη της τουρκόφωνης «Birlik» το οποίο ήταν παρκαρισμένο έξω από το σπίτι του.

Αυτό έγινε χωρίς να ήταν παρόν κανείς τους κατά την πραγματοποίηση της τρομοκρατικής επίθεσης, εκτός και εάν ήτανε… αλλιώς τους είπε κατά λέξη ο δράστης, τι να γράψουν και πως, με κάθε λεπτομέρεια… μαζί και το σημείο αποπροσανατολισμού!!!

«Άγνωστο άτομο ή άτομα στις 03:02 της 15/2/2017, έσπασαν το τζάμι της πίσω δεξιάς πόρτας του αυτοκινήτου OPEL που ήταν παρκαρισμένο στην Νέα Συνοικία, έριξαν μέσα εύφλεκτο υλικό και ακολούθως έριξαν μέσα μια βόμβα μολότοφ, βάζοντας έτσι φωτιά.»……γυναικοδουλειά….έγραφε ο τοίχος στα τουρκικά.

Αργότερα, τα πληρωμένα με μαύρο χρήμα ΜΜΕ της Ε.Υ.Π. κατόπιν εντολής, φρόντισαν το συμβάν να «χρεωθεί» σε ακροδεξιά στοιχεία…!!!

Μαζί με όλα τα άλλα εγκλήματα στην κατοχή μου, τώρα και αυτό το έγκλημα της τρομοκρατικής βομβιστικής επίθεσης κατά του δημοσιογράφου Ιλχάν Ταχσίν, ειδικότερα της μαρτυρική πληροφορίας «από πρώτο χέρι» ντοκουμέντα, τίθενται στην διάθεση των Εισαγγελικών λειτουργών που θα επιδείξουν την βούληση για την επιβολή του νόμου στην χώρα μας.



Για επικοινωνία email: : e.a.hatzisavvas@mail.com