...ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ - ΑΥΤΟ ΔΕ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΤΙΣ ΥΙΟΘΕΤΟΥΜΕ Η ΟΤΙ ΣΥΜΠΙΠΤΟΥΝ ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ....

ΡΟΗ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΩΝ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Σάββατο, 14 Απριλίου 2018

ΓΓ ΝΑΤΟ: «Η Ρωσία έτοιμη να κάνει χρήση πυρηνικών όπλων – Μειώνουν συνεχώς τον ψυχολογικό φραγμό»

Αρχίζει να ξεφεύγει η όλη κατάσταση και υπάρχει δεδομένος κίνδυνος επέκτασης της κρίσης μεταξύ Ρωσίας και ΗΠΑ ενώ για πρώτη φορά ακούγεται και η απειλή χρήσης “πυρηνικών όπλων”....


Ο ΓΓ του ΝΑΤΟ δηλώνει ότι το Κρεμλίνο είναι όλο και περισσότερο έτοιμο να χρησιμοποιήσει πυρηνικά όπλα αν η κρίση στην Συρία ξεφεύγει από τα στενά τοπικά όρια και ανέλθει σε άλλο πιο επικίνδυνο επίπεδο.

Ο Γιαν Στόλτενμπεργκ επιμένει στην αποφασιστική δράση των μελών της Συμμαχίας εναντίον της Ρωσίας τονίζοντας ότι είναι κρίσιμο να δείξουν οι χώρες μέλη στην Μόσχα ότι οι ενέργειές της στην Κριμαία, οι  κυβερνοεπιθέσεις  ή οι  παραβιάσεις των διεθνών νόμων δεν θα γίνουν ανεκτές.

Όπως αναφέρθηκε από την  DW, ο Stoltenberg δήλωσε σε συνέντευξή του στην γνωστή γερμανική εφημερίδα  Süddeutsche Zeitung ότι στην ουσία .θα έχουμε “ δεύτερο μέτωπο” στην Ρωσία από την Ουκρανία η οποία επιζητεί την επιστροφή της Κριμαίας στο Κίεβο.

Σύμφωνα με τον ίδιο, η Ρωσία εισέβαλε στην Ουκρανία και χρησιμοποίησε τα στρατεύματά της παράνομα στη Μολδαβία και τη Γεωργία ενάντια στη βούληση αυτών των χωρών. Επιπλέον, η Μόσχα υποστηρίζει το καθεστώς Assad στη Συρία και εκσυγχρονίζει το πυρηνικό της οπλοστάσιο, κατέληξε  ο γενικός γραμματέας του ΝΑΤΟ.

Ο Στόλτενμπεργκ σημείωσε  επίσης ότι οι ρωσικές αρχές μειώνουν συνεχώς τον ψυχολογικό τους φραγμό στη χρήση πυρηνικών όπλων.

Τα στρατεύματα του ΝΑΤΟ θα παραμείνουν για αυτόν τον λόγο στην ανατολική Ευρώπη και οι κυρώσεις κατά της Μόσχας δεν θα αρθούν έως ότου η Ρωσία αλλάξει τη συμπεριφορά της, τόνισε ο Stoltenberg.  Ωστόσο, ανέφερε, η Συμμαχία επιδιώκει διάλογο με τη Ρωσία.

«Δεν θέλουμε ψυχρό πόλεμο», δήλωσε ο επικεφαλής του ΝΑΤΟ.

Δεν επιζητά “ψυχρό πόλεμο” το ΝΑΤΟ αλλά τον υλοποιεί έτσι ώστε να γίνει “θερμός” βάζοντας στο ίδιο “καλάθι” των επιδιώξεων του την Α.Ουκρανία, την Κριμαία , την Υπερδνειστερία, την Συρία κάτι που σημαίνει ότι εκεί στην Ουάσιγκτον “ οι πραγματικοί αφέντες” των ΗΠΑ αποφάσισαν να συγκρουστούν πιθανόν με την Ρωσί .

Τα νέα τρομερά ρωσικά οπλικά συστήματα και η ραγδαία άνοδος της Κίνας θα επισκιάσουν την αμερικανική παντοδυναμία παντού στον πλανήτη για αυτό οι δυτικοί πρέπει να βιαστούν.

ΓΓ ΝΑΤΟ: «Η Ρωσία έτοιμη να κάνει χρήση πυρηνικών όπλων – Μειώνουν συνεχώς τον ψυχολογικό φραγμό» - Εικόνα0

pentapostagma.gr