...ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ - ΑΥΤΟ ΔΕ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΤΙΣ ΥΙΟΘΕΤΟΥΜΕ Η ΟΤΙ ΣΥΜΠΙΠΤΟΥΝ ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ....
...ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ....

ΡΟΗ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΩΝ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Κυριακή, 29 Απριλίου 2018

ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ στο στρατό μας! Η Τουρκία αναπτύσσει νέα πυρομαχικά για βομβιδοβόλο… (ΒΙΝΤΕΟ)

Η Τουρκία ανέπτυξε ένα νέο πυρομαχικό εκτόξευσης βομβιδίων, υψηλής ταχύτητας και μεγάλης εμβέλειας για τις αντιτρομοκρατικές επιχειρήσεις της....

Η κρατική Μηχανική και Χημική Βιομηχανική Εταιρεία (MKEK) της Τουρκίας, έχει αναπτύξει ένα πυροβόλο όπλο εκτόξευσης βομβών( βομβιδοβόλο) MOD78-HE για τις τουρκικές ένοπλες δυνάμεις.
Τα νέα πυρομαχικά, θα χρησιμοποιηθούν στο MK-19, ένα “πολυβόλο βομβίδων” 40 χιλ, το οποίο ,έχει καταστροφική επίδραση σε διαμέτρο 10 μέτρων από πυρά των 2.000 μέτρων,σύμφωνα με τη hurriyetdailynews.com.

Το βομβιδοβόλο αυτό δύναται να καταστρέφει τρομοκρατικά στοιχεία σε καταστάσεις ασύμμετρου πολέμου ενώ μπορεί να χρησιμοποιηθεί και ως επιθετικό όπλο.

Το βομβιδοβόλο MK-19. Βίντεο από το military archive


Αυτή την περίοδο, ο τουρκικός στρατός χρησιμοποιεί ένα M-19 στις αντιτρομοκρατικές επιχειρήσεις του. Μικρότερης ταχύτητας και μικρότερης εμβέλειας πυρομαχικά χρησιμοποιούνται επίσης.

Η μαζική παραγωγή των νέων πυρομαχικών έχει προγραμματιστεί για τον Ιούνιο, ενώ παράλληλα η διαδικασία πιστοποίησης είναι σε εξέλιξη.

Αγγελική Μαξούρη για το onalert.gr