...ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ - ΑΥΤΟ ΔΕ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΤΙΣ ΥΙΟΘΕΤΟΥΜΕ Η ΟΤΙ ΣΥΜΠΙΠΤΟΥΝ ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ....
...ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ....

ΡΟΗ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΩΝ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Σάββατο, 7 Απριλίου 2018

Πολλοί δεν το κατάλαβαν με την πρώτη ματιά: Το μήνυμα όμως στάλθηκε σε όλους

Τον χαρακτηρισμό «ιστορικό» αποδίδουν χρήστες των social media αλλά και γενικότερα ο διεθνής Τύπος, στο νέο εξώφυλλο της βρετανικής Vogue!!!


Η πρώτη ματιά δείχνει κάτι συνηθισμένο, αλλά τα πράγματα δεν είναι έτσι.

Η εικόνα δείχνει 9 γυναίκες, φυσιολογικών διαστάσεων ή και plus size, να ποζάρουν.

Η επιλογή τους, ωστόσο, σχολιάζουν τα διεθνή μέσα ενημέρωσης, σε ένα από τα περιοδικά με την μεγαλύτερη επιρροή παγκοσμίως, δεν είναι ΚΑΘΟΛΟΥ ΤΥΧΑΙΑ.

Το εξώφυλλο παραπέμπει στο κεντρικό θέμα του περιοδικού με τίτλο «New Frontiers. Τhe models changing the face of fashion – Νέα σύνορα. Τα μοντέλα αλλάζουν το πρόσωπο της μόδας»»!

Συνιστά ένα από τα ελάχιστα εξώφυλλα στον περιοδικό Τύπο στο οποίο προβάλλονται πολλές γυναίκες, οι οποίες είναι εμφανώς πολλών διαφορετικών εθνοφυλετικών χαρακτηριστικών.


Εν τούτοις, δεν είναι μόνο η φωτογραφία που καθιστά ενδιαφέρον το εξώφυλλο, αλλά και ο τίτλος που το συνοδεύει.

Αυτός ξεκάθαρα «δηλώνει» πως αυτές οι γυναίκες, διαφόρων φυλών και δογμάτων, θα αλλάξουν το πρόσωπο της μόδας.

Και ως γνωστόν, όταν το «πρόσωπο» της μόδας αλλάζει, λίγο αργότερα ακολουθεί και η εικόνα της κοινωνίας, μιας και όλοι ακολουθούν την μόδα.

Αξιοσημείωτο είναι πως τον περασμένο Απρίλιο, τα ηνία της βρετανικής Vogue πέρασαν στα χέρια του γεννημένου στην Γκάνα, Edward Enninful, του οποίου σκοπός, είναι , όπως γράφει σε άρθρο του, η βρετανική Vogue να τιμήσει την διαφορετικότητα.

«Ένα από τα θετικά των τελευταίων μηνών είναι ότι η βιομηχανία της μόδας υιοθετεί επιτέλους μια έννοια που έχει καθορίσει όλη μου την επαγγελματική ζωή: την ποικιλομορφία. Όταν λέω ποικιλομορφία-και θέλω να είμαι ξεκάθαρος- δεν αναφέρομαι μόνο στο άσπρο και το μαύρο. Αναφέρομαι σε όλο το φάσμα της διαφορετικότητας, είτε αυτό αφορά τη φυλή, είτε το μέγεθος, είτε το κοινωνικο-οικονομικό υπόβαθρο, είτε τη θρησκεία, είτε την σεξουαλικότητα. Αυτό θέλω τιμήσω με αυτό το εξώφυλλο», ανέφερε, σύμφωνα με την Huffpost.

Ένας πολυπολιτισμικός λαός έτοιμος να κυβερνηθεί από μία παγκόσμια κυβέρνηση, στο πλαίσιο της παγκοσμιοποίησης, με μία νέα κοινή «μεικτή» ιδεολογία, καθώς… όλοι οι δούλοι πρέπει να συμπεριφέρονται το ίδιο!

Η δήθεν διαφορετικότητα θα «σκοτώσει« την πραγματική διαφορετικότητα των πολιτισμών, των εθνικών ταυτοτήτων και των πιστεύω.

el.gr