...ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ - ΑΥΤΟ ΔΕ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΤΙΣ ΥΙΟΘΕΤΟΥΜΕ Η ΟΤΙ ΣΥΜΠΙΠΤΟΥΝ ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ....
...ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ....

ΡΟΗ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΩΝ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Σάββατο, 28 Απριλίου 2018

ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΥΡΑΝΟΠΟΛΙΤΕΣ

Έλληνες Ορθόδοξοι Ουρανοπολίτες βρισκόμαστε σε τούτη τη γη εκατομμύρια χρόνια τώρα. Εδώ γεννηθήκαμε, εδώ μεγαλώσαμε, στην ευλογημένη Ελλάδα....
Εδώ γεννήθηκαν τα γράμματα και οι τέχνες. Εδώ μεγαλουργήσαμε και από εδώ ξεκίνησε ο πολιτισμός. Εδώ ήταν το κέντρο του κόσμου όλου και γεωγραφικά αλλά και πολιτισμικά.

Μας ανατέθηκε μια πολύ μεγάλη αποστολή και την φέραμε σε πέρας. Αυτή ήταν να δώσουμε φως στον κόσμο. Ολόκληρες χιλιετηρίδες αφιερώσαμε σε αυτόν τον σκοπό. Απ’ όλες τις γλώσσες του πλανήτη αν αφαιρέσουμε τα ελληνικά θα μείνουν άφωνες, απλές κραυγές μεταξύ ανθρώπων. Από κάθε επιστήμη αν αφαιρέσουμε την πρωταρχική γνώση, αυτόματα θα καταργηθεί. Αν θα μπορούσαμε να κάνουμε ταξίδι στον χρόνο και να αφαιρούσαμε την Ελλάδα από την Γη, τότε δεν θα μείνει τίποτα όρθιο σε κανένα μέρος του πλανήτη. Μέσα στους αιώνες που πέρασαν κάναμε τεράστια πνευματικά άλματα, όπως και τεχνολογικά. Και πού δεν πήγαμε και πόσοι λαοί ακόμα και σήμερα αναγνωρίζουν την Ελλάδα ως κοιτίδα του πολιτισμού και των γραμμάτων.

Οι Έλληνες μίλησαν πρώτοι για τον Τριαδικό Θεό. Περιέγραψαν την φύση Του. Προφήτεψαν και περίμεναν τον ερχομό του Χριστού. Λίγα χρόνια πριν έρθει στην Γη ο Χριστός, οι τότε Κινέζοι έστειλαν αντιπροσωπεία στην Ελλάδα και ρώτησαν «πότε θα έρθει», για να πάρουν την απάντηση ότι «κι εμείς εδώ περιμένουμε, όπου να ναι…». Ο Χριστός πήγε στους Εβραίους, γιατί ήρθε για όλον τον κόσμο. Πήγε σε αυτούς που είχαν αποστατήσει της Ουράνιας Βασιλείας και του πνεύματος του Φωτός. Κι εμείς οι Έλληνες, όπως ο Χριστός, σε όλον τον κόσμο μοιράσαμε το Φως. Πήγαμε στους πάντες. Αν κάποιοι το αρνήθηκαν και το αρνούνται είναι πια δικό τους θέμα.

Ο Χριστός όταν είδε τους Έλληνες, είπε χαρακτηριστικά: «Ελήλυθεν η ώρα ίνα δοξασθή ο Υιός του Ανθρώπου», γιατί γνώριζε ότι ανέκαθεν ήμασταν Υιοί του Φωτός, γνώριζε ποια είναι η αποστολή μας. Αυτή η φράση από μόνη της μαρτυρά πολλά! Μαρτυρά ιστορικές αλήθειες, που σήμερα τις κρύβουν αυτοί που σταύρωσαν τον Χριστό και σταυρώνουν τους λαούς. Ήρθε λοιπόν ο Χριστός και δοξάστηκε στη Γη η Αγάπη. Εναρμονίστηκε το σύμπαν με τον άνθρωπο, με την φύση μας· ακούστηκαν ουράνιες μελωδίες, κραδασμοί αγάπης και τελειότητας στο είναι μας. «Εν αρχή ην ο Λόγος…» ο κραδασμός της Αγάπης στο εντός ημών!

Σε ένα σύμπαν που μιλά ελληνικά βρισκόμαστε εδώ ως Υιοί του Φωτός, φρουροί του πνεύματος της θέοσης του Ανθρώπου. Αιώνες τώρα είμαστε ως Έλληνες σε διαμάχη με αυτούς που εκπροσωπούν το πνεύμα της αποστασίας. Δεν θέλουν την αγάπη και την ειρήνη να επικρατεί στην Γη. Δεν θέλουν να γνωρίζουν οι άνθρωποι της γης την ουράνια βασιλεία. Έγιναν όχι μόνο πνευματικές μάχες μεταξύ Ελλήνων και αποστατών, αλλά και κάθε είδους μάχη. Ολόκληροι πόλεμοι καταστροφικοί ξεκίνησαν εξαιτίας του μίσους τους εναντίον μας. Και όπως τότε σταύρωσαν τον Χριστό, έτσι κατάφεραν μετά από αιώνες προετοιμασίας να έχουν σήμερα πάνω στον σταυρό εμάς τους Έλληνες, με ένα σατανικό σχέδιο που το τελικό του στάδιο ξεκίνησε πριν από έναν αιώνα.

Σήμερα καλούμαστε και πάλι να σηκώσουμε ανάστημα, να γεννήσουμε το φρόνημα και να ξαναγίνουμε και πάλι αυτό που από την φύση μας είμαστε. Καλούμαστε να φύγουμε από τα σκοτάδια που επιτρέψαμε να μας ρίξουν και να βγούμε στο φως. Η καμπάνα της αφύπνισης κτύπησε για να κερδίσουμε αυτή την μεγάλη πνευματική μάχη, να ξαναγίνουμε υιοί του φωτός. Χωρίς εμάς τους Έλληνες ο πλανήτης είναι καταδικασμένος στο σκότος, που ήδη βρίσκεται. Ο Χριστός ήρθε, μας έδειξε πεντακάθαρα την οδό και μεγαλουργήσαμε σε αυτή την οδό.  Σήμερα όμως, αρχής γενομένης με την πτώση της Πόλεως, βρεθήκαμε στα σκοτεινά χρόνια της πνευματικής μας εξαθλίωσης, η οποία κορυφώθηκε στις μέρες του σήμερα. Τώρα καλούνται όλοι οι Έλληνες να σηκώσουν το λάβαρο της ανάστασης του έθνους πρώτα και μετά όλων των λαών του πλανήτη.

ΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΥΡΑΝΟΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ ΠΡΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΜΕΤΑΔΟΣΗ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ! Η ΤΡΙΤΗ ΜΕΡΑ ΞΗΜΕΡΩΣΕ, ΤΟ ΦΩΣ ΤΗΣ ΑΥΓΗΣ ΡΙΧΝΕΙ ΤΙΣ ΑΚΤΙΝΕΣ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!

ΕΛΛΗΝΕΣ! ΜΗΝ ΑΡΓΕΙΤΕ!
SOCRATESNIOS