...ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ - ΑΥΤΟ ΔΕ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΤΙΣ ΥΙΟΘΕΤΟΥΜΕ Η ΟΤΙ ΣΥΜΠΙΠΤΟΥΝ ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ....
...ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ....

ΡΟΗ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΩΝ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Δευτέρα, 2 Απριλίου 2018

Αιχμηρή παρέμβαση Φ. Φράγκου: «Ελληνίδες, Έλληνες… ενωθείτε να αντιμετωπίσουμε την Τουρκία – Έρχονται δύσκολες μέρες

Ο στρατηγός Φραγκούλης Φράγκος κάνει ακόμη μία αιχμηρή παρέμβαση και ζητάει από τους Έλληνες να ενωθούν και να έχουν ομοψυχία για να αντιμετωπίσουν την τουρκική προκλητικότητα...
καθώς έρχονται δύσκολες ημέρες, παραπέμποντας στην Επανάσταση του 1821.

Ο Επίτιμος Αρχηγός ΓΕΣ και πρώην υπουργός Εθνικής Άμυνας είπε πως πρέπει να αφήσουμε στην άκρη το διχαστικό κλίμα που επιχειρήθηκε να επιβληθεί με αφορά τα όσα έγιναν στα γήπεδα το τελευταίο διάστημα και να ενωθούμε για τον εθνικό σκοπό, που δεν είναι άλλος από τις προκλήσεις σε βάρος της Ελλάδας.

Ελληνίδες, Έλληνες,

Την στιγμή που στο Αιγαίο και τον Έβρο, οι Ένοπλες μας Δυνάμεις δίνουν καθημερινά μια σκληρή μάχη ενάντια στην, διαχρονικά, επιθετική Τουρκία, την στιγμή που οι Αλβανοί ξεσαλώνουν, με υπερφίαλα “οράματα’, όπως η “Τσαμουριά”, την στιγμή που ο εθνικισμός των Σκοπιανών καλύπτεται από έναν “προοδευτικό” μανδύα της κυβέρνησης Ζάεφ, που είναι το ίδιο αλυτρωτική, αν όχι περισσότερο, από αυτή του Γκρουέφσκι, η Ελλάδα σε καμιά περίπτωση δεν πρέπει να διαχωριστεί σε Βόρειους και Νότιους.

Η ομόνοια και η ενότητα έφερε τις μεγάλες νίκες, που σημάδεψαν διαχρονικά την πορεία του έθνους μας. Η ναυμαχία της Σαλαμίνας και η αποτροπή της επικράτησης των Περσών σε όλη την Ευρώπη, ήταν νικηφόρος με την συμμαχία ΟΛΩΝ των Ελλήνων.

ΣΧΕΤΙΚΑ
Έτσι στήνει η Τουρκία το «πολεμικό επεισόδιο»

2 Apr, 2018
Ναύαρχος Γιακουμάκης: «Αυτή είναι η επιδίωξη Ερντογάν έναντι…

2 Apr, 2018
Οι νικηφόρες μάχες της επανάστασης του 1821, έφεραν τεράστιο πλήγμα στους Οθωμανούς, μόνο με την σύμπνοια και την ενότητα των οπλαρχηγών και των πολιτικών.

Η διχόνοια που έσπειραν οι ξένες δυνάμεις εκείνη την εποχή, έφεραν τον Ιμπραήμ εντός των τειχών του Μεσολογγίου, ανήμερα της Κυριακής των Βαΐων του 1826. Και η σφαγή των Ελλήνων από το βαρβαρικό αυτό έθνος υπήρξε μεγάλη.

Όπως μεγάλη υπήρξε στα Ψαρά, στη Νάουσα και σε τόσες άλλες και πόλεις και χωριά του Μωριά, της Ρούμελης, της Μακεδονίας, της Κύπρου. Ολοκαυτώματα που όμοια δεν γνώρισε ο κόσμος.

Αυτές τις κρίσιμες μέρες λοιπόν, σχεδόν 200 χρόνια από την εθνική μας παλιγγενεσία, το γένος μας πρέπει να αντιμετωπίσει ΕΝΩΜΕΝΟ τις νέες προκλήσεις. Με τον ίδιο παιάνα που απήγγειλαν οι ναυμάχοι της Σαλαμίνας.

Ω, παίδες Ελλήνων, ίτε Ελευθερούτε πατρίδ’ ελευθερούτε δε παίδας, γυναίκας, θεών τε πατρώων έδη, θήκας τε προγόνων, νύν υπέρ παντών αγών.

crashonline.gr