...ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ - ΑΥΤΟ ΔΕ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΤΙΣ ΥΙΟΘΕΤΟΥΜΕ Η ΟΤΙ ΣΥΜΠΙΠΤΟΥΝ ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ....
...ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ....

ΡΟΗ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΩΝ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Τετάρτη, 18 Απριλίου 2018

Προς όλους τους γονείς: Μία νέα κοινωνική τάξη «γεννιέται» στα ελληνικά σχολεία (ΒΙΝΤΕΟ)

Προς όλους τους γονείς: Μία νέα κοινωνική τάξη «γεννιέται» στα ελληνικά σχολεία (ΒΙΝΤΕΟ)
Του Κίμωνα Χαραλάμπους
Τέσσερα διαφορετικά «ψαλίδια», που φτάνουν και το 30%, και ένα μαξιλαράκι για λίγους έρχονται στις συντάξεις 2,5 εκατομμυρίων συνταξιούχων, παλαιών και νέων.....
Oλα προβλέπονται να εφαρμοστούν από τις συντάξεις Ιανουαρίου 2019, δηλαδή με την πληρωμή που θα γίνει στα τέλη Δεκεμβρίου του 2018.

Οι μειώσεις βαφτίστηκαν «επανυπολογισμός συντάξεων» και «κατάργηση προσωπικής διαφοράς» βάσει νομοθετικής διάταξης που ψήφισε «προκαταβολικά» η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝ.ΕΛ.

Το ίδιο συμβαίνει και με τους μισθούς του ιδιωτικού τομέα. Λόγω της υπερφορολόγησης τα αφεντικά», τα οποία εχθρεύεται η κυβέρνηση, βάσει παλιότερων δηλώσεων, μειώνουν τους μισθούς, καθώς τα χρήματα που παράγει η εταιρεία καταλήγουν στα χέρια του Κράτους και όχι στους υπαλλήλους, οι οποίοι με την σειρά τους θα τα προωθούσαν στην αγορά και έτσι το χρήμα θα κινείτο.

Στόχος της κυβέρνησης η σύσταση μιας πειθαρχημένης εργατικής τάξης, η οποία επιδιώκει να αντικαταστήσει την μεσαία τάξη, κατά τα αριστερά πρότυπα.

Τι σημαίνει πειθαρχημένη; Δεν θα έχει απαιτήσεις σε μισθούς και συντάξεις και θα είναι ευχαριστημένη με τα λίγα, τα οποία θα δίνονται με την μορφή επιδομάτων.

Μια εργατική τάξη, η οποία θα είναι εξαρτημένη από την οικονομική ελίτ του Κράτους ακόμα και για ένα πιάτο φαΐ, άρα θα την στηρίζει.

Η εν λόγω νοοτροπία πρέπει να περάσει από την μικρή κιόλας ηλικία στους υπηκόους!

Ως εκ τούτου, τα σχολεία προσφέρουν σχολικά γεύματα σε περιοχές, όπου παρατηρείται αυξανόμενη φτώχεια χάρη στις πολιτικές της κυβέρνησης. Κατά αυτόν τον τρόπο, τα παιδιά μαθαίνουν από μικρά πως το Κράτος είναι αυτό που ταΐζει.

Η  Αναπλ. υπουργός Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Θεανώ Φωτίου, ανέφερε μετά από ερώτηση που της έγινε στην Βουλή:

Το πρόγραμμα «Σχολικά Γεύματα» απευθύνεται στο σύνολο των μαθητών των επιλεγμένων σχολείων, με τη σύμφωνη γνώμη των γονέων-κηδεμόνων αυτών και στοχεύει, αφενός στην αντιμετώπιση όσο είναι δυνατόν των αναγκών σίτισης των μαθητών που ανήκουν σε ευάλωτες ομάδες πληθυσμού και αφετέρου στην υποστήριξη της εκπαιδευτικής διαδικασίας και την αποτροπή φαινόμενων σχολικής διαρροής.

Κατά την πιλοτική εφαρμογή του Προγράμματος (Απρίλιος-Ιούνιος 2017) καλύφθηκαν 60 σχολικές μονάδες με μαθητές δήμων του Δυτικού Τομέα Θεσσαλονίκης, οι οποίοι έχουν πληγεί ιδιαίτερα από την οικονομική κρίση και την αποβιομηχάνιση με συνέπεια την υψηλή ανεργία και την όξυνση των κοινωνικών προβλημάτων. Στην παρούσα φάση, υλοποιείται από το Υπουργείο μας, σε συνεργασία με το Υπουργείο Παιδείας, πρόγραμμα σίτισης για την κάλυψη 130.000 μαθητών σε 750 σχολεία της επικράτειας.

(…)

Με βάση το χρονοδιάγραμμα του Υπουργείου μας, το 2019 αναμένεται να ξεκινήσει η καθολική εφαρμογή του προγράμματος, για την κάλυψη τουλάχιστον πεντακοσίων χιλιάδων (500.000) μαθητών.

Στόχος λοιπόν είναι το πρόγραμμα «Σχολικά Γεύματα» να εξαπλωθεί σε όλη την Ελλάδα. Όλοι οι μαθητές να έχουν ως προτεραιότητα την σίτιση από το Κράτος και όχι την πνευματική και δημιουργική μόρφωση, την οποία προσφέρει διαχρονικά η Ελληνική Παιδεία.

Μια «νέα πειθαρχημένη εργατική τάξη» γεννιέται στα σχολεία όλης της χώρας!