...ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ - ΑΥΤΟ ΔΕ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΤΙΣ ΥΙΟΘΕΤΟΥΜΕ Η ΟΤΙ ΣΥΜΠΙΠΤΟΥΝ ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ....
...ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ....

ΡΟΗ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΩΝ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Κυριακή, 29 Απριλίου 2018

Σε λάθος κατεύθυνση οι έρευνες για το διπλό φονικό στην Κύπρο

​Η  κατηγορία «φόνος εκ προ μελέτης, συνωμοσία, διάρρηξη» δεν δικαιολογεί το μίσος που έδειξε ο δολοφόνος ( ακατάπαυστες μαχαιριές ) όταν σκότωνε έναν – έναν , το άτυχο ζευγάρι ....


Μια ληστεία σε χρηματοκιβώτιο γίνεται όταν απουσιάζουν οι ιδιοκτήτες ( πληροφορία την οποία όπως φαίνεται μπορούσαν να εξασφαλίσουν οι δράστες )  ενώ,  η απάντηση στο ερώτημα - πώς ήξεραν ότι υπάρχει χρηματοκιβώτιο και αν αυτό έχει χρήματα;-  είναι ζωτικής σημασίας για την έκβαση όλης της υπόθεσης .

Για τον λόγο αυτό  η κατάθεση του 15αχρονου πρέπει να  δοθεί μετά την ολοκλήρωση όλων των καταθέσεων για την υπόθεση και μετά , να αξιολογηθούν εκ νέου οι ληφθείσες καταθέσεις .

Όλη η δράση των δραστών δείχνει ότι τον ερασιτεχνισμό και την προχειρότητα που έδειξαν με βάση και την ηλικία τους , αντικατέστησαν ( χωρίς να το έχουν σχεδιάσει ) με αποτρόπαιες δολοφονίες που δείχνουν μίσος και όχι τόσο , φόβο αποκάλυψής τους .

Συνεχίζει δηλαδή να υφίσταται το ενδεχόμενο , άτομα που συναναστρεφόταν με τον 15αχρονο ( τελευταία) να έδιναν πληροφορίες στους δράστες  «θα πάω να κάμω μια δουλειά, ε σίουρη τούτη η δουλειά γιατί έχουμε άνθρωπο που τη μέσα μερκά. Ε να έχει άνθρωπο μέσ’ στο σπίτι τζαι ε να μας βοηθήσει».

Είναι προφανές ότι οι συγκεκαλυμμένοι αυτοί ηθικοί αυτουργοί ήθελαν απλά , «να βγάλουν το ζευγάρι από την μέση» και τούτο να φανεί ως ληστεία .

Μην βγάλετε ακόμα τα κίνητρα που προέρχονται από το πλαίσιο της υιοθεσίας του 15αχρονου .

ΟΜΑΔΑ ΥΨΗΛΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΕΥΣΗΣ

omada.h.policing@gmail.com