...ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ - ΑΥΤΟ ΔΕ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΤΙΣ ΥΙΟΘΕΤΟΥΜΕ Η ΟΤΙ ΣΥΜΠΙΠΤΟΥΝ ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ....
...ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ....

ΡΟΗ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΩΝ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Τρίτη, 3 Απριλίου 2018

Τα Βρετανικά μέσα ενημέρωσης είδαν την νέα Ρωσική βόμβα «σήμα επιθετικότητας»

© RIA Novosti / Ρωσικό Υπουργείο Εθνικής Άμυνας Μαχητικό βομβαρδιστικό  Su-34 κατά την διάρκεια εφαρμογής των αεροπορικών επιδρομών. Φωτογραφία αρχείου
Μόσχα, 3 Απριλίου-RIA Novosti...
Η νέα αεροπορική βόμβα «τρυπάνι», που θα υιοθετηθεί από το ρωσικό στρατό αυτό το έτος, είναι «ένα άλλο μήνυμα της επιθετικότητας  από το Κρεμλίνο,» γράφει η Βρετανική Ταμπλόϊντ Daily Express [1].

Η δημοσίευση πιστεύει ότι το νέο πυρομαχικό  που προορίζεται  για τα  μαχητικά αεροσκάφη  της πέμπτης γενιάς Su-57 αυξάνει τους φόβους για την πιθανή έναρξη του τρίτου παγκοσμίου πολέμου.
Το άρθρο αυτό παρέχει τα λόγια του εκπροσώπου της κατασκευάστριας εταιρείας του  «Τρυπανιού» «Fabrikam», ο  οποίος δηλώνει  ότι με τη βοήθεια της  βόμβας είναι δυνατόν να χτυπήσουν   αντικείμενα σε απόσταση 30 χιλιομέτρων, αποφεύγοντας τον εναέριο χώρο του εχθρού.

Μια τέτοια βόμβα, γράφει η εφημερίδα , περιλαμβάνει  15 υπομονάδες αυτοστόχευσης, η  οποίες είναι αρκετές  για να καταστρέψουν  μια  στήλη τεθωρακισμένων  ή πυροβολικού ή  πυραύλων. Το «τρυπάνι» παραμένει αόρατο στο ραντάρ.

Η Daily Express ισχυρίζεται ότι η Ρωσία ανέφερε την  νέα βόμβα λίγο μετά την δηλητηρίαση του  πρώην υπάλληλου  της GRU  Σεργκέι Skripal  στην  βρετανική πόλη του Salisbery, το οποίο, κατά τη γνώμη του συγγραφέα του άρθρου, είναι «ένα άλλο μήνυμα επιθετικότητας από το Κρεμλίνο».

Στην πραγματικότητα, για πρώτη φορά η «Fabrikam» παρουσίασε αυτή την εξέλιξη το 2015 στο αεροδιαστημικό σαλόνι Maks, με την επωνυμία «Drill» έγινε γνωστή στο φόρουμ «Στρατός-2016». O Σχεδιασμός εφαρμογής της βόμβας  «τρυπάνι»,  θα υιοθετηθεί από τις ένοπλες δυνάμεις της Ρωσίας το  2018, η οποία έχει σχεδιαστεί για να καταστρέφει τεθωρακισμένα οχήματα, επίγειους σταθμούς ραντάρ και σημεία ελέγχου σε όλες τις  καιρικές συνθήκες χωρίς το αεροσκάφος εισέρχεται στη ζώνη της λειτουργίας των αντικειμένων εναέριας άμυνας.

References ↑ Daily Express
   ( https://www.express.co.uk/news/world/940027/putin-world-war-3-new-stealth-bomb-nuclear-war )

https://ria.ru

tokoutsavaki.blogspot.gr