...ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ - ΑΥΤΟ ΔΕ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΤΙΣ ΥΙΟΘΕΤΟΥΜΕ Η ΟΤΙ ΣΥΜΠΙΠΤΟΥΝ ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ....

ΡΟΗ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΩΝ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Σάββατο, 14 Απριλίου 2018

Όταν «μιλάνε» τα όπλα δεν ακούγεται τίποτε άλλο-Το παράδειγμα της Συρίας

Όταν «μιλάνε» τα όπλα δεν ακούγεται τίποτε άλλο-Το παράδειγμα της Συρίας
Πολλές χώρες επάνω στον πλανήτη καταδίκασαν τις επιθέσεις που έκαναν Αμερικάνοι-Άγγλοι-Γάλλοι κατά της Συρίας.....


Ο κόσμος φαίνεται χωρισμένος σε πολλά στρατόπεδα. Οι Ρώσοι από την πρώτη στιγμή καταδίκασαν την επίθεση εναντίον της Συρίας αλλά δεν «τρελάθηκαν» κιόλας αφού δεν έκαναν εμπρηστικές δηλώσεις. Είναι προφανές ότι Τραμπ και Πούτιν έχουν ίδια ιδεολογική ταυτότητα (Πατρις-Θρησκεία-Οικογένεια).

Τι ζητάει το Ιράκ

Το Ιράκ κάλεσε σήμερα τους Άραβες ηγέτες “να ξεκαθαρίσουν την θέση τους” σχετικά με την κατάσταση στην Συρία, σε μία διάσκεψη που προγραμματίζεται να διεξαχθεί αύριο στην Σαουδική Αραβία, μετέδωσε η κρατική τηλεόραση της χώρας, επικαλούμενη ανακοίνωση του υπουργείου των Εξωτερικών.

Η θέση του Πεκίνου

Το υπουργείο Εξωτερικών της Κίνας, εξέφρασε σήμερα την πίστη του, στην εξεύρεση μιας πολιτικής λύσης, ως του μοναδικού τρόπου επίλυσης του προβλήματος στην Συρία, ενώ επεσήμανε την ανάγκη μιας συνολικής, δίκαιης και αντικειμενικής έρευνας, αναφορικά με τις φερόμενες ως επιθέσεις με χημικά όπλα στην Συρία.

Η Χούα Τσάνινγκ, εκπρόσωπος Τύπου του κινεζικού ΥΠΕΞ σχολίασε τις τελευταίες εξελίξεις στην Συρία, κατά την διάρκεια συνέντευξης Τύπου. Η ίδια, τόνισε πως η Κίνα έχει συστηματικά εναντιωθεί στην χρήση πολεμικής βίας στο πλαίσιο των διεθνών σχέσεων, τονίζοντας ότι κάθε στρατιωτική ενέργεια που παρακάμπτει το Συμβούλιο Ασφαλείας του ΟΗΕ, παραβιάζει τις αρχές, αλλά και τους βασικούς κανόνες του διεθνούς δικαίου.

Η προειδοποίηση που έστειλε το Ιράν

Όπως διαβάσατε νωρίτερα στο el, ο πρόεδρος του Ιράν Χασάν Ροχανί προειδοποίησε σήμερα ότι η υπό την ηγεσία των ΗΠΑ πυραυλική επίθεση κατά της Συρίας, μπορεί να οδηγήσει στην πρόκληση μεγαλύτερης καταστροφής στην Μέση Ανατολή, σύμφωνα με το ημιεπίσημο πρακτορείο ειδήσεων του Ιράν Tasmιn News.“

Τέτοιες επιθέσεις δεν θα έχουν κάποιο αποτέλεσμα, αλλά προκαλούν μόνο περισσότερη καταστροφή. Οι Αμερικανοί -μέσω τέτοιων επιθέσεων- επιδιώκουν να δικαιολογήσουν την παρουσία τους στην περιοχή,” δήλωσε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος Ροχανί.

Η θέση της Ιορδανίας

Η Ιορδανία σύμμαχος των ΗΠΑ στην περιοχή της Μέσης Ανατολής, δήλωσε σήμερα ότι μόνο μια πολιτική λύση θα μπορούσε να εγγυηθεί την σταθερότητα, αλλά και την εδαφική ακεραιότητα στην Συρία.

“Η συνέχιση της βίας θα οδηγήσει σε περισσότερη βία, κλιμάκωση των πολεμικών συγκρούσεων, αλλά και εκτοπισμό πληθυσμών, με πραγματικό θύμα τον λαό της Συρίας,”

μετέδωσε το κρατικό πρακτορείο ειδήσεων Petra, επικαλούμενο τον εκπρόσωπο της κυβέρνησης, Μοχάμεντ αλ-Μομανί.

Η ανακοίνωση δεν έχει άμεση αναφορά στις αεροπορικές και πυραυλικές επιθέσεις που πραγματοποίησαν σήμερα ξημερώματα οι ΗΠΑ, η Γαλλία και η Βρετανία, κατά συριακών στόχων.

Βλέπουμε λοιπόν ότι επιφανειακά, οι περισσότερες χώρες τάσσονται υπέρ της Συρίας. Στην πράξη βέβαια τα πράγματα δεν είναι έτσι, αφού βλέπουμε ότι όταν «μιλάνε» τα όπλα, οι φωνές σταματούν.

Σκεφτείτε το εξής:

Οι Δυτικοί πραγματοποίησαν επίθεση κατά μιας κατεστραμμένης χώρας. Αυτό από μόνο του μας δείχνει την «αλητεία» του σύγχρονου κόσμου. Βέβαια η επίθεση αυτή ήταν απλά ένα μήνυμα προς την Νέα Τάξη ότι αν συνεχίσει να βάζει εμπόδιο στον Τραμπ, ο πλανήτης θα πάρει φωτιά.

Συμπέρασμα:

Ο κόσμος περνάει άσχημα και πεθαίνει γιατί κάποιοι «απρόσωποι» τύποι αποφασίζουν ότι οι ζωές των ανθρώπων δεν αξίζουν! Όπως διαβάσατε στο παρόν άρθρο, πολλές χώρες καταδίκασαν τις επιθέσεις που έγιναν εναντίον της Συρίας αλλά στην πράξη τι έκαναν; Απλά άφησαν τις επιθέσεις να εξελιχθούν όπως τις άφησαν να εξελιχθούν και στο Ιράκ και στο Αφγανιστάν παλιότερα.

Αποτέλεσμα:

Οι ηγέτες του κόσμου παίρνουν εντολές, οι ηγέτες δίνουν εντολές στις στρατιωτικές ηγεσίες, οι στρατιωτικές ηγεσίες δίνουν εντολές στους στρατιώτες, οι στρατιώτες ακολουθούν τις εντολές και στο τέλος πεθαίνουν και αυτοί αλλά και οι απλοί άνθρωποι που βρίσκονται στον μέσον των μαχών.

Προσοχή!

Το αποτέλεσμα που διαβάσατε δεν θα πρέπει να μας κάνει παθητικούς, δηλαδή να μας κάνει να ανεχόμαστε επιθέσεις από άλλους λαούς.

Αν αύριο μεθαύριο οι Τούρκοι εισβάλουν στην Ελλάδα, θα τους πολεμήσουμε όχι επειδή έτσι μας διέταξαν αλλά για να παραμείνουμε ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ!