...ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ - ΑΥΤΟ ΔΕ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΤΙΣ ΥΙΟΘΕΤΟΥΜΕ Η ΟΤΙ ΣΥΜΠΙΠΤΟΥΝ ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ....

ΡΟΗ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΩΝ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πέμπτη, 1 Μαρτίου 2018

Οι Πάγοι Λιώνουν και το Κρυμμένο Μυστικό της Ανταρκτικής Βγαίνει στο Φως (video)

Οι Πάγοι Λιώνουν και το Κρυμμένο Μυστικό της Ανταρκτικής Βγαίνει στο Φως
Γράφει ο Σπύρος Μακρής
Πολύ λόγος έχει γίνει για την αποκαλούμενη «κλιματική αλλαγή». Ένα ακόμα θέμα που διαιρεί την ανθρωπότητα σε υποστηρικτές και μη. Αλλά το θέμα μας δεν είναι αν το κλίμα αλλάζει επειδή κάποιου «φροντίζουν» γι’ αυτό ή αν είναι απλά το «βιολογικό ρολόι» της Γης που....
«ξυπνάει» τέτοιες διαδικασίες, ούτε αν όλα τα ακραία καιρικά φαινόμενα σε, σχεδόν, ολόκληρο τον πλανήτη τα προκαλεί η λεγόμενη «έλευση» του αμφιλεγόμενου πλανήτη Νιμπίρου,ή Πλανήτη Χ, ή 9ου Πλανήτη.
Το κύριο και βασικό ζήτημα που φαίνεται να προκύπτει βρίσκεται στην Ανταρκτική. Η παγωμένη ήπειρος για την οποία, επίσης, υπάρχει ένα τεράστιο συνωμοσιολογικό υπόβαθρο αφενός για τις «μυστικές» εργασίες των επιστημόνων εκεί, ήδη από την εποχή του Χίτλερ -τουλάχιστον- έως και σήμερα.

Σύμφωνα και με τον χάρτη του Τούρκου Ναύραχου Πίρι Ρέις, διαπιστώνετε πως κάποτε η σημερινή παγωμένη ήπειρος είχε βλάστηση και προφανώς κάποιοι την κατοικούσαν. Άρα, υπήρχε ένας πολιτισμός.

Το άλλο επικρατέστερο σενάριο, αφηγείται την υπόθεση πως η ανταρκτική αποτελεί την βάση ενός εξωγήινου πολιτισμού που κάποτε κρύφτηκε εκεί ή εξακολουθεί να βρίσκεται κρυμμένος.

Από εκεί και πέρα, «χτίζεται» ένα συνεχές μυστήριο με «αλληλοδάνεια» των βασικών «σεναρίων» και με πάρα πολλές ενδείξεις που τακτικά ενισχύουν και την μία και την άλλη υπόθεση.

Επίσημες δηλώσεις και εξηγήσεις για διάφορα που συμβαίνουν εκεί, δεν υπάρχουν, ούτε διαψεύδονται οπότε, όπως καταλαβαίνετε, τα σενάρια «φουντώνουν» ακόμα περισσότερο.

Μία τέτοια «ένδειξη» έρχεται να προσθέσει ένα ακόμα λιθαράκι.

Οι περισσότεροι συμφωνούν ότι το φύλλο πάγου που σκεπάζει την Ανταρκτική, έχει αρχίσει και λιώνει σταδιακά. Καθώς αυτό έχει αρχίσει και συμβαίνει, φανερώνει σιγά-σιγά και το άγνωστο παρελθόν που καλύπτει…

Μια τεράστια δομή κρυμμένη κάτω από τον πάγο έχει αρχίσει και γίνεται ορατή, κυρίως, λόγω των κλιματικών αλλαγών.

Εντοπίστηκε στο google earth και η δομή υπολογίζεται να είναι μήκους 300 μέτρων, πλάτους από 30 έως 50 μέτρων και «τείχη» ύψους 10 μέτρων.

Η λέξη «τείχος» χρησιμοποιείται με επιφύλαξη, καθώς μολονότι τα τμήματα της δομής έχουν διευρυνθεί στις εικόνες, δεν είναι σαφές αν αυτό που βλέπουμε είναι τεχνητό, αν δηλαδή βλέπουμε ένα κομμάτι ενός αρχαίου πολιτισμού που χτίστηκε όταν η Ανταρκτική δεν ήταν ακόμη παγωμένη γη. Ούτε είναι σαφές αν πρόκειται για τμήμα μία εξωγήινης βάσης, όπως υποστηρίζουν αρκετοί.

Φυσικά, υπάρχει και η περίπτωση να αντικρίζουμε απλά ένα μέρος της φυσικής γεωμορφολογίας της Ανταρκτικής.

Ωστόσο, αν παρατηρήσετε καλύτερα την εικόνα, θα διαπιστώσετε πως διακρίνονται σχηματισμοί που παραπέμπουν άμεσα σε ομοιόμορφα παραλληλόγραμμα «κουτιά» σαν ξεχωριστοί χώροι ενός μακρόστενου συγκροτήματος κτιρίων που η οροφή τους έχει καταπέσει:

Οι Πάγοι Λιώνουν και το Κρυμμένο Μυστικό της Ανταρκτικής Βγαίνει στο Φως

Παρειδωλία; Ποιός ξέρει; Το μόνο που μπορούμε να κάνουμε, προς το παρόν, είναι υπομονή, μέχρι οι πάγοι σε εκείνο το σημείο να λιώσουν περισσότερο ώστε να έρθει στο φως ένα μεγαλύτερο μέρος της περιοχής.

Μέχρι τότε, αν θέλετε, μπορείτε να κάνετε μία εξερεύνηση μέσω του υπολογιστή σας και να σχηματίσετε την δική σας άποψη.

Εδώ είναι οι συντεταγμένες:
69 ° 53’42.03 «S 38 ° 42’22.02» E

Δείτε και το σχετικό video:

Something is melting out of the Antarctic Ice Sheet

Για υπότιτλους:
Ρυθμίσεις, Υπότιτλοι, Προτεινόμενη γλώσσα, Υπότιτλοι, Αυτόματη μετάφραση, Ελληνικά


diadrastika.com