...ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ - ΑΥΤΟ ΔΕ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΤΙΣ ΥΙΟΘΕΤΟΥΜΕ Η ΟΤΙ ΣΥΜΠΙΠΤΟΥΝ ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ....

ΡΟΗ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΩΝ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Τρίτη, 27 Μαρτίου 2018

ΠΑΡΑΔΟΧΗ ΡΟΚΦΕΛΕΡ: ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΜΕΣΩ ΤΟΥ RFID CHIP

Αποκάλυψη Ιωάννη, κεφ. 13.
13-16 καὶ ποιεῖ πάντας, τοὺς μικροὺς καὶ
τοὺς μεγάλους, καὶ τοὺς πλουσίους καὶ τοὺς
πτωχούς, καὶ τοὺς ἐλευθέρους καὶ τοὺς
δούλους,......
ἵνα δώσωσιν αὐτοῖς χάραγμα ἐπὶ
τῆς χειρὸς αὐτῶν τῆς δεξιᾶς ἢ ἐπὶ τῶν
μετώπων αὐτῶν,

13-17 καὶ ἵνα μή τις δύνηται ἀγοράσαι ἢ
πωλῆσαι εἰ μὴ ὁ ἔχων τὸ χάραγμα, τὸ ὄνομα
τοῦ θηρίου ἢ τὸν ἀριθμὸν τοῦ ὀνόματος
αὐτοῦ.

13-18 ῟Ωδε ἡ σοφία ἐστίν· ὁ ἔχων νοῦν
ψηφισάτω τὸν ἀριθμὸν τοῦ θηρίου· ἀριθμὸς
γὰρ ἀνθρώπου ἐστί· καὶ ὁ ἀριθμὸς αὐτοῦ χξς’.

Μετάφραση:
Και έκαμνε πάντας, τους μικρούς και τους μεγάλους και τους πλουσίους και τους πτωχούς και τους ελευθέρους και τους δούλους, να λάβωσι χάραγμα επί της χειρός αυτών της δεξιάς ή επί των μετώπων αυτών, και να μη δύναται μηδείς, να αγοράση ή να πωλήση, ειμή ο έχων το χάραγμα ή το όνομα του θηρίου ή τον αριθμόν του ονόματος αυτού. Εδώ είναι η σοφία όστις έχει τον νουν, ας λογαριάση τον αριθμόν του θηρίου, διότι είναι αριθμός ανθρώπου και ο αριθμός αυτού είναι χξς΄.

[Σχετικά με την προέλευση του χξς, έχω διαβάσει, ότι προέρχεται από τη λέξη Χριστός, ως εξής: παίρνει το πρώτο και το τελευταίο γράμμα (χ και ς) καταργεί τα ενδιάμεσα και παρεμβάλλει το οφιοειδές γράμμα ξ (όφις=σατανάς). Σύμφωνα με την ελληνική αρίθμηση: χ=600, ξ=60, ς=6, άθροισμα 666.]

Παρακάτω παραθέτω αποσπάσματα από τη συνέντευξη του ΄Ααρον Ρούσσο, Εβραίου σκηνοθέτη του Χόλυγουντ και παραγωγού ντοκυμαντέρ, ο οποίος ξεμπροστιάζει τους Ροκφέλερ και τα σχέδια, που έχουν, για την υποδούλωση της ανθρωπότητας. Τι βολικό! Ο Ρούσσο λίγους μήνες αργότερα, αρρώστησε από καρκίνο και πέθανε το 2007. Τυχαίο; Δε νομίζω!

Τα σημαντικότερα σημεία της συνέντευξης:
1) Στόχος της οικογένειας Ροκφέλερ η δημιουργία μιας παγκόσμιας κυβέρνησης, που θα ελέγχεται από τους τραπεζίτες. (Βήματα προς αυτήν την κατεύθυνση είναι και το ευρωπαικό κοινό νόμισμα και η ευρωπαική ενοποίηση.) ΄Ολοι οι άνθρωποι θα έχουν εμφυτευμένο ένα RFID τσιπ, στο οποίο (μετά την κατάργηση των μετρητών) θα περιέχονται όλα τα χρήματά τους. Η παγκόσμια κυβέρνηση βάζοντας φόρους, θα αφαιρεί (ψηφιακά) χρήματα από το τσιπ. Αν κάποιος αντιδρά, θα απενεργοποιείται το τσιπ. Εννοείται, ότι χωρίς αυτό δε θα μπορεί, να αγοράσει ή να πουλήσει τίποτα (τι σύμπτωση).

2) Ο Νικ Ροκφέλερ επίσης, 11 μήνες πριν την επίθεση της 11ης Σεπτεμβρίου, είχε πει στον ΄Ααρον Ρούσσο, ότι θα συμβεί ένα γεγονός, που θα τους δώσει την ευκαιρία, να εισβάλουν σε Αφγανιστάν, Ιράκ και να ξεκινήσουν ένα πόλεμο κατά της τρομοκρατίας, που στην πραγματικότητα, θα είναι μια τεράστια απάτη, που θα τους επιτρέπει, να ελέγχουν τα πλήθη.

3) Σχετικά με το φεμινιστικό κίνημα, ο Ροκφέλερ του είπε, ότι το ίδρυμα Ροκφέλερ το υποκίνησε
– χρηματοδότησε, για δύο λόγους:

α) για να φορολογήσουν το υπόλοιπο μισό του πληθυσμού (τις γυναίκες).

β) για να μην αναθρέφουν οι μητέρες τα παιδιά τους, αλλά, να τα αναλαμβάνει από νωρίς το σχολείο και να τα γαλουχεί σύμφωνα με τις επιταγές του κράτους.

[ Ο Νικ Ροκφέλερ είναι μεγαλοδικηγόρος, μέλος του Συμβουλίου Εξωτερικών Υποθέσεων (CFR), που είναι μία κλειστή λέσχη της διεθνούς ελίτ.]
Αυτά είναι τα σχέδια των σιωνιστών, οι οποίοι εδώ και αιώνες εργάζονται για την εγκαθίδρυση της παγκόσμιας δικτατορίας του Αντιχρίστου.(Παπα-Φώτης ο Λαυρεώτης: Οι σιωνιστές εργάζονται, εμείς τι κάνουμε;) Τα σχέδια αυτά όμως δε θα ευοδοθούν, αν δεν το επιτρέψει ο Θεός. Τώρα είναι ο καιρός για την Αναλαμπή της Ορθοδοξίας. Ο Αντίχριστος θα έρθει λίγο πριν τη Δευτέρα Παρουσία.

Δείτε εδώ το απόσπασμα της συνέντευξης του ΄Ααρον Ρούσσο:


Σχετική πηγή: http://redskywarning.blogspot.gr/2009/07/aaron-rousso.html