...ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ - ΑΥΤΟ ΔΕ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΤΙΣ ΥΙΟΘΕΤΟΥΜΕ Η ΟΤΙ ΣΥΜΠΙΠΤΟΥΝ ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ....

ΡΟΗ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΩΝ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Τετάρτη, 7 Μαρτίου 2018

ΤΟΥΣ ΑΚΟΥΣΑΝ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ! ΧΙΟΣ ΤΣΙΑΜΤΣΙΚΑΣ ΠΑΤΗΣΑΝ ΠΟΔΙ ΣΤΟ ΚΑΣΤΕΛΟΡΙΖΟ! Κ@Λ@ΧΑΡΤΟ Η NAVTEX ΤΟΥΣ!

ΣΥΓΚΛΟΝΙΖΕΙ Ο ΕΘΝΙΚΟΣ ΥΜΝΟΣ ΤΗΣ ΦΡΟΥΡΑΣ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ! ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΡΑΝΙΔΑ ΤΟΥ ΑΙΜΑΤΟΣ! ΔΕΙΤΕ ΟΛΟ ΤΟ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ ΤΟΥ ΡΕΠΟΡΤΑΖ !....
(ΒΙΝΤΕΟ & ΕΙΚΟΝΕΣ MAKELEIO.GR)

Αποστόλη makeleio.gr NIKOΣ ΤΣΙΑΜΤΣΙΚΑΣ

Δεν τόλμησαν οι Τούρκοι

Ήρεμα κοιμήθηκαν και χθές βράδυ, οι ακρίτες μας στο Καστελόριζο, καθώς οι Τούρκοι παρά τις απειλές και τις «μαγκιές» με τα Navtex κ@λοχαρτα που εκδίδουν κάθε λίγο και λιγάκι, δεν τόλμησαν να εμφανιστούν με τα πολεμικά τους σκάφη όχι μόνο στα νερά του Καστελόριζου , της Ρώ ή της Στρογγυλής, αλλά ούτε καν στα δικά τους χωρικά ύδατα.


Από το λιμάνι του Καστελόριζου μέχρι τα Παράλια του Κας δεν υπήρχε τίποτα άλλο εκτός από ένα και μόνο μικρό ψαράδικο. Οι ψαράδες του νησιού άλλωστε σήμερα έχουν αργία καθώς είναι ο εορτασμός των 71 χρόνων από την επανένωση των Δωδεκάνησεων με τη μητέρα Ελλάδα .


Μια μεγάλη μεγάλη μέρα σήμερα και για το Καστελόριζο, όπου γιορτάστηκε με λαμπρότητα η επανένωση, με δοξολογία στο Ναό του Αγίου Κωνσταντίνου και κατάθεση στεφάνων στο ηρώο της πλατείας του νησιού.
ΟΙ ακρίτες μας έδειξαν μαζί με τους άνδρες των σωμάτων στρατού και ναυτικού, ότι δεν φοβούνται τίποτα, άλλωστε έχουν τα μάτια τους ορθάνοικτα και πίστη στο καθήκον….

KASTELORIZO 1

KASTELORIZO 2

KASTELORIZO4Δείτε το έκτακτο ΜΑΚΕΛΕΙΟ 8 με τον ΣΤΕΦΑΝΟ ΧΙΟ σε ζωντανή σύνδεση με τον ΝΙΚΟ ΤΣΙΑΜΤΣΙΚΑ από το Καστελόριζο!

makeleio.gr