...ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ - ΑΥΤΟ ΔΕ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΤΙΣ ΥΙΟΘΕΤΟΥΜΕ Η ΟΤΙ ΣΥΜΠΙΠΤΟΥΝ ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ....
...ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ....

ΡΟΗ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΩΝ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πέμπτη, 15 Μαρτίου 2018

Επικίνδυνη πόλωση στην Τουρκία κατά των Ελλήνων - Η αφορμή που ψάχνει ο Ερντογάν (ΒΙΝΤΕΟ)

Επικίνδυνη πόλωση στην Τουρκία κατά των Ελλήνων - Η αφορμή που ψάχνει ο Ερντογάν (ΒΙΝΤΕΟ)
Του Άρη Δημόπουλου
Και ενώ τα βλέμματα στην εμπόλεμη Τουρκία βρίσκονται στραμμένα στο μέτωπο της Βόρειας Συρίας και την......
"ένδοξη" προέλαση του τουρκικού στρατού κατά των "τρομοκρατών", ο Ερντογάν προσπαθεί μέρα με τη μέρα να πολώσει όλο και περισσότερο το κλίμα, κοιτώντας στα ανατολικά του σύνορα.

Μέσα στο πλαίσιο των τουρκικών προκλήσεων σε Αιγαίο και Κυπριακή ΑΟΖ και αφού η Άγκυρα έχει ήδη προαναγγείλει την παραμονή επί ένα μήνα (!!) των δύο Ελλήνων στρατιωτών στον Έβρο, η γενική εντύπωση πως η «Τουρκία απειλείται συνεχώς από τους εχθρούς της» καλλιεργείται με απίστευτο ζήλο.

Στο κόλπο, πέρα από το επιτελείο του Τούρκου προέδρου, μία αρκετά μεγάλη μερίδα των ακραίων ισλαμιστών - ανθελλήνων της Τουρκίας.

Στη βάση των παραπάνω, επιχειρείται σήμερα από τα προσφιλή στην κυβέρνηση τουρκικά ΜΜΕ η σύνδεση των "Κούρδων τρομοκρατών" με Έλληνες πράκτορες-απεσταλμένους, που συμβάλλουν στον πόλεμο κατά της Τουρκίας.

Πιο συγκεκριμένα το δίκτυο TRT φέρεται να προέβη στην αποκάλυψη περί συμμετοχής Ελλήνων μαχητών στον πόλεμο των Κούρδων αυτονομιστών κατά της Τουρκίας, ενώ μάλιστα ανήρτησαν και ένα βίντεο που υποτίθεται ελληνικά ονόματα συμπεριλαμβάνονται στην λίστα με τις ξένες δυνάμεις που στηρίζουν το PKK.

Όπως αναπαράγεται στην γειτονική χώρα τις τελευταίες ώρες, στην λίστα αναγράφονται ονόματα «τρομοκρατών» από την Ελλάδα, την Γερμανία, τη Δανία, τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, τον Λίβανο και άλλες χώρες. 

Όλες τους αποτελούν "κόκκινα πανιά" για τον Ερντογάν, τα ΜΜΕ του οποίου έχουν ήδη μεταδώσει την παραπάνω είδηση, ενώ στις ιστοσελίδες τους παίζει και το παρακάτω βίντεο:

                                                                                                                                                                   
Σε χθεσινή του ομιλία είδαμε τον Τούρκο ηγέτη μενόμενο να αναφέρεται στους "κακούς γείτονες" της Τουρκίας, για τους οποίους και η χώρα του κατασκευάζει και προμηθεύεται όπλα προκειμένου να προστατέψει τον ίδιο της τον εαυτό.

Θα μπορούσε μία..."συνεισφορά" Ελλήνων στους Κούρδους μαχητές του PKK να αποτελεί μία από τις αφορμές που θέλει να βρει ο Ερντογάν για κλιμάκωση με την Ελλάδα; 

Δεν είναι η πρώτη φορά πάντως που η Ελλάδα κατηγορείται από την Άγκυρα για συνεργασία με τους "εχθρούς της Τουρκίας", ούτε βέβαια και πως υποθάλπει εκείνους που ο Ερντογάν θεωρεί "τρομοκράτες". 

Θυμίζουμε πως σύσσωμοι οι υποστηριχτές της τουρκικής εισβολής στη Συρία επιμένουν πως αυτού του είδους οι επιχειρήσεις γίνονται για την "εξάλειψη κάθε τρομοκρατικού στοιχείου", ασχέτως αν ο σκοπός είναι εντελώς διαφορετικός.