...ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ - ΑΥΤΟ ΔΕ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΤΙΣ ΥΙΟΘΕΤΟΥΜΕ Η ΟΤΙ ΣΥΜΠΙΠΤΟΥΝ ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ....

ΡΟΗ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΩΝ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Κυριακή, 4 Μαρτίου 2018

«Η ηγεμονία των ΗΠΑ έχει τελειώσει»: Η Ρωσία μπορεί να δώσει καταστροφική απάντησε σε επίθεση -Σχολιαστής

© AP Photo / Evan Vucci Το Ρωσικό Υπουργείο Άμυνας στην Μόσχα.Φωτογραφία αρχείου
Γνώμη [1]
Η Ρωσία είναι η μόνη χώρα στον κόσμο που επιδιώκει να υποστηρίζει την ειρήνη, δήλωσε στο  Σπούτνικ ο Ιρανός πολιτικός σχολιαστής Mostafa Azerian, επικεφαλής του Κέντρου Στρατηγικής...


Έρευνας για τη Ρωσία (IRASIEH), συζητώντας τη θέση της Μόσχας στον κόσμο σήμερα και τα πρόσφατα αποκαλυφθέντα όπλα της χώρας.
Σχολιάζοντας τη δήλωση του Ρώσου Προέδρου Βλαντιμίρ Πούτιν στην Ομοσπονδιακή Συνέλευση της Ρωσίας, κατά τη διάρκεια της οποίας ο Πούτιν παρουσίασε[2] μια σειρά από  προηγμένα υπερόπλα, ο Μόσταφα Azerian  δήλωσε ότι η εξέλιξη  είναι ένα μεγάλο επίτευγμα  για  το Ρωσικό κράτος, ενώ η παρουσίαση ήταν μια Στρατηγική κίνηση από  τον ίδιο τον Πούτιν.

Διαβάστε περισσότερα : Πως τα Δυτικά μέσα Ενημέρωσης  έχασαν απόλυτα τις παρατηρήσεις του Πούτιν να τον ακούσουν τώρα .Αναφορές [3]

Μέσω της παρουσίασης , ο Πούτιν «εξέφρασε ανοιχτά σε ολόκληρο τον κόσμο ότι έχει τα χαρακτηριστικά του  ηγέτη που παρακολουθεί όλες τις διεθνείς εξελίξεις», δήλωσε ο Azerian.

«Η Ρωσική Ομοσπονδία, αποδεικνύοντας την ανώτατη δύναμη των όπλων της, έδειξε για άλλη μια φορά στις ΗΠΑ ότι έχει ανταπόκριση στην Aμερικανική πυραυλική άμυνα στην Ευρώπη η οποία καταστρέφει  τη διεθνή ισορροπία στον κόσμο», ανέφερε.

Σύμφωνα με τον Azerian, ο πυρήνας της διεθνούς αστάθειας έγκειται στην μονόπλευρη προσέγγιση των Ηνωμένων Πολιτειών στην παγκόσμια ισορροπία δυνάμεων, η οποία δεν αποτυπώνει τα συμφέροντα των άλλων κρατών.

«Φυσικά, οι Αμερικανοί δεν νοιάστηκαν  ποτέ. Ωστόσο, εγκρίνοντας το νέο τους πυρηνικό δόγμα, απέδειξαν και πάλι τη μονομερή τους προσέγγιση, η οποία υπονομεύει τη στρατηγική σταθερότητα και την ασφάλεια πολλών χωρών», σχολίασε ο Azerian.

«Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο η δημιουργία και η επίδειξη υπερ- όπλων ήταν ένα απαραίτητο μέτρο για τη Ρωσία, η οποία επιδιώκει να διατηρήσει τη διεθνή ασφάλεια».

«Η Ρωσία έχει αποδείξει σε ολόκληρο τον κόσμο ότι η περίοδος ενός μονοπολικού κόσμου και η ηγεμονία των ΗΠΑ έχει τελειώσει», είπε.

Σημείωσε επίσης ότι οι ΗΠΑ φαίνεται να έχουν κολλήσει στην εποχή του Ψυχρού Πολέμου, με την επιθυμία να συμμετάσχουν σε μια κούρσα εξοπλισμών, μεταξύ άλλων.

«Αν οι ΗΠΑ εξακολουθούν να θέλουν έναν αγώνα εξοπλισμών, η Ρωσία … δεν είναι η χώρα που βρισκόταν στον καιρό του πρώην Aμερικανικού προέδρου Ronald Reagan και δεν θα κάνει παραχωρήσεις».

«Σήμερα, η Ρωσία έκανε ένα μεγάλο βήμα μπροστά στη στρατιωτική τεχνολογία και τα όπλα: τα ισχυρά Avanagard και Kinzhal [συστήματα πυραύλων] μπορούν να δώσουν καταστροφική απάντηση σε οποιονδήποτε επιτιθέμενο», κατέληξε ο Azerian.

Οι απόψεις και οι απόψεις που εξέφρασε ο Μόσταφα Azerian δεν αντικατοπτρίζουν απαραίτητα τη θέση του Σπούτνικ.

References ↑ Opinion
   ( https://sputniknews.com/analysis/ ) ↑ presented
   ( https://sputniknews.com/russia/201803011062108691-putin-russia-weapons-us-missile-treaty/ ) ↑ редактировать статью
   ( sputniknews.com ) https://sputniknews.com/

tokoutsavaki.blogspot.gr