...ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ - ΑΥΤΟ ΔΕ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΤΙΣ ΥΙΟΘΕΤΟΥΜΕ Η ΟΤΙ ΣΥΜΠΙΠΤΟΥΝ ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ....
...ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ....

ΡΟΗ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΩΝ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Σάββατο, 31 Μαρτίου 2018

ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΕΙ Ο Αμερικανός πρέσβης Πάιατ!!!Αυτή τη φορά δεν θα είναι χτύπημα τύπου Ίμια!!!

Αυτή τη φορά η Τουρκία θα χτυπήσει σε κατοικηµένη περιοχή. Μάλιστα ο Αμερικανός πρέσβης μίλησε και για συγκεκριμένη ημερομηνία....


Είναι λάθος αυτό που πιστεύουν οι περισσότεροι, ότι δηλαδή η Τουρκία θέλει να δημιουργήσει και πάλι ένα επεισόδιο τύπου Ίμια.

Ο Αμερικανός πρέσβης Πάιατ ήταν σαφής και πολύ συγκεκριμένος στην κατ’ ιδίαν συνάντησή του με τον αρχηγό ΓΕΕΘΑ στο υπουργείο Εθνικής Άµυνας.

Αυτή τη φορά η Τουρκία θα χτυπήσει σε κατοικηµένη περιοχή. Μάλιστα ο Αμερικανός πρέσβης μίλησε και για συγκεκριμένη ημερομηνία.

Η Αμερικανική κυβέρνηση παρακολουθεί πολύ στενά τις εχθρικές κινήσεις της Τουρκίας σε βάρος της Ελλάδας, αλλά δεν πρόκειται να παρέµβει προληπτικώς για την αποφυγή πιθανού επεισοδίου στο Αιγαίο, περιορίζοντας -αυτήν τη στιγµή τον ρόλο της σε αυτόν του «συµβούλου» σε πιθανές ελληνικές στρατιωτικές επιχειρήσεις, αν, όποτε και εφόσον, τις αποφασίσει η ελληνική κυβέρνηση.

Αυτό είναι «το περίγραµµα», σύµφωνα µε πληροφορίες των «Π», της τρίωρης κατ’ ιδίαν συνάντησης του Αµερικανού πρέσβη, κ. Πάιατ -πρωτοβουλία του ιδίου µε τον αρχηγό ΓΕΕΘΑ, ναύαρχο Ευάγγελο Αποστολάκη, στο υπουργείο Εθνικής Αµυνας.
Μια συνάντηση που ευλόγως ξάφνιασε, καθώς δεν είναι συνηθισµένη κίνηση πρέσβη συµµαχικής χώρας να παρακάµπτει την πολιτική ηγεσία του υπουργείου και να συζητά µε τον αρχηγό του ελληνικού στρατεύµατος.

Άριστα πληροφορηµένες πηγές επιµένουν και επεξηγούν ότι η συζήτηση Πάιατ – Αποστολάκη είχε αυστηρά επιχειρησιακό χαρακτήρα εκ µέρους του Αµερικανού πρέσβη, µε τον αρχηγό ΓΕΕΘΑ να περιορίζεται στη δέσµευση ότι θα θέσει τα στοιχεία υπόψη της ελληνικής κυβέρνησης.

Η αµερικανική πλευρά έδειξε να θεωρεί δεδοµένη τη δηµιουργία θερµού επεισοδίου της Τουρκίας στο Αιγαίο, ενός επεισοδίου τύπου Ιµίων, αλλά σε κατοικηµένη περιοχή, διακινδυνεύοντας ακόµα και χρονική πρόβλεψη.
Το ενδιαφέρον σηµείο είναι ότι δεν υπήρξε καµία εκδήλωση αµερικανικής πρόθεσης να ανακόψει µια τέτοια εξέλιξη, η οποία θα φέρει στο χείλος του πολέµου δύο κράτη-µέλη της Ατλαντικής Συµµαχίας, προκαλώντας χάος και διάλυση στη νοτιοανατολική πτέρυγα του ΝΑΤΟ αλλά και στην ευρύτερη περιοχή της ΝΑ Μεσογείου και ευρύτερα στη Μέση Ανατολή.

volcanotimes