...ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ - ΑΥΤΟ ΔΕ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΤΙΣ ΥΙΟΘΕΤΟΥΜΕ Η ΟΤΙ ΣΥΜΠΙΠΤΟΥΝ ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ....
...ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ....

ΡΟΗ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΩΝ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πέμπτη, 29 Μαρτίου 2018

ΔΙΕΘΝΗΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ με πλοκάμια στην χώρα μας που δεν «βλέπει» κανένας στο Υπουργείο Εσωτερικών του Νίκου Τόσκα.

Εμμανουήλ (Μανώλης) Αθανασίου Χατζησάββας, πρ. Πράκτορας Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών (Ε.Υ.Π.


Τώρα και με ναυλωμένα ιδιωτικά αεροσκάφη τύπου Hawker 400 XP (κάτι σαν μικρό Learjet) μεταφέρουν τους συνεργάτες τους τα κυκλώματα λαθρομετανάστευσης που συντηρούν την τρομοκρατία στην χώρα μας.

Αυτούς που όταν τους πιάναμε μετά από μεγάλη κατασκοπευτική δράση μας στην ΕΥΠ, μέσα  στην Τουρκία αλλά και στα νησιά μας,  γνωστοί Εισαγγελείς στην Ρόδο τους αφήναν ελεύθερους, διότι τα αφεντικά των λάθροδιακινητών μεγάλα τόσο στην Ελλάδα όσο και στην Τουρκία.                                      

Προφανώς οι συγκεκριμένοι λαθρο «μετανάστες» με τα VIP ιδιωτικά αεροσκάφη δεν ήταν ούτε  κατατρεγμένοι από πόλεμο, ούτε από την πείνα της Συρίας, το πιθανότερο πρόκειται για μεγάλου ειδικού βάρους «προσωπικό» με στενές  επαφές στην Διεθνή Τρομοκρατία, και τα κυκλώματα τους παρείχαν προστασία με VIP αερομεταφορά, πιθανότατα και μελλοντική χρήση τους σε τρομοκρατικό χτύπημα σε Ευρωπαϊκό έδαφος.

Έτσι εξηγείται το γεγονός της ναύλωσης από το ΚΑΙΡΟ της ΑΙΓΥΠΤΟΥ ιδιωτικού αεροσκάφους για την μεταφορά τους από την χώρα μας στην Αγγλία.

Το ιδιωτικό αεροσκάφος κατά την πληροφορίες αναχώρησε από το Almaza Airforce Base Airport (HEAZ) που εξυπηρετεί και ιδιωτικές πτήσεις, προφανώς εσκεμμένα για να παραπλανήσει δίνοντας οντότητα και κάλυψη δηλώνοντας αεροπορική βάση της Αιγύπτου.

Το ναυλωμένο ιδιωτικό αεροσκάφος αφίχθηκε από την Αίγυπτο στην χώρα μας, και προσγειώθηκε στο αεροδρόμιο της ΚΟΖΑΝΗΣ.

Στην συνέχεια με επιβαίνοντες 5 άτομα (Σύριους και από το Κουβέιτ) αναχώρησε χωρίς κανένα απολύτως πρόβλημα στις 19 Ιανουαρίου 2018. 

Δεν πραγματοποιήθηκε κανένας απολύτως έλεγχος στο αεροσκάφος ούτε στους επιβαίνοντες.

Λόγω σχεδίου πτήσης (κα. Τεχν. Χαρακτ. του α/φ) το ιδιωτικό αεροσκάφος υποχρεώθηκε να ανεφοδιαστεί με καύσιμα στην Θεσσαλονίκη.

Στο αεροδρόμιο Μακεδονία το προσωπικό της ΕΑ προβαίνει σε έλεγχο μετά από σχετικό σήμα και ανακαλύπτει ότι όλοι οι επιβαίνοντες ήταν με πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα Αργεντινής. 

Το συμβάν αποσιωπήθηκε από το Υπουργείο Εσωτερικών του Τόσκα, όπως και άλλα πολλά, που κάνουν τον κάθε Τόσκα υπουργό να μην θέλει να αναγνωρίσει την ύπαρξη μου στην ΕΥΠ διότι τους χαλάω την μπίζνα. Βλ. σχετική υπόθεση παραεμπόριο Schengen Visa https://www.edocr.com/v/m86x1ro5/eahatzisavvas/AYTOI-EINAI-Anikanoi-deiloi-kai-brwmikoi