...ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ - ΑΥΤΟ ΔΕ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΤΙΣ ΥΙΟΘΕΤΟΥΜΕ Η ΟΤΙ ΣΥΜΠΙΠΤΟΥΝ ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ....

ΡΟΗ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΩΝ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πέμπτη, 22 Μαρτίου 2018

Ζήτησαν συγνώμη από ΚΑΤΑΣΚΟΠΟ ΤΗΣ ΜΙΤ Έχει πέσει σύρμα να μην ενοχληθεί ο Σουλτάνος.

Εμμανουήλ (Μανώλης) Αθανασίου Χατζησάββας, πρ. Πράκτορας Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών (Ε.Υ.Π.....
Δεν δικαιολογείτε αλλιώς η ΝΕΑ απόφαση του Συμβούλιου Πλημμελειοδικών Ρόδου, να μην γίνει κατηγορία εις βάρος μιας 49χρονης, υπηκόου Τουρκίας, μόνιμης κατοίκου Γαλλίας, η οποία κατηγορήθηκε για κατασκοπεία.

Παρότι το δικαστικό Συμβούλιο Ρόδου ως γνωστό έχει επιδείξει χειρίστη συμπεριφορά απαλλάσσοντας εγκληματίες με δραστηριότητες που έχουν βλάψει το Ελληνικό Δημόσιο, και με βάση τα νέα στοιχεία έχουν προβεί σε κακουργηματική φοροδιαφυγή, υπόθεση που δεν είναι της παρούσης, αλλά αποσαφηνίζει την «ποιότητα» απονομής δικαιοσύνης στην χώρα, θα δοθούν πληροφορίες σύντομα στην δημοσιότητα, για να μάθουν άπαντες.. 

Η Τουρκάλα με Γαλλικά ταξιδιωτικά έγγραφα είχε συλληφθεί να φωτογραφίζει στη Ρόδο τον Αύγουστο του 2015 τις στρατιωτικές εγκαταστάσεις των Ειδικών Δυνάμεων του 6ου ΕΤΕΘ Ρόδου, στην Κάλαθο της Ρόδου όπου είχε εισχωρήσει, παραβιάζοντας παραβίασε σχετική σήμανση περί απαγόρευσης εισόδου.

Η κατηγορούμενη Τουρκάλα είχε αφεθεί τον Αύγουστο του 2015 ελεύθερη με τον περιοριστικό όρο της καταβολής χρηματικής εγγύησης ύψους 10.000 ευρώ.

ΣΗΜΕΡΑ ΠΡΟΦΑΝΕΣΤΑΤΑ ΚΑΤΟΠΙΝ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗΣ ΕΝΤΟΛΗΣ  ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΝΟΧΛΗΘΕΙ Ο ΣΟΥΛΤΑΝΟΣ ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΗΚΕ ΝΑ ΜΗΝ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ 49ΧΡΟΝΗΣ, ΥΠΗΚΟΟΥ ΤΟΥΡΚΙΑΣ

Στο κινητό τηλέφωνο της Τουρκάλας τύπου iphone 5s, υπήρχαν συνολικά 33 φωτογραφίες από την ειδική αποβάθρα στο λιμάνι του στρατοπέδου των ειδικών δυνάμεων, τα δύο σκάφη κλπ.

ΚΑΤΑ ΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ την Τουρκάλα κατάσκοπο «δασκάλεψε» η ΜΙΤ πολύ καλά… η οποία απολογούμενη ενώπιον της Ανακρίτριας ισχυρίστηκε ότι οι εγκαταστάσεις του στρατοπέδου βρίσκονται σε κοινή θέα στο διαδίκτυο και απεικονίζονται στο δορυφορικό σύστημα της GOOGLE EARTH, με αποτέλεσμα να μην συντρέχει κανένας λόγος για οποιονδήποτε, που ήθελε να συλλέξει πληροφορίες για την τοποθεσία, να τραβήξει φωτογραφίες από το σημείο.

ΚΑΙ Η ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΝΑΥΤΙΚΗ ΒΑΣΗ ΤΟΥ ΑΚΣΑΖ απεικονίζεται στο GOOGLE EARTH, αλλά, για να πάνε τα  μέλη του ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ της Ρόδου που απήλλαξαν την Τουρκάλα Κατάσκοπο να μπούνε μέσα και να βγάλουν 33 φωτογραφίες και μετά να δούμε εάν θα τους ξαναδεί το φώς της ημέρας.ΑΠΛΑ ΑΙΣΧΟΣ