...ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ - ΑΥΤΟ ΔΕ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΤΙΣ ΥΙΟΘΕΤΟΥΜΕ Η ΟΤΙ ΣΥΜΠΙΠΤΟΥΝ ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ....
...ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ....

ΡΟΗ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΩΝ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πέμπτη, 8 Μαρτίου 2018

Πετούν τα αποδεικτικά στοιχεία από το παράθυρο της Εισαγγελίας Ρόδου

Πανικός στην Εισαγγελία Ρόδου μετά το σκάνδαλο συνεργασίας Εισαγγελέων με μέλη Εγκληματικής Οργάνωσης.
   Εμμανουήλ (Μανώλης) Αθανασίου Χατζησάββας,  πρ. Πράκτορας Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών (Ε.Υ.Π.)......


Πετούν τα αποδεικτικά στοιχεία από το παράθυρο της Εισαγγελίας Ρόδου   Πανικός στην Εισαγγελία Ρόδου μετά το σκάνδαλο συνεργασίας Εισαγγελέων με μέλη Εγκληματικής Οργάνωσης.  

ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ στην ΡΟΔΟ από τον πανικό τους πετούν από τα παράθυρα τα αποδεικτικά στοιχεία που έλαβαν αναφορικά με την υπόθεση ΑΙΟΛΙΚΟ ΠΑΡΚΟ ΡΟΔΟΥ ΑΕ η οποία έχει εξελιχθεί σε τεράστιου μεγέθους ΠΑΡΑΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ με την συμμετοχή γνωστών δικηγόρων και πολιτικών.

Προστατεύουν Μέλη Εγκληματικής Οργάνωσης, τους παρέχουν «υπηρεσίες» ως νταβατζήδες οι Εισαγγελείς στην Ρόδο σε συνεργασία με πολιτικά πρόσωπα που έχουν συμφέρον, όπως ο Πάνος Καμμένος.

Νόμισαν ότι δεν παρακολουθούνται, και ότι θα έβαζαν στο ΑΡΧΕΙΟ ΜΗΝΥΤΗΡΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ – ΕΓΚΛΗΣΗ κατά Μελών Εγκληματική Οργάνωσης χωρίς να «ανοίξει μύτη».

Όπως αυτής της ΜΗΝΥΤΗΡΙΑΣ ΑΝΑΦΟΡΑΣ – ΕΓΚΛΗΣΗΣ που συμπεριλαμβάνει και την περίπτωση του Μιλτιάδη – Μιχαήλ ΒΑΓΓΕΡ του Αντωνίου και της Αννίτσας, π. υπαλλήλου Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, σήμερα πολυεκατομμυριούχου (χωρίς να έχει γίνει γνωστό ότι κέρδισε το Λόττο τουλάχιστον 100 φορές, διότι εκατοντάδες εκατομμύρια ευρώ οι «επενδύσεις» αυτού και των συνεργατών του, μέχρι και με δήλωση στην εφορία ως Οικιακά…αλλά με offshore εταιρεία και εκατοντάδες εκατομμύρια ευρώ), ενώ το όνομα και οι παράνομες δραστηριότητες του δεσπόζουν στα Panama Papers των Offshore εταιριών μεταξύ πολλών άλλων μεγάλων οικονομικών σκανδάλων όπως είναι η περίπτωση της Λαϊκής βάσης Ναυτιλιακή εταιρεία ΝΕΛ Α.Ε. πολλών παράνομων ΑΙΟΛΙΚΩΝ ΠΑΡΚΩΝ, όπως η ΑΙΟΛΙΚΟ ΠΑΡΚΟ ΡΟΔΟΥ ΑΕ κα., Υδροηλεκτρικών μονάδων και φωτοβολταικών σταθμών όλα ως αποτέλεσμα «επενδύσεων» ξέπλυμα βρώμικου χρήματος,  νομιμοποίηση εσόδων από εγκληματικές δραστηριότητες.

Δικαστικό Μέγαρο Ρόδου Εισαγγελία ΕΦΕΤΩΝ Δωδ/σου.

Πετούν από τα παράθυρα τα αποδεικτικά στοιχεία που βάζουν φυλακή τους Εισαγγελείς