...ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ - ΑΥΤΟ ΔΕ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΤΙΣ ΥΙΟΘΕΤΟΥΜΕ Η ΟΤΙ ΣΥΜΠΙΠΤΟΥΝ ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ....

ΡΟΗ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΩΝ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Σάββατο, 3 Μαρτίου 2018

Ίσως να ξεχάσαμε πολλά..

Ίσως όλα αυτά που βιώνουμε και θα βιώσουμε να είναι η λογική εξέλιξη όσον Αφήσαμε να χαθούν από τη μνήμη μας.....


Όλων αυτών των συναισθημάτων πού τα παρατήσαμε σε μία γωνιά κυνηγώντας ψεύτικα όνειρα και οράματα…και δεν ευγνωμονούμε τίποτα..

Ξεχάσαμε πόσο εύκολη είναι η ευτυχία, σε πόσο πολύ μικρά πράγματα υπάρχει το χαμόγελο,η ευχαρίστηση,  η συντροφιά,  η φιλία, η συντροφικότητα….

Ξεχάσαμε ακόμα και την οικογένειά μας,  τα αδέρφια μας,ξαδέρφια μας… τους ίδιους τους γονείς μας τους παρκάραμε στα γεράματά τους για να πετάξουμε εμείς μακριά με τα φτερά μας και να τσακωσουμε το μεγάλο όνειρο τις επιτυχίας που μας πλάσαρε ένα σύστημα σάπιο!

θυμάμαι τότε που είχε γίνει ο βομβαρδισμος στη Βοσνία να βρίσκομαι κλασικά πάνω σε μία μπάρα πίνοντας ακόμα ένα ποτηράκι Τζακ  και δίπλα μου να έχω μία κακομαθημένη μικρή των βορείων προαστίων η οποία μου τα χει κανει τσουρεκια….. τότε ήταν που κατάλαβα την διαφορά στο τι είναι η πραγματικότητα και η αλήθεια…. Τότε είναι που κατάλαβα ότι ο άνθρωπος είναι γεννημένος να πέφτεις συνέχεια…. να κακομαθαίνει… να αφήνετε να επιλέγει πάντα τα εύκολα!

θυμάμαι τότε ότι έδωσα αυτή την απάντηση στη μικρή που γκρινιάζε για τον έρωτα και την αγάπη… Ότι τη στιγμή που μιλούσαμε οι μοναδικοι ερωτευμένοι πάνω στον πλανήτη γη που νιώθουν αγάπη και έχουν ζωντανά συναισθήματα μέσα στην καρδιά τους πρέπει να είναι οι Βοσνιοι… αυτοι μονο ζουν την κάθε μέρα ολόκληρη γεμάτη με τα πάντα….. σε όλο το εύρος του τι σημαίνει Πραγματικά ζωή.. σε όλο τον κυματισμό των συναισθημάτων που διαδέχονται το ένα το άλλο μέσα σε δευτερόλεπτα…. στη μόνη πραγματική στιγμή που ο άνθρωπος κατανοεί την ανοησία της ταυτότητας και του διαχωρισμού…. την ανοησία της σπατάλης του χρόνου… την τρέλα να αφήνεις τη ζωή να περνάει μουρμούρωντας γκρινιάζοντας….!

Ξεχάσαμε φιλαράκια μου, ιδανικά,, ιδέες, θυσίες,… ιστορία…. γίναμε μαλθακοί…. γίναμε παιδιά θερμοκηπίου… μας εκπαίδευσαν καλά οι εχθροί μας ετσι ώστε να απολέσουμε τις μνήμες του DNA μας… μας τάισαν καλά… μας έδειξαν πρότυπα να ακολουθήσουν οι νέοι μας…. μας κάνακεψαν… οπως  κάνεις υπερτροφία  στο γουρούνι που θες τα Χριστούγεννα να το βάλεις στο τραπέζι!

Αν θες να το γυρίσεις το παιχνίδι σταματά να εισαι  μουρμούρας σταματά να συγκρίνεις σταματά να κατηγορείς…. σταμάτα να διαχωρίζεις τον συνάνθρωπό σου για τις ιδέες του…. σταμάτα να θες να είσαι ο ήρωας που θα σκοτώσει τον εχθρό… γιατί για τον εχθρό θα είσαι δολοφόνος…!

Σταμάτα να σαι πολεμοκάπηλος… σταμάτα να κυνηγάς την ευτυχία έξω από σένα..βρες τον εαυτό σου ξανά μέσα στο χρόνο σου μέσα στο λίγο χρόνο προσφοράς που έχεις σε αυτή την σφαίρα που ονομάζουμε γη…

ζήσε για σένα και όχι για τους άλλους… Όχι για τις ταμπέλες τους… Όχι για τα πρέπει τους… κάνε ξανά τον χρόνο να είναι το πιο σημαντικό αγαθό που γνωρίζεις…. σταματά δηλαδή να αυτο παραμυθιάζεσαι… και δες την πραγματικότητα όπως είναι…. δεν είναι το ευρώ η αξία… αξια ειναι ο χρονος που με κάποιον τρόπο  κάποιοι σου κλέβουν κάθε μέρα..!

Και αυτό είναι ο κοινωνικός σου εχθρός και κανένας άλλος… αν φτάσεις και στον πνευματικό Έχθρο Θα δεις ότι είναι συγκεκριμένη οντότητα και ενέργεια η οποία έχει άμεση σχέση με το χρήμα που κυνηγάς..

Και όταν θα φτάσουμε και εμείς στην εποχή  που θα μας χρησιμοποιήσουν πλέον σαν κρέας… στην εποχή της φρίκης και της παράνοιας που φτάσανε όλοι οι γείτονές μας… τότε είναι που θα πρέπει να θυμάσαι και να γνωρίζεις και να έχεις αποδεχτεί όλες τις παραπάνω αλήθειες…

Και θα το εξηγήσω πλήρως αυτή τη φορά αυτό το άρθρο για να μην υπάρχουν οι Άντινοητές να πουν την οποιαδήποτε πληροφορία..

Θες δεν θες Είσαι σε ένα βούρκο… σε μία φυλακή άδικη… και  σε ελέγχουν παρανοϊκοι… αποδέξου το… την αδικία. δεν προλάβαμε να την αλλάξουμε.. Ούτε τους παρανοϊκούς… Ούτε τους προδότες!

Θες δεν θες αύριο Θα ακολουθήσεις ξανά εντολές οι οποίες θα σου φανούν σκληρές αδίκες στημένες φρούδες…αλλά από την άλλη… θα υπάρχουν ιδιοι άνθρωποι με σένα που έχουν ακούσει τα ίδια…. και αυτοί θύματα είναι… και αυτοί οι αθώοι σαν και σένα είναι…. αλλά αυτό δεν μπορεί να αλλάξει κάτι… πρέπει να ακολουθήσεις και να πράξεις χωρίς κανένα δισταγμό!

Ποιος θα είναι ο νικητής ξέρεις;  αυτός που πραγματικά κατανόησε,  θυμήθηκε ποια είναι η πραγματική ζωή και πόσο μεγάλη αξία έχει ο χρόνος μας πάνω στη γη… αυτός που πραγματικά είναι ερωτευμένος με τη ζωή….. με τις αξίες. με τα ιδανικά…. αυτός Δηλαδή που πραγματικά μέσα στο Κύτταρο του γνωρίζει Τι προστατεύει σε αυτή την παράνοια!

Είναι οξύμωρο το ξέρω, να είσαι όλα αυτά,  να κατανοείς όλα αυτά…  και ταυτόχρονα να οδηγηθείς στο να σκοτώσεις τον απέναντι… σε αυτή την άδικη ζωή  είναι καθήκον απαράβατο να επιβιώσεις….. είναι καθήκον να καταφέρεις να βιώσεις αυτά που θυμήθηκες…..  Αφού λοιπόν δεν είσαι ο υπεύθυνος αυτής της παράνοιας… τότε σε συμβουλεύω σαν ερωτευμένο παιδί προστάτεψε αυτά τα οποία αγαπάς χωρίς να διστάσεις ούτε μία στιγμή!

Μετά το τέλος της παρανοιας  θα έχεις πολλούς περισσότερους λόγους μέσα στην ψυχή σου που θα λυσσάξεις  για να αλλάξεις αυτό τον πολιτισμό της χεστρας..

Δυστυχώς μέχρι στιγμής αποτύχαμε από το να μην έρθει  η στιγμή αυτής της παράνοιας…. Άρα χρησιμοποιούμε την υγιή σχιζοφρένεια για να προστατεύσουμε όλα όσα θυμηθήκαμε ότι μας ανήκουν και Πρέπει κάποια στιγμή ζωντανοι να τα διεκδικήσουμε από αυτούς που έκαναν το έγκλημα!

Stranger…