...ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ - ΑΥΤΟ ΔΕ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΤΙΣ ΥΙΟΘΕΤΟΥΜΕ Η ΟΤΙ ΣΥΜΠΙΠΤΟΥΝ ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ....

ΡΟΗ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΩΝ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Δευτέρα, 5 Μαρτίου 2018

Σόκ:Ρωσία,Η Ελληνική Κυβέρνηση Μας Απαγόρευσε Νά Μεσολαβήσουμε Για Την Άμεση Απελευθέρωση Των Δύο Ελλήνων Στρατιωτικών Με Την Τουρκία, Κατόπιν Εντολών Απο Τις ΗΠΑ!

Σέ μία περίεργη είδηση που τήν λαβάνουμε ώς σενάριο, μάς έρχεται από αμφιλεγόμενα στοιχεία απο την Ρωσία, ότι η Ελληνική  Κυβέρνηση απαγόρευσε ρητώς  στην Ρωσία να διαμεσολαβήσει.....
(μετά απο Ρωσικό αίτημα προς την Ελληνική Κυβέρνηση)  για την άμεση απελευθέρωση των δύο Ελλήνων Στρατιωτικών που έπεσαν σε σχεδιασμένη Τουρκική ενέδρα,και στην ουσία αιχμαλωτίστηκαν δια της βίας!

Η Απόρριψη του Ρωσικού αιτήματος, φαίνεται να έχει Αμερικανικό δάκτυλο, που κατονομάζεται,Τζέφρι Πάιατ,  πρέσβης των ΗΠΑ στην Ελλάδα! Για αυτό και υπάρχει περίεργει σιγή ασυρμάτου τόσο απο την Ρωσική Κυβέρνηση, όσο και απο την Ρωσική πρεσβεία στην Ελλάδα!

Η Ρώσοι κατηγορούν τον Πάιατ, οτι παρόλου που εξέφρασε τους φόβους του για το ενδεχόμενο μιας «ακούσιας σύγκρουσης» όπως την χαρακτήρισε, ανάμεσα σε Ελλάδα και Τουρκία,μιλώντας στο 3ο Οικονομικό Φόρουμ των Δελφών, εντούτοις δέν αποκαλύπτει ποτέ,και δεν μοιράζεται με την Ελλάδα της απόρρητες πληροφορίες  που διαθέτει μέσο της CIA, παρά καταναλώνεται σε συνεντέυξης με αόριστες φοβίες οτι φοβάται το μοιραίο ανάμεσα σε Ελλάδα και Τουρκία, όπου και επιβεβαιώνετε μετά απο λίγα εικοσιτετράωρα!

Στην Ρωσία κάνουν λόγο για σπασμένο-νεκρό τηλέφωνο, αναμεταξύ των δυο Υπουργείων Άμυνας Ρωσίας-Ελλάδας, με την δέυτερη να μην λαμβάνει,και να μην δέχεται τα προειδοποιητικά Ρωσικά μηνύματα κινδύνου!

Άρθρο Σπύρος Πρίφτης    email: spyros.priftis76@yahoo.gr