...ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ - ΑΥΤΟ ΔΕ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΤΙΣ ΥΙΟΘΕΤΟΥΜΕ Η ΟΤΙ ΣΥΜΠΙΠΤΟΥΝ ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ....
...ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ....

ΡΟΗ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΩΝ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Σάββατο, 17 Μαρτίου 2018

ΛΑΘΡΕΜΠΟΡΙΟ ΚΑΠΝΟΥ ΣΤΟ ΚΑΣΤΕΛΛΟΡΙΖΟ.ΔΕΝ ΚΡΑΤΗΣΑΝ ΤΟ ΠΛΟΙΑΡΙΟ ΟΠΩΣ ΟΦΕΙΛΑΝ ΟΙ ΛΙΜΕΝΙΚΟΙ !!!

Πριν από λίγο 17.03.18 και ώρα 14:00 στην Μεγίστη (Καστελλόριζο).  Λαθρεμπόριο Καπνού από Τούρκους με τουρκικό πλοιάριο. https://www.edocr.com/v/6l4mrj36/eahatzisavvas/La8remporio-Kapnoy-apo-Toyrkoys-me-toyrkiko-ploiar......

Ουδείς συνελήφθην για το λαθρεμπόριο καπνών. Επιτράπηκε ο απόπλους του τουρκικού πλοίου, αυτή την στιγμή επιστρέφει Τουρκία. Το λαθρεμπόριο έμεινε ατιμώρητο προφανώς προς τιμή της Ελληνοτουρκικής φιλίας του κάθε Κοτζιά, Κουρουμπλή και Κουντουράς.

Εμμανουήλ (Μανώλης) Αθανασίου Χατζησάββας, πρ. Πράκτορας Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών (Ε.Υ.Π.

Σήμερα Σάββατο 17 Μαρτίου 2018 περίπου στις 14:00 το τουρκικό πλοίο  KAHRAMANLAR 4 με αριθμό IMO:  8985244 κατέπλευσε στο λιμάνι της Μεγίστης (Καστελλόριζο).

Σε έλεγχο που του διενεργήθηκε από το κατά τόπου Τελωνιακό όργανο της Μεγίστης (Καστελλόριζο) βρέθηκαν επί του τουρκικού πλοίου χωρίς παραστατικά 10κιλά λαθραίου καπνού, μάλιστα ήταν επιμελώς κρυμμένα σε ξυλοκιβώτια με νωπά προϊόντα.

Τα Λαθραία καπνά μεταφέρθηκαν με το τουρκικό πλοίο KAHRAMANLAR 4 από την Τουρκία στο λιμάνι της Μεγίστης (Καστελλόριζο). Σημ.: Το KAHRAMANLAR 4 εκτελεί την γραμμή ΚΑΣ - Μεγίστης (Καστελλόριζο).  Κατά τις πληροφορίες, ο έλεγχος γίνεται μόνο για τον παραλήπτη αλβανικής καταγωγής ο οποίος δεν ήταν καν επιβάτης. Το τουρκικό πλοίο παρότι το μεταφορικό μέσο για την Λαθρεμπορία Καπνών και ενώ θα έπρεπε να δεσμευτεί, και να επιληφθεί ο Εισαγγελέας το Λιμεναρχείο του έδωσε και απόπλου, προφανώς με άνωθεν εντολή.

Λαθρεμπόριο και Ελληνοτουρκική φιλία.

Να μην επιστρέψουν ποτέ οι 2 παράνομα απαχθέντες και άδικα φυλακισμένοι Έλληνες στρατιώτες μας από την Τουρκία είναι το μήνυμα που δίνει ο κυβέρνηση δοσίλογων σήμερα για ακόμα μία φορά, συγκαλύπτοντας εγκλήματα όπως είναι το Λαθρεμπόριο.