...ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ - ΑΥΤΟ ΔΕ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΤΙΣ ΥΙΟΘΕΤΟΥΜΕ Η ΟΤΙ ΣΥΜΠΙΠΤΟΥΝ ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ....

ΡΟΗ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΩΝ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Τετάρτη, 7 Μαρτίου 2018

Η Χώρα Αιμορραγεί

…και αυτά είναι τα στοιχεία από την αρχή του έτους.
Δεδομένα που συγκεντρώνονται καθημερινά τους 2 τελευταίους μήνες, από την 1-1-18 μέχρι και σήμερα 6-3-2018 (9-11)....


Στο χάρτη εντοπίζονται οι περιοχές με το πιο πλούσιο βιογραφικό δυστυχημάτων, δολοφονιών και δονήσεων, στο παραπάνω χρονικό διάστημα…..
Θα το πούμε με πλάγιο τρόπο αλλά νομίζω εξίσου κατανοητό.

Στην Ανατολική πλευρά της Αυστραλίας, όσοι έχουν ταξιδέψει πιθανός να το γνωρίζουν, βρίσκεται ένα νησί, το Φρέιζερ Άιλαντ, όπου περιβάλλεται από τα πιο επικίνδυνα νερά του κόσμου. Είναι μια απαγορευμένη ζώνη για κολύμβηση, αφού κρύβει μια αρκετά μεγάλη ποικιλία κινδύνων και ένας από αυτούς είναι και οι επιθέσεις καρχαριών σε ανθρώπους, οι οποίες είναι συνηθισμένες και θανατηφόρες. Αν και τα νερά όπως και οι παραλία είναι πανέμορφα, το σημείο δεν προσφέρεται για κολύμβηση….είναι nο swim zone!

Διάφορα πειράματα ερευνητών(shark labs), κάνουν λόγο για την αγωγιμότητα του αίματος έαν βρεθούμε στην θάλασσα και λίγο πολύ εάν κάποιος βρεθεί σε τέτοια νερά και για κάποιον λόγο αιμορραγεί, η οσφρητική ανταπόκριση των καρχαριών θα ήταν άμεση, εφόσον μιλάμε για συχνή διέλευση διάφορων ειδών του…. όχι και πολύ συμπαθέστατου αυτού ψαριού.

Ο καρχαρίας μπορεί να εντοπίσει το ηλεκτρικό πεδίο της διαρροής του αίματος, φυσικά εάν η διαρροή είναι μεγάλη τόσο πιο αγώγιμο θα είναι και το αίμα όταν έρθει σε επαφή με το νερό, δημιουργώντας έτσι ένα ηλεκτρικό πεδίο ικανό να ελκύσει όχι έναν αλλά πολλούς “γειτονικούς” καρχαρίες, πολλών ειδών.

Δηλαδή είμαστε σαν μπαταρίες που επιπλέουν σε ένα στοιχείο της φύσης, το νερό, εκτεθειμένοι στο πεδίο του και αν υπάρχει και αιμορραγία…. τότε η κατάσταση επιβαρύνετε, πλέον δεν επιπλέουμε αλλά εκφράζουμε ένα κάλεσμα..…εκπέμπουμε ένα σήμα και το σήμα αυτό λέει….να, εδώ είμαστε, ελάτε να δειπνήσετε.

Μυστήριος μηχανισμός όσφρησης του καρχαρία μέσα από το ηλεκτρικό πεδίο και το αίμα, έτσι δεν είναι;

Το τελευταίο διάστημα η χώρα αιμορραγεί και οι μεγαλύτερες πληγές που δεν λένε να κλείσουν εντοπίζονται στο χάρτη πιο πάνω.

Τελευταία φεύγουν πολλοί Έλληνες, άλλοι είναι στην λάθος στιγμή, στο λάθος σημείο και άλλοι υποκύπτουν στο MWW3.

Τι είναι το MWW3;

Είναι αυτό που είπαμε και παλιότερα, ο πόλεμος του μυαλού.

Για να γίνει ένας πόλεμος με τα όπλα, πρώτα πρέπει να γίνει η μάχη με τη σκέψη, με το νου…όταν αυτά θολώσουν, η λογική αποκοπή από τις αποφάσεις και το συναίσθημα υπερισχύσει, τότε περνάμε στο επόμενο στάδιο, το στάδιο που δυο φορές τον προηγούμενο αιώνα αντιμετώπισε η ανθρωπότητα και που αισίως οδεύει για τρίτη.

Θα πούμε σε επόμενο άρθρο για το MindWorldWar3.

Εφόσον δεν μπορούμε να σταματήσουμε την αιμορραγία στην δυτική κυρίως πλευρά της χώρας και να κλείσουμε τις πληγές μας, ας δούμε τουλάχιστον τους καρχαρίες που μας πλησιάζουν,οι οποίοι δεν φαίνονται καθαρά, αναγνωρίζονται μόνο από το φτερό.

Αυτή τη στιγμή…. κολυμπάμε ματωμένοι στα νερά τους, στο πεδίο τους, στις ενέργειές τους.

Δες το χάρτη και σύγκρινε τις τοποθεσίες, τα τόξα, τι έχει συμβεί παλαιότερα σε αυτές τις κόκκινες κουκκίδες-πληγές, τι μπορεί να ετοιμάζεται στα κεντρικά και δυτικά της χώρας ενώ όλοι κοιτάμε ανατολικά…

Υπάρχουν και άλλες περιοχές εκτός χώρας που καταγράφονται δεδομένα καθημερινά

Εδώ είναι και ένας άλλος χάρτης, ένα τρίγωνο που ενώνει 6 χώρες και μας κάνει να εστιάσουμε ανατολικά αυτή τη φορά.

Ελλάδα και Κύπρος, Ισραήλ(Ιερουσαλήμ),Τουρκία(Αγία Σοφία), Σκόπια και Αλβανία


Μέσα σε αυτό το τρίγωνο ή πάρα πολύ κοντά σε αυτό βρίσκονται……ο Έβρος, το Καστελόριζο, τα Ίμια, η “πρωτεύουσα” του Ισραήλ- Ιερουσαλήμ-,τα σύνορα με Αλβανία-Σκόπια, τα σημαντικά ενεργειακά κοιτάσματα στα οικόπεδα της Κύπρου, η Αγιά Σοφία και νησιά όπως η Χίος και η Μυτιλήνη, με την τελευταία να δέχεται πριν δυο χρόνια την επίσκεψη του Πάπα(16 Απριλίου του 2016).

Αυτό το τρίγωνο αποθήκευσε το κάπου, διότι μπορεί να αποδειχθεί το τρίγωνο των Βερμούδων της Αν. Μεσογείου και το επίσημο γήπεδο του τρίτου θερισμού.
Όσον αφορά τη χώρα μας έχει δύο μέτωπα, ένα κεντρικά- δυτικά, πληγές που δεν κλείνουν και ένα ανατολικά… οι γείτονες που τις ξύνουν.

Αυτά τα δύο μέτωπα περπατάνε παράλληλα.

33 ημέρες μέχρι την Ανάσταση.

ministryoftruth