...ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ - ΑΥΤΟ ΔΕ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΤΙΣ ΥΙΟΘΕΤΟΥΜΕ Η ΟΤΙ ΣΥΜΠΙΠΤΟΥΝ ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ....

ΡΟΗ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΩΝ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πέμπτη, 1 Μαρτίου 2018

ΤΟ ΣΔΟΕ ΤΑ ΠΑΙΡΝΕΙ.

Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλώ όπως απευθυνθείτε  στους Αμερικανούς Εισαγγελείς και το FBI για να σας δώσουν ονόματα και ταρίφες για τις ΜΙΖΕΣ του ΣΔΟΕ στην Ελλάδα, που δεν είναι οι μόνοι…!!!
https://www.edocr.com/v/7lzlpmnv/eahatzisavvas/TO-SDOE-TA-PAIRNEI

Εμμανουήλ (Μανώλης) Αθανασίου Χατζησάββας,  πρ. Πράκτορας Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών (Ε.Υ.Π.

Απόσπασμα 1. από Αμερικανικό Δικόγραφο

Μετάφραση 1ου αποσπάσματος του Αμερικανικού Δικογράφου

Ανάρμοστες πληρωμές σε φορολογικούς υπαλλήλους στην Ελλάδα και ΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧ

33. Κατά τη διάρκεια ενός συνήθους εσωτερικού ελέγχου των δύο θυγατρικών της ΧΧΧΧΧΧ στην Ελλάδα τον Μάιο και τον Ιούνιο του 2003, οι εσωτερικοί ελεγκτές της ΧΧΧΧΧΧΧΧ ρωτούσαν για ορισμένες συναλλαγές στον λογαριασμό των κονδυλίων. Οι εκταμιεύσεις από αυτόν τον λογαριασμό χαρακτηρίστηκαν ως "ειδικά έξοδα μάρκετινγκ" και συμπεριέλαβαν πληρωμή σε μετρητά ύψους 96.000 δολαρίων σε έναν Έλληνα φορολογικό υπάλληλο τον Απρίλιο του 2003 από τον διαχειριστή της ΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧ Ελλάδας. Ο Έλληνας φορολογικός υπάλληλος διεξήγαγε έλεγχο του ΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧ Ελλάδος κατά την πληρωμή.

Απόσπασμα 2. από Αμερικανικό Δικόγραφο

Μετάφραση 1ου αποσπάσματος του Αμερικανικού Δικογράφου

34. Η πληρωμή σε μετρητά έγινε με αντάλλαγμα τη συμφωνία του υπαλλήλου της φορολογικής υπηρεσίας να μην επιδιώξει τις εικαζόμενες παρατυπίες που διαπιστώθηκαν κατά τη διάρκεια του ελέγχου. Ως αποτέλεσμα της πληρωμής, η καταβολή φόρου της ΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧ Ελλάδος μειώθηκε από περίπου 2,5 εκατομμύρια ευρώ σε περίπου 600.000 ευρώ. Η πληρωμή στον Έλληνα φορολογικό υπάλληλο καταγράφηκε σε διάφορους λογαριασμούς στα πλαίσια των πωλήσεων, γενικών και διοικητικών εξόδων της ΧΧΧΧΧΧΧΧ, που ενσωματώθηκαν στις ενοποιημένες οικονομικές καταστάσεις της ΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧ.

Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ