...ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ - ΑΥΤΟ ΔΕ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΤΙΣ ΥΙΟΘΕΤΟΥΜΕ Η ΟΤΙ ΣΥΜΠΙΠΤΟΥΝ ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ....
...ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ....

ΡΟΗ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΩΝ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πέμπτη, 15 Μαρτίου 2018

Τωρα που κοιτάμε τα νέα προβλήματα που μας φέρνει το πεδίο είναι ταυτόχρονα και ανοιχτός ο κόλος μας για σοκ και δέος

Δεν ξέρω κατά πόσο θα μπορέσω να γίνω σαφής χωρίς να δημιουργήσω υπόνοιες ή να τρομοκρατήσω  η να κινδυνεύσω να απολογηθώ για άλλη μία φορά για τις ιδέες μου και για όσα γράφω...


Μεχρι χτες είχαμε τα οικονομικά, την κρίση, την Ευρώπη που δεν θα μας δώσει την επόμενη δόση,  κάπου εκεί εμφανίστηκαν τα προβλήματα με τη Μακεδονία και με τον πραγματικό ξεσηκωμό και ένωση των Ελλήνων…. ενδιάμεσα ήρθαν και μπήκαν τα σκάνδαλα νοβάρτις…  και ξαφνικά εμφανίζεται ο μογγόλος ο οποίος έχει επεκτατικές και πολεμικές διαθέσεις!

Αν το δεις λίγο από μακριά Σαν τρίτος Παρατηρητής Θα δεις μία μουσική να παίζετε για την ψυχή σου,  μία μουσική με ιδιαίτερο τεμπο που μία βαράει στο καρφί και μία στο πέταλο..

Σήμερα πια δεν μας απασχολεί τίποτα που μέχρι και χτες μας απασχολούσε αλλά πάνω από όλα ο φόβος μας έχει εντέχνως πλοηγηθεί στο να κοιτάει μόνο προς μία συγκεκριμένη μεριά..

Έναν αντίπαλο Αν θες να τον ζαλίσει στην κυριολεξία, να τον κουράσεις  ώστε να γίνει αδύναμος και να εγκαταλείψει  πρέπει να χρησιμοποιείς αυτού του είδους τη μουσική…  απανωτά χτυπήματα τα οποία έχουν μετρημένες αποστάσεις όπως ακριβώς και τα όμορφα μουσικά κομμάτια έτσι ώστε να ζαλιστεί και να παραδώσει!

Βλέπονταςτα μοτίβα  που χρησιμοποιεί το σύστημα προπαγάνδας για να οδηγήσει τα γκογιμ  στον ευθύ διάδρομο  της στρούγκας…  έχω αρχίσει να βλέπω μία ιδιαίτερη επαναληψιμότητα η οποία όμως είναι τόσο αχνή που δεν μπορώ με λέξεις ακόμα να την προσδιορίσω και να σας την εξηγήσω…

Μπορώ όμως εύκολα χωρίς να  Είμαι προσδιοριστικός,  χωρίς να μπορώ να δώσω αποδείξεις και στοιχεία ώστε να γίνει κατανοητό  να σας πω Τι λέει η εμπειρία μου και το ένστικτό μου για αυτήν τη στιγμή της μουσικής Που παίζεται στην πλάτη μας!

Νιώθω ότι είναι η κατάλληλη στιγμή,  το κατάλληλο μέτρο  ώστε αυτή η μουσική να μπει σε νεα  κορύφωση  για να μας δημιουργήσει το γεγονός σοκ και δέος που δεν το περιμένει κανείς!

Αν ήμουν δηλαδή ένα από τα παιδάκια που χρησιμοποιεί την ψυχοτρονικη και την ψυχολογία των μαζών για να βάζει τους λαούς των κρατών στα γόνατα  θα επέλεγα αυτήν την περίοδο  και ας πούμε ότι σε έβαζα από σήμερα έως και 10 μέρες για να δημιουργήσω το σοκ και δέος…. να βάλω δηλαδή μέσα στη μουσική τα κρουστά που με έπαρση να ανεβάσουν την ψυχική ενέργεια στα ύψη!

Αν πχ μπορούσα να δημιουργήσω σεισμούς  νομίζω ότι αυτή θα ήταν η καταλληλότερη στιγμή να το κάνω ώστε να  δώσω ένα καίριο χτύπημα σε αυτούς που εχω στοχεύσει…!

Προσοχή Δεν λέω ότι θα γίνει σεισμός….. Γιατί άλλο να γίνει ένας σεισμός επειδή το επέλεξε το πεδίο Η φύση ή ο Θεός… και άλλο να γίνει επειδή κάποιος έδωσε εντολή να γυρίσει ένα κουμπάκι…λέω όμως ότι αν ήτανε ανθρώπινο το γεγονός τότε αυτή η στιγμή νιώθω ότι θα ήταν καλύτερη!

Και ακριβώς αυτή τη στιγμή για αυτό γράφεται και αυτό το άρθρο Μιας και τα ανθρώπινα αν τα ανακοινώνεις… και τύχει να είσαι και λίγο τυχερός να πέφτεις μέσα… Τότε όσο πιο πολύ αυτή η πληροφορία γίνεται γνωστή τόσο πιο πολύ το εμποδίζεις από το να παρθεί η απόφαση….!  αλλά βέβαια μιλάμε για τα ανθρώπινα και όχι για τις αποφάσεις της φύσης!

Νομίζω ότι το κάλυψα όσο μπορούσα, Λυπάμαι που δεν μπορώ να σας δώσω την παρτιτούρα της μουσικής που τα δικά μου μάτια και ένστικτο έχουν παρατηρήσει και με οδηγούν σε συμπεράσματα… για άλλη μία φορά να θυμίσω την διαφορά των  αρθρον που βγαίνουν για να σας δείξουν  το ψεύτικο αυτού του κόσμου και τι διαφορά με τα άρθρα που βγαίνουν σαν εμπόδιο σε αποφάσεις κρυφών εταιρειών που σκοπός τους είναι η υποδούλωση των ανθρώπων!

Να στε καλά,  με ανεπτυγμένο το ένστικτο σας και την προσοχή σας… Καλημέρα σας!

Stranger…