...ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ - ΑΥΤΟ ΔΕ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΤΙΣ ΥΙΟΘΕΤΟΥΜΕ Η ΟΤΙ ΣΥΜΠΙΠΤΟΥΝ ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ....

ΡΟΗ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΩΝ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Τρίτη, 27 Μαρτίου 2018

Πρόστιμα για όσους δεν στειρώνουν σκύλους και γάτες και στο βάθος ένα ύπουλο σχέδιο!

Του Γιώργου Φαρμάκη
Τα πράγματα έχουν ξεφύγει σε όλα τα επίπεδα. Με βάση το νέο νομοσχέδιο του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης, όποιος και όποια δεν στειρώσει τον σκύλο του ή την γάτα του θα πληρώσει πρόστιμο το οποίο αγγίζει τα 100 ευρώ (ΑΡΧΙΚΑ γιατί μετά κανείς δεν ΞΕΡΕΙ).....
Μέχρι στιγμής υπάρχουν αντιδράσεις διότι πολλοί φοβούνται ότι ΚΑΠΟΙΟΙ προσπαθούν να εξαφανίσουν τους σκύλους και τις γάτες.

Είναι βέβαιο ότι η στείρωση των ζώων δεν είναι μια πράξη φιλόζωων, καθώς το ζώο πρακτικά σταματάει να αναπαράγεται. Δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι τα στειρωμένα ζώα έχουν μειωμένη ενέργεια και είναι συνεχώς υποτονικά.

Είναι απίστευτο αλλά η σημερινή κυβέρνηση, προσπαθεί να βγάλει λεφτά από παντού. Βέβαια ο σκοπός του νέου νομοσχεδίου δεν είναι απλά φοροεισπρακτικός όπως θα διαβάσετε και παρακάτω.

Οι δήθεν φιλόζωοι ταλαιπωρούν τα ζωντανά.

Το κατοικίδιο πρέπει να είναι αναγκαστικά τσιπαρισμένο (αργότερα και ο άνθρωπος), σύμφωνα με τον νόμο. Δεν είναι λίγες οι περιπτώσεις που οι «κάτοχοι» των ζώων λυπήθηκαν τα ζωντανά και δεν ήθελαν να τα τσιπάρουν με αποτέλεσμα οι γείτονές τους να τους καρφώσουν στο κράτος.

Η ανακοίνωση που έβγαλε η Πανελλαδική Φιλοζωική και Περιβαλλοντική Ομοσπονδία όπως την διαβάσαμε στο protothema:

1. Ανοίγει διάπλατα ο δρόμος για μαζικές ευθανασίες αφού η ασφαλιστική δικλείδα των φιλοζωικών σωματείων στις 5μελείς επιτροπές για το θέμα αυτό παύει να υπάρχει

2. ότι μέσα από αντιφατικές και αλληλοαναιρούμενες διατάξεις καταργείται η εθελοντική προσφορά των φιλοζωικών σωματείων, γεγονός που θα έχει σαν αποτέλεσμα να πλημμυρίσει αδέσποτα η χώρα ενώ αξίζει να επισημάνουμε εδώ ότι καταργείται η υιοθεσία νεαρών ζώων μέχρι και 6 μηνών.

3. ότι καταργείται στην ουσία η υιοθεσία αδέσποτων ζώων από χιλιάδες φιλόζωους πολίτες χωρών μελών της ευρωπαϊκής ένωσης , στην οποία σημειωτέον και ανήκουμε

4. ότι χιλιάδες έλληνες πολίτες θα κληθούν μέσα από τους περιορισμούς του αριθμού των ζώων στις κατοικίες και τα διαμερίσματα να πετάξουν τα ζώα τους διαφορετικά θα υποστούν τα εξοντωτικά πρόστιμα , που προβλέπονται στο νομοσχέδιο έκτρωμα

5. ότι εισάγεται και πάλι ο εφιάλτης της επονείδιστης τροπολογίας για την εξορία των αδέσποτων στα όρη και τα βουνά

6. ότι οι κτηνίατροι καλούνται να μην εξετάζουν ζώα άρρωστα ,τραυματισμένα,δηλητηριασμένα κλπ, αν δεν έχουν σήμανση

7. ότι ο πνιγμός, η σύνθλιψη, η δηλητηρίαση ,το κρέμασμα κλπ των ζώων δεν υπάγονται στην πρωτοεισαγόμενη έννοια της μη σύννομης θανάτωσης και έχουν μικρότερες ποινές φυλάκισης κοκ .

Τι προσπαθούν να κάνουν

Το Παγκόσμιο κράτος έδωσε εντολή στους υπαλλήλους του να βγάλουν νόμο ο οποίος στην ουσία θα εξαφανίσει τα συμπαθέστατα τετράποδα. Ο σκύλος είναι ο καλύτερος φίλος του ανθρώπου από τα αρχαία χρόνια, διότι ανέκαθεν προστάτευε τον άνθρωπο από διάφορους…κινδύνους.


Δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι τα σκυλιά και οι γάτες μπήκαν στο στόχαστρο της Νέας Τάξης. Μέσα σε όλα τα παραπάνω έρχεται να προστεθεί και ο εξής προβληματισμός:

ΜΗΠΩΣ ετοιμάζονται να μας συνηθίσουν στην ιδέα του τσιπαρίσματος;

Αφού αυτοί οι ΚΥΡΙΟΙ τσιπάρουν και στειρώνουν τα ζώα να είστε σίγουροι ότι θα κάνουν το ίδιο και σε εμάς, τους ανθρώπους.

Βερολινέζοι το 1926 περιμένουν στην ουρά για να θανατώσουν τα σκυλιά τους, επειδή δεν μπορούν να πληρώσουν τον υψηλό φόρο σκύλου! Σας θυμιζει κατι;

Η αντικατάσταση της φύσης


Για ποιο λόγο η Νέα Τάξη καταδιώκει με μανία τους σκύλους και τις γάτες;

ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ!

Τα σκυλιά θα μπορούν να “μιλούν” χρησιμοποιώντας την τεχνητη νοημοσυνη μέσα στα επόμενα 10 χρόνια