...ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ - ΑΥΤΟ ΔΕ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΤΙΣ ΥΙΟΘΕΤΟΥΜΕ Η ΟΤΙ ΣΥΜΠΙΠΤΟΥΝ ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ....
...ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ....

ΡΟΗ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΩΝ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Παρασκευή, 9 Μαρτίου 2018

Πριν την παγκόσμια σύγκρουση: Τι αποφάσισε η Κίνα και πως αντιδρούν Τραμπ και Πούτιν

Πριν την παγκόσμια σύγκρουση: Τι αποφάσισε η Κίνα και πως αντιδρούν Τραμπ και Πούτιν
Του Κίμωνα Χαραλάμπους
Μετά την υπογραφή της διαταγής από τον Ντόναλντ Τραμπ για επιβολή δασμών σε όλες τις εισαγωγές στις ΗΠΑ χάλυβα και αλουμινίου, από όλα τα κράτη εκτός από τον Καναδά και το Μεξικό...
(περισσότερες λεπτομέρειες ΕΔΩ)), προκειμένου να προστατεύσει την αμερικανική οικονομία, ενισχύοντας την εγχώρια παραγωγή και την επιστροφή εργοστασίων στην χώρα, ήρθε η σειρά των αντιδράσεων από την Ευρώπη, με τον «παγκόσμιο εμπορικό πόλεμο» να ξεκινά και, ενδεχόμενα, να ακολουθήσουν τα όπλα, ειδικά αν προκληθεί παγκόσμιο οικονομικό κραχ.

Η Ευρωπαία επίτροπος Εμπορίου Σεσίλια Μάλμστρεμ σε ανάρτησή της στο Twitter, η Μάλμστρεμ σημείωσε: «Η ΕΕ είναι στενός σύμμαχος των ΗΠΑ και συνεχίζουμε να είμαστε της γνώμης ότι η ΕΕ θα όφειλε να εξαιρεθεί από αυτά τα μέτρα».

Οι Βρυξέλλες βάζουν στο στόχαστρο εμβληματικά αμερικανικά προϊόντα, όπως τα τζιν παντελόνια, οι μοτοσικλέτες Χάρλεϊ ή ακόμη το μπέρμπον, σε περίπτωση που η ΕΕ δεν εξαιρεθεί. Η Ευρωπαϊκή Ένωση σκοπεύει να καταθέσει παράλληλα, αν η στάση της Ουάσινγκτον δεν μεταβληθεί, προσφυγή στον Παγκόσμιο Οργανισμό Εμπορίου (ΠΟΕ), πιθανόν από κοινού με άλλες χώρες.

Τα δύο κέντρα εξουσίας του πλανήτη βρίσκονται σε άκρως επικίνδυνη αντιπαράθεση!

Από την μία η αριστερόστροφη Νέα Τάξη Πραγμάτων (Ευρωπαϊκή Ένωση, Παγκόσμιος Οργανισμός Εμπορίου, Ο.Η.Ε., ΝΑΤΟ κτλ) και από την άλλη η Εθνική Δεξιά (έθνος-κράτος, Ντόναλντ Τραμπ, Ρωσία).

Η απάντηση στις κινήσεις του Τραμπ, ο οποίος αφαιρεί τις ΗΠΑ από την σφαίρα επιρροής της Νέας Τάξης, έρχεται από την Κίνα, η οποία, όπως μεταδίδει η Deutsche Welle, «χτίζει μια νέα διεθνή τάξη πραγμάτων».

Διαβάζουμε:

«Θέλουμε να δημιουργήσουμε έναν καινούργιο τύπο διεθνών σχέσεων» δήλωσε ο υπουργός Εξωτερικών Ουάνγκ Γι ενώπιον εκπροσώπων του τύπου στο περιθώριο τη επετειακής συνεδρίασης του Εθνικού Κογκρέσου του Λαού.

Η περίοδος δεν θα μπορούσε να είναι καλύτερη. Οι ΗΠΑ, η κατεξοχήν υπερδύναμη για πολλές δεκαετίες, αφήνουν ελεύθερο πεδίο δράσης στην Κίνα παγκοσμίως εξαιτίας της πολιτικής προστατευτισμού του Ντόναλντ Τραμπ.

Στο επίκεντρο της δημιουργίας μιας νέας διεθνούς τάξης πραγμάτων προς το συμφέρον της Κίνας βρίσκεται ο «Νέος Δρόμος του Μεταξιού». Πρόκειται για επενδύσεις δισεκατομμυρίων στον οικονομικό και εμπορικό κλάδο μεταξύ Κίνας και Ευρώπης, Αφρικής, Λατινικής Αμερικής αλλά και Ασίας».

Η Νέα Τάξη Πραγμάτων (παγκόσμια αριστερόστροφη κυβέρνηση σε έναν κόσμο χωρίς σύνορα) προχωρεί μέσω Κίνας, μιας κομμουνιστικής χώρας, την οποία ωστόσο δύσκολα μπορεί να ελέγξει στο σύνολό της, λόγω του τεράστιου πληθυσμού της. Εξού και τα προγράμματα απόλυτου ελέγχου που τείνουν να εφαρμοστούν. Πέραν τούτου στην Κίνα υπάρχουν τράπεζες συμφερόντων και της Εθνικής Δεξιάς, οι οποίες χρηματοδότησαν την προσπάθεια Πούτιν στην ρωσική επικράτεια. 

Οι ΗΠΑ «θωρακίζονται» οικονομικά με την γεωπολιτική «σκακιέρα» να έχει πάρει «φωτιά».

Η Ρωσία δηλώνει έτοιμη να υπερασπιστεί την ύπαρξή της με πυρηνικά όπλα!

 Ο πλανήτης βρίσκεται λίγο πριν την σύγκρουση των μεγάλων συμφερόντων, αφού πρώτα ρίξουν όλοι ξεκάθαρα τα χαρτιά τους σε πολιτικοικονομικό επίπεδο!