...ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ - ΑΥΤΟ ΔΕ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΤΙΣ ΥΙΟΘΕΤΟΥΜΕ Η ΟΤΙ ΣΥΜΠΙΠΤΟΥΝ ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ....
...ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ....

ΡΟΗ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΩΝ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Σάββατο, 31 Μαρτίου 2018

Μια βραχεία πολεμική σύγκρουση Ελλάδας - Τουρκίας θα φέρει ως φυσικό επακόλουθο το διαμελισμό της Τουρκίας.

​Ελλάδα , Τουρκία και Κύπρος , χρησιμοποιούνται στην φάση αυτή της Ιστορίας ως πιόνια της Νέας Τάξης Πραγμάτων που προκειμένου να επανακαθορίσει τα σύνορα κρατών , εκμεταλλεύεται , έχθρες , διαφορές , συμφέροντα και ιστορικές διαμάχες ....


Δυστυχώς και για εμάς , πολλοί έχουν συμφέρον από αυτή την εξέλιξη , μια εξέλιξη που φαίνεται να υλοποιείται .

Το σχέδιο που έχει δρομολογηθεί ( για όσους γνωρίζουν σε βάθος τα θέματα ) είναι ο διαμελισμός της Τουρκίας . Αυτό τρέμει ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν , αυτό τον ¨ τρελαίνει ¨ενώ , δεν μπορεί να αντιληφθεί ότι τούτο έχει δρομολογηθεί με φυσικό τρόπο ως επακόλουθο μιας βραχείας πολεμικής σύρραξης Ελλάδας – Τουρκίας που σκόπιμα καλλιεργείται από αυτούς που την επιδιώκουν αλλά και από τους ¨χρήσιμους ηλίθιους ¨ γύρω μας .

Θεωρεί και πιστεύει εσφαλμένα ο Ερντογάν ότι η Ελλάδα συνεργεί σε αυτόν το διαμελισμό της Τουρκίας και ακόμα περισσότερο , ότι διατίθεται ως ¨καθοριστικό βήμα ¨ για να υλοποιηθεί

Η Τουρκία θεωρεί ότι αμύνεται , εμείς ότι επιτίθεται και το αυτό από τη σκοπιά μας  . Δείτε τί πιστεύουν στο εσωτερικό της Τουρκίας για εμάς και τι πιστεύουμε εμείς για τους Τούρκους . Η προκλητικότητα της Τουρκίας και η περιρρέουσα πολεμική ατμόσφαιρα  δείχνει ότι το σχέδιο διαμελισμού της , πάει από το καλό στο καλύτερο. 

Η Τουρκία στο τέλος όλου αυτού , θα  αποτελείται από δύο ξεχωριστά κράτη. Τη Δυτική Τουρκία (Ευρωπαϊκή) και την Ανατολική (Ανατολία).

Η Ευρωπαϊκή Τουρκία γίνεται χώρα - μέλος των Ευρωπαϊκών Ενώσεων. Η Ανατολική θα παραμείνει ως έχει, επιλέγοντας και εκλέγοντας νέους πολιτικούς ηγέτες, προσηλωμένους στις παραδόσεις του Ισλάμ!

Η Νέα Τάξη Πραγμάτων (Παγκοσμιοποίηση) πιστή στο δεύτερο άρθρο του καταστατικού της που πρεσβεύει την κατάτμηση (διαμελισμό) θεωρώντας τη χώρα αυτή γεωπολιτικά προνομιούχο, εφαρμόζει το γράμμα και το πνεύμα του προαναφερόμενου άρθρου , χωρίς να ενδιαφέρεται για τις επιπτώσεις που θα επιφέρει στις εμπλεκόμενες πλευρές .

Προτείνουμε συνεπώς( ως απλοί πολίτες )  κάτι που δεν έχει γίνει ποτέ μέχρι σήμερα σε κόντρα όλων .

Μια τριμερή μεταξύ Ελλάδος , Τουρκίας , Κύπρου . Ίσως , ήρθε η ώρα να κάνουμε την κίνηση Ματ της τελευταίας 100αετίας .

Το τι θα γίνει, δεν θα μπορείτε να το πιστέψετε !!

Σημ. Το παρόν άρθρο έχει αποσταλεί στον Κυπριακό και στον Τουρκικό Τύπο

ΟΜΑΔΑ ΥΨΗΛΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΕΥΣΗΣ (τομ. Γεωπολιτικής δράσης )

omada.h.policing@gmail.com