...ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ - ΑΥΤΟ ΔΕ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΤΙΣ ΥΙΟΘΕΤΟΥΜΕ Η ΟΤΙ ΣΥΜΠΙΠΤΟΥΝ ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ....

ΡΟΗ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΩΝ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Δευτέρα, 26 Μαρτίου 2018

Η ΠΥΛΗ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΣΟΦΙΑΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΠΟΥ ΘΑ ΒΓΕΙ Ο ΒΑΣΙΛΕΥΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΤΙΣΜΑ, ΑΛΛΑ ΤΟ ΚΑΤΑ ΙΩΑΝΝΗ ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ!

Μαύρισαν την αθώα ψυχή με την αμαρτία, αντί να την ντύσουν με το ολόλευκο νυφικό της αγαθότητας του Χριστού.....
  Ευαγγελίζουν τον άνθρωπο με το φόρεμα του γάμου της κατάρας και του σκότους· να ο διάβολος που διαβάλλει το κακό και σταυρώνει επάνω στο ψέμα και τον φόβο το Ανθρώπινο και Αγαθό.

Μια φόρα και έναν καιρό τα γράμματα της λέξης δεν έκαναν διακρίσεις· υπήρχε μόνο το σημαινόμενο της παρουσίας της λέξης που τα πάντα στο εγώ της είναι το φως της ο λόγος. Ουσία και γράμματα είναι ένα με την τριαδική ψυχή σου, μιας ψυχής που μέσα από την λήθη γεννιέται το μηδέν του παντός της· η μητέρα μας ελληνίδα γνώση.
Έκλεψαν από την θάλασσα του παντός το όλον, που φως της είναι να βλέπω το όλον και να είμαι υιός του Πατέρα μου και Θεού.Στον ουρανό μας δεν υπάρχουν ντουβάρια και άβατα, στον ουρανό μας βραδινό αστέρι, έχουμε την Παναγία και στα σπλάχνα της ο ήλιος μας ο ελληνικός, ο Λόγος.

Το εγώ του Χριστού του κάθε εαυτού είναι των πάντων το ουράνιο πνεύμα ψυχή και η σημασία του σημαινομένου τον Εν.

Η μόνη ουρανογέννητη γνώση του Θεού των θεών της γης, οι θεοί της γης αντί τον Χριστό μας, να οδηγούν με την σοφία τους στα τάρταρα του αιώνα το τώρα …στην μία αιώνια στιγμή το δικό μας τώρα… να είμαστε ο αντίχριστος, και του ισραήλ του μωάμεθ του θεού να είναι οι βασιλείς…

“Θεοί εστέ και υιοί του Υψίστου άπαντες”. Ό,τι πιστεύουμε γίνεται, διότι το γεννάμε ως θεοί, αφού είμαστε Ένα με τον Θεό. Τι γεννάμε όμως; Ας επιτρέψουμε το ορθό και αληθινό, την αγάπη, τον Χριστό…τούτο εστί Χριστού-γεννα ….Χριστός να γεννηθεί στην κάθε ψυχή.

Η ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ. Η ΠΥΛΗ ΑΠΟΠΟΥ ΘΑ ΒΓΕΙ Ο ΒΑΣΙΛΕΥΣ ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΑΝΟΙΞΕΙ.

SOCRATESNIOS