...ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ - ΑΥΤΟ ΔΕ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΤΙΣ ΥΙΟΘΕΤΟΥΜΕ Η ΟΤΙ ΣΥΜΠΙΠΤΟΥΝ ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ....

ΡΟΗ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΩΝ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Σάββατο, 24 Μαρτίου 2018

ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΩΝ ΓΕΓΟΝΟΤΩΝ

Καταρχήν το παρόν άρθρο έχει χαρακτήρα ΑΦΥΠΝΙΣΗΣ πάνω απόλα. ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΕΞΑΡΤΩΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΤΑΝΟΙΑ ΜΑΣ....


Κατόπιν προορήσεων  Ορθοδόξων Πατέρων από το Άγιον Όρος μέχρι και την Κύπρο μεταφέρω στον ελληνικό λαό τα παρακάτω. Σημειωτέον ότι δεν αναφέρθηκε η χρονική σειρά των γεγονότων, ούτε και το πότε θα ξεκινήσουν, παρά μόνο ότι είναι κοντά. Δεν ειπώθηκε αν θα συμβούν ταυτόχρονα ή διαδοχικά.

Μην ξεχνάτε ΠΟΤΕ ότι όλα μπορούν να αλλάξουν ΕΦΟΣΟΝ ΥΠΑΡΞΕΙ ΜΕΤΑΝΟΙΑ!!! Το τονίζω και το ξανατονίζω, γιατί Θεομηνία έρχεται (Θεού Μήνυμα) ! Μην ξεχνάμε ότι το θέμα είναι σωτηριολογικό, για αυτό και ξανατονίζω την ΜΕΤΑΝΟΙΑ!

Περιμένουμε πρωτόγνωρης έντασης ΣΕΙΣΜΟ στην Ελλάδα σε θαλάσσιο χώρο. Ο σεισμός θα ξεκινήσει από ένα σημείο και διαδοχικά θα πιάσει όλη την Ελλάδα. Θα είναι ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΟΣ. Μεγάλα αστικά κέντρα θα έχουν σοβαρό πρόβλημα. Ήδη γίνονται προσευχές για να μετριαστεί η έντασή του. ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΟΛΟΙ να προσεύχονται για την μετρίαση της έντασης. Μην το αμελήσετε!

Εδώ θέλω να σχολιάσω τα εξής: τα τελευταία χρόνια έχει συμβεί τερατώδης αποστασία της Ορθοδόξου Πίστεως από ολόκληρη την ηγεσία της Ορθόδοξης Εκκλησίας και των πλείστων ρασοφόρων αλλά και λαϊκών που σιωπούν (ο σιωπών δοκεί συναινείν). Έκαναν σύνοδο που επικύρωσε όλα τα απάνθρωπα «πιστεύω» καταργώντας την Ορθοδοξία στο Κολυμπάρι της Κρήτης. Σε αυτή την σύνοδο έκαναν και συλλείτουργο μαζί με παπικούς και προτεστάντες. Δεν θα μου έκανε εντύπωση αν ο σεισμός ξεκινούσε από εκεί. Ήδη η παιδεία των Ελλήνων δεν είναι ελληνική και πολύ λίγοι αντιδρούν. Οι πλείστοι ΣΙΩΠΟΥΝ, κι όποιος σιωπά είναι συνένοχος…

Περιμένουμε εξέγερση των μεταναστών.

Εδώ έχω να σχολιάσω τα εξής: αν δείτε ξαφνική μετακίνηση ομάδων μεταναστών προς  μεγάλα αστικά κέντρα, ομάδες των 5 ή παραπάνω ατόμων που μετακινούνται συνεχώς, να ενημερώσετε αμέσως τους πάντες, να γίνει γνωστό σε όλους. Αν υπάρξει ομαδική μετακίνηση προς άλλες κατευθύνσεις να ενημερωθεί αμέσως ο ελληνικός λαός με κάθε τρόπο. Όσοι τους έχετε στην δούλεψή σας και ξαφνικά τους δείτε να φεύγουν, να ενημερώσετε άμεσα τους πάντες, φίλους, συγγενείς, γείτονες και αυτοί με την σειρά τους και δια στόματος όλους.

Περιμένουμε πολλαπλή εισβολή των Τούρκων σε πολλά μέτωπα.

Εδώ έχω να σχολιάσω τα εξής: αυτοί που σήμερα καταδικάζουν την στάση της Τουρκίας, όπως η Γερμανία, το ΝΑΤΟ, κι όποιος άλλος, από την άλλη πόρτα τους πωλούν όπλα, εξοπλίζοντάς τους. Αυτοί όλοι δεν θα κάνουν τίποτα για να μας υπερασπιστούν. Η Τουρκία δεν θα κάνει θερμό επεισόδιο, αλλά εισβολή και μάλιστα πολλαπλή, δηλαδή σε πολλά σημεία. Όπως προόρησαν και στα προηγούμενα χρόνια γέροντες αυτό θα κρατήσει λίγες μέρες για εμάς στην Ελλάδα. Είμαστε μόνοι μας και τους μόνους που έχουμε αν μετανοήσουμε είναι τον Χριστό και την Παναγιά μας! Ξυπνάτε Έλληνες! Τελείωσαν τα ψέματα!

ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΠΟΤΕ ΟΤΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΜΕΤΑΝΟΙΑΣ!

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΙΑ ΓΡΟΘΙΑ, ΜΙΑ ΦΩΝΗ, ΕΝΑ ΣΩΜΑ. ΞΕΧΑΣΤΕ ΤΙΣ ΑΝΤΙΠΑΛΟΤΗΤΕΣ ΚΙ Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΣΑΣ ΧΩΡΙΖΕΙ.

ΞΕΧΑΣΤΕ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ, ΞΕΧΑΣΤΕ ΤΑ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ ΠΟΥ ΣΠΕΡΝΟΥΝ ΔΙΧΟΝΟΙΑ, ΞΕΧΑΣΤΕ ΤΗΝ ΑΚΟΛΑΣΤΗ ΖΩΗ, ΞΕΧΑΣΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΚΑΙ ΑΔΕΡΦΩΘΕΙΤΕ!!!! ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΚΑΙ ΑΔΕΡΦΩΘΕΙΤΕ!!!

Τόσα χρόνια φωνάζουμε για αδερφοσύνη και αγάπη, και από την μια σας μπαίνει και από την άλλη βγαίνει… Τρέμω στην σκέψη ότι ο ελληνικός λαός θα πρέπει να αντιμετωπίσει την τραγικότερη στιγμή της ιστορίας του για να αγαπήσει πραγματικά τον αδερφό του!!!!

ΞΥΠΝΑΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ! ΜΕΤΑΝΟΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΕΥΧΗ! ΑΓΑΠΗ ΣΤΟΝ ΑΔΕΡΦΟ ΚΑΙ ΠΙΣΤΗ!

ΜΗΝ ΑΠΕΛΠΙΖΕΣΤΕ, ΠΑΡΤΕ ΘΑΡΡΟΣ ΜΕΤΑΝΟΙΑΣ ΚΑΙ ΑΓΑΠΗΣ ΑΛΛΗΛΩΝ!SOCRATESNIOS