...ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ - ΑΥΤΟ ΔΕ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΤΙΣ ΥΙΟΘΕΤΟΥΜΕ Η ΟΤΙ ΣΥΜΠΙΠΤΟΥΝ ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ....
...ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ....

ΡΟΗ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΩΝ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πέμπτη, 15 Μαρτίου 2018

Ανοίγει το «κουτί της Πανδώρας» - Η ανακοίνωση Τραμπ για το διάστημα

Ανοίγει το «κουτί της Πανδώρας» - Η ανακοίνωση Τραμπ για το διάστημα
Του Κίμωνα Χαραλάμπους
Την ιδέα της δημιουργίας μιας Διαστημικής Δύναμης (Space Force), ενός κλάδου των ενόπλων δυνάμεων, που θα επιχειρεί εκτός της ατμόσφαιρας της Γης, παρουσίασε ο Ντόναλντ Τραμπ, ο οποίος συνεχίζει να εκπλήσσει τους πάντες με τις αποφάσεις του....


Σύμφωνα με όσα μεταδίδονται, ενώπιον στρατιωτικών στην αεροπορική βάση Μιραμάρ των Πεζοναυτών, ο πρόεδρος των ΗΠΑ δήλωσε πως η νέα του στρατηγική εθνικής ασφάλειας αναγνωρίζει πως «το Διάστημα είναι ένα πεδίο πολεμικών επιχειρήσεων, όπως η ξηρά, ο αέρας και η θάλασσα».

«Θα μπορούσαμε να έχουμε μια Διαστημική Δύναμη... έχουμε την αεροπορία (Air Force), θα έχουμε την Διαστημική Δύναμη (Space Force)», είπε σχετικά.

Όλα δείχνουν λοιπόν πως πόλεμοι θα διεξάγονται πλέον και στο διάστημα, με τα δεδομένα που γνωρίζαμε να αλλάζουν.

Όπως συμπλήρωσε, από την αρχή πολλοί αστροναύτες ήταν στρατιωτικοί, και οι στρατιωτικοί «θα είναι ζωτικής σημασίας στο να διασφαλιστεί πως η Αμερική θα συνεχίσει να ηγείται στον δρόμο προς τα άστρα».

Πως αντιδρά η Ρωσία

Ο Ρώσος αναπληρωτής πρωθυπουργός, Dmitri Rogosin, σχολιάζοντας τις δηλώσεις του Ν.Τραμπ, ανέφερε:

«Σε περίπτωση που οι δηλώσεις αυτές σημαίνουν την εγκατάσταση όπλων στο διάστημα, τότε οι ΗΠΑ ανοίγουν το ‘κουτί της Πανδώρας’».