...ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ - ΑΥΤΟ ΔΕ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΤΙΣ ΥΙΟΘΕΤΟΥΜΕ Η ΟΤΙ ΣΥΜΠΙΠΤΟΥΝ ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ....
...ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ....

ΡΟΗ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΩΝ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Σάββατο, 10 Μαρτίου 2018

Αγαπημένο μας παιδί, Έλα, Αξίζει!

Αγαπημένο μας παιδί, σε χαιρετώ με πολύ αγάπη. Είμαι ένας από τους Κατηχητές, του Αγίου Δημητρίου, Πολιούχου Θεσσαλονίκης και θα ήθελα να σε καλέσω και εσένα, στην όμορφη αυτή συντροφιά....


Γνωρίζω καλά,ότι ζείς σε έναν κόσμο που σου παρέχει κυριολεκτικά τα πάντα. Ένα μόνο,δεν μπορεί να σου προσφέρει, την αληθινή αγάπη. Αγάπη, μια λέξη,μια φράση, που συνεχώς την ακούς να λέγετε δίπλα σου, όμως ελάχιστοι την εννοούν και την εκφράζουν έμπρακτα.

Μπορώ να σου εγγυηθώ, ότι στο Κατηχητκό του Αγίου Δημητρίου, θα βρείς πολύ αγάπη, αληθινό ενδιαφέρον, ειλικρινές νοιάξιμο. Ίσως, επειδή πρόσφατα ξεκινήσαμε, δεν έχουμε πολλά παιχνίδια, όμως έχουμε πολύ Αγάπη, Χαρά, Ελπίδα, την οποία θέλουμε να σου προσφέρουμε.

Αγαπημένο μας παιδί, αξίζει να έρθεις να δοκιμάσεις. Μην ανησυχείς, αν δε σου αρέσει, είσαι ελεύθερος να φύγεις. Θα σε περιμένουμε με πολύ αγάπη. Κάθε Κυριακή στις 11 το πρωί, στην Χριστιανική Καταφυγή (Βρίσκετε απέναντι από τον Άγιο Δημήτριο), θα είμαστε εκεί και θα σε περιμένουμε. Ο Άγιος Μεγαλομάρτυρας Δημήτριος ο Μυροβλήτης,ο Προστάτης του Κατηχητικού, να είναι πάντοτε κοντά σου.

Με αληθινή αγάπη

Ένας Νέος, Κατηχητής του Αγίου Δημητρίου