...ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ - ΑΥΤΟ ΔΕ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΤΙΣ ΥΙΟΘΕΤΟΥΜΕ Η ΟΤΙ ΣΥΜΠΙΠΤΟΥΝ ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ....
...ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ....

ΡΟΗ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΩΝ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Δευτέρα, 12 Μαρτίου 2018

ΚΑΙ ΡΩΤΩ, ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΩΣ ΛΑΟΣ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΗ ΜΕΣΟΓΕΙΟ, ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΚΑΙ ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ ΣΥΝΟΡΑ ΜΑΣ;

ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ, ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΠΛΗΡΩΜΗΣ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΩΝ ΛΑΘΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΡΙΣΙΜΩΝ ΕΘΝΙΚΩΝ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ! Ή ΘΑ ΔΕΧΤΟΥΜΕ ΝΑ ΧΑΣΟΥΜΕ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΕΔΙΑ ΤΙΣ ΜΑΧΕΣ (ΕΚΕΙ ΜΑΣ ΟΔΗΓΟΥΝ ΟΙ “ΚΑΛΟΙ ΜΑΣ ΦΙΛΟΙ & ΣΥΜΜΑΧΟΙ’’).....
Ή ΘΑ ΟΔΗΓΗΘΟΥΜΕ ΣΕ ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΣΥΡΡΑΞΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΓΕΙΤΟΝΟΥΣ ΜΑΣ! ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΔΙΛΛΗΜΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΕΘΕΙ ΠΛΕΟΝ ΠΑΝΩ & ΚΑΤΩ ΑΠ’ ΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ, ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΛΑΤΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ!!!

Και ενώ συμβαίνουν αυτά, το χειρότερο όλων είναι ότι τελικά βρεθήκαμε μόνοι μας, αυτό που δεν θα ‘πρεπε να έχει συμβεί ποτέ έχοντας αυτούς τους γειτόνους δίπλα μας!

Είναι ένα από τα Εθνικά εγκλήματα που διέπραξαν κατά την διακυβέρνηση τους με “συνοπτικές διαδικασίες’’ αυτοί οι αυτόχειρες άθλιοι, ανεγκέφαλοι και δοσίλογοι που μας κυβερνούν, απαξιώνοντας την θεσμική τους ιδιότητα ακυρώνοντας την οποιαδήποτε διαπραγματευτική μας ισχύ ως χώρα, έως και την γεωπολιτική και γεωστρατηγική μας θέση οδηγώντας μας στην απομόνωση, αφήνοντας τη χώρα δίχως φίλους και συμμάχους αυτές τις κρίσιμες στιγμές ανυπεράσπιστη στους πανταχόθεν κινδύνους, έρμαιο των διεκδικήσεων των εχθρών της! Μιλάμε πλέον για την χειρότερη κυβέρνηση της σύγχρονης ιστορίας μας!!!

Κι όμως, οι δημοσκοπήσεις δείχνουν να τους στηρίζει ακόμα το 15-20% των Ελλήνων!!!

Και ρωτώ, τι έχει πάθει ο λαός μας; Είναι δυνατόν τόσοι συμπατριώτες μας να μην αντιλαμβάνονται τι κάνει καθημερινά αυτός ο θίασος των Πινόκιων και ηλιθίων, των ανεύθυνων, ανίκανων και δοσίλογων κοτζαμπάσηδων, να μη βλέπουν που οδηγούν την πατρίδα τους, τι συμβαίνει και τι θα συμβεί τις επόμενες μέρες ή εβδομάδες;

Είναι δυνατόν να μη βλέπουν πως για να σωθεί η χώρα και μαζί τα παιδιά της, τα παιδιά όλων μας, πρέπει να αλλάξει το πολιτικό σκηνικό και η κυβέρνηση κι αυτό να έχει γίνει ΧΘΕΣ; Πού ζουν, σε ποιά χώρα και σε ποιόν πλανήτη;

Όταν θα έχουν χαθεί όλα σύνορα, εδάφη και άνθρωποι, τότε θα ‘ναι αργά πλέον για μοιρολόγια. Πρέπει να καταλάβουν ότι είναι αυτοί που τους διατηρούν στην εξουσία και ότι η ευθύνη είναι δική τους γι όλα αυτά που θα συμβούν στην πατρίδα τους!!!

Ωστόσο, με όλα αυτά τα τραγικά που συμβαίνουν στη χώρα μας και στην Κύπρο και ευρισκόμενοι προφανώς μόλις μια ανάσα προ δραματικότερων εξελίξεων, νοιώθουμε την υποχρέωση για εθνικούς λόγους να ρίξουμε τελικά το βάρος των άρθρων μας πρωτίστως στα εθνικά μας θέματα και δευτερευόντως στα οικονομικά!

Κάτι που έως σήμερα και οι τριακόσιοι ανεύθυνοι εκπρόσωποι του λαού μας με πρώτους τους κυβερνώντες, δεν έχουν πράξει για κανένα από τα δυο! Όταν η πατρίδα τους κινδυνεύει να χάσει τα εδάφη της και όταν ο λαός πεινάει χάνοντας τα σπίτια του μαζί και τα παιδιά του στη ξενιτιά, αυτοί οι άθλιοι κι ανέντιμοι πολιτικοί μας περί άλλων μονίμως τιτιβίζουν, χειροκροτώντας ένθεν κι ένθεν τους αρχηγούς τους για τις ατάκες τους αστειευόμενοι μέσα στη βουλή, εκθέτοντας τη χώρα λες και δεν συμβαίνει τίποτα, ασχολούμενοι μόνο με εξεταστικές επιτροπές και άλλες μεταξύ τους κατηγόριες!

Πατριώτες, φίλες και φίλοι μου, έχουμε πει επανειλημμένως ότι δυστυχώς δεν υπάρχει ένας ηγέτης σ’ αυτόν τον τόπο να σύρει το καρότσι να βγάλει τη χώρα στο ξέφωτο και βεβαίως αυτή η κατάντια του πολιτικού μας συστήματος δεν είναι τυχαία!

Πολύ φοβάμαι ότι θα πρέπει να δεχτούμε πλέον ότι η ευθύνη βαραίνει τις πλάτες του Ελληνικού λαού που δεν τιμώρησε ποτέ κανέναν απ’ αυτούς τους ανέντιμους κι ανθέλληνες δοσίλογους, αυτούς τους αχρείους που κυβέρνησαν τον τόπο κλέβοντας και προδίδοντας λαό και πατρίδα, οδηγώντας το κράτος κι ολόκληρο το Έθνος στα σημερινά αδιέξοδα, κάτι που δυστυχώς συνεχίζουμε να το κάνουμε έως και σήμερα!!!

Τέλος, μη έχοντας τη διάθεση να γίνω μάντης κακών και απευχόμενος τη δικαίωση μου, πιστεύω ότι δυστυχώς ήρθε το πλήρωμα του χρόνου που απαιτεί να πληρώσουμε τα μεγάλα λάθη μας και κάθε επιλογή μας, με το βαρύτερο τίμημα της σύγχρονης ιστορίας μας!!!!!!

Ελπίζω να κάνω λάθος, ωστόσο ίδωμεν!

Β. Αναγνώστου
Συγγραφέας- αρθρογράφος www.manifesto.com.gr